Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי מושג מה מכוסה באחריות. הייתי מנסה לתדלק שוב ולאתר במדוייק את מקור הנזילה, קח בחשבון שנזילת דלק יכולה להיות דבר מאוד מסוכן

האם הנזילה פסקה לאחר כמה שניות? כשהרכב היה כבוי

אני לא יכול לאתר כי אני לא מבין בזה.

הנזילה פסקה. הרכב עומד שעה בחניה, הזזתי אותו עכשיו ואין שום נזילה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
אני לא יכול לאתר כי אני לא מבין בזה.

הנזילה פסקה. הרכב עומד שעה בחניה, הזזתי אותו עכשיו ואין שום נזילה.

בעיקרון שהרכב כבוי המשאבת דלק מפסיקה לעבוד, ואז אם יש נזילה מהפילטר או מאחד הצינורות ינזל רק הדלק שנשמר שם. אם היה לך חור בטנק כנראה שלא היית נשאר עם כלום במיכל.

האם הרכב קיבל איזו שהי מכה קטנה שזכורה לך למשל בירידה ממדרכה או משהו?

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
בעיקרון שהרכב כבוי המשאבת דלק מפסיקה לעבוד, ואז אם יש נזילה מהפילטר או מאחד הצינורות ינזל רק הדלק שנשמר שם. אם היה לך חור בטנק כנראה שלא היית נשאר עם כלום במיכל.

האם הרכב קיבל איזו שהי מכה קטנה שזכורה לך למשל בירידה ממדרכה או משהו?

לא שידוע לי...הוא בבבעלותי פחות משבוע.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

חוץ מלהניע ולנסות לאתר את מקור הנזילה אין יותר מדי מה להמליץ , חוץ מלגשת למוסך. אני בנתיים הייתי נמנע מלהחנות בשמש או במקומות הומי אדם, מספיק שמישהו ישליך סיגריה לאיזור שנזל ממנו וסלמאת...

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
חוץ מלהניע ולנסות לאתר את מקור הנזילה אין יותר מדי מה להמליץ , חוץ מלגשת למוסך. אני בנתיים הייתי נמנע מלהחנות בשמש או במקומות הומי אדם, מספיק שמישהו ישליך סיגריה לאיזור שנזל ממנו וסלמאת...

נקודה טובה...מזל שאני גר ברחוב שקט. שמש - באה והולכת. זה מה יש. תודה !

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

עדכון.

הרכב ביקר היום במוסך. היתה בעיה בפילטר דלק ובגומי אטימה. היו חסרים ברגים שמחברים לכסא. הוחלף מה שצריך ולאחר נסיעת מבחן אני מרוצה. תודה !

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש בעיית דלק ברכב הזה רכשתי אותו לפני חודשיים מאלדן שנת 2010 67,000 ק"מ, וגיליתי שהוא צורך יותר מדי דלק, אני נוסע רק בעיר וטנק מלא שהנורה נדלקת שזה 46 ליטר היה מספיק לי ל-330 ק"מ עשיתי לו כמה בדיקות כפי שהנחו אותי באלדן למלא לנסוע 200 ק"מ למלא שוב ולחלק את מס' הליטרים, יצא לי 31 ליטר ל200 ק"מ שזה בערך 6.5 ק"מ לליטר, אני נוסע רק בעיר.

לקחתי אותו לבדיקה ביונדאי בהתחלה רצו כסף בשביל הבדיקה אבל בגלל שהייתה לי עוד בעיה של ESP נדלק ונכבה ועל הדרך הם בדקו ואמרו לעניין הדלק שהכל תקין והם לא רואים בעיה.

לפי נתוני יצרן זה 11 ק"מ באתר של ק"מ לליטר זה כותב 10 ק"מ בפועל זה סביב ה-6.5 מה עושים, להציק ליונדאי, באלדן אומרים שזה לא הגיוני וכנראה שיש בעיה או שאני לא מודד נכון, הבהרתי להם שעשיתי כמה בדיקות ואלו הנתונים.

מה לעשות? להחליף אוטו וזהו?

פורסם

נסיעה רק בעיר+מזגן על טמפ' נמוכה+עצירות+לחיצות על הדוושה=צריכת דלק גבוהה ובהחלט לא תתאים לנתוני הייצרן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...