Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת של HU לרכב.

חשוב לי שהיה קורס בעל כמה שיותר אפשריות כיוון.

לא מעניין אותי אם יש USB AUX או בלוטוט.

איכות הסאונד זה הדבר החשוב לי בעל 3 יציאות ושליטה מלאה בסב וופר.

התקציב הוא עד 1000 שקל וכולל גם משומשים.

כרגע חשבתי על ALPINE 9855 מה אתם אומרים?

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

Alpine Cde-124sxm SIRIUS XM RADIO USB CD MP3 CAR PLAYER W/ FRONT AUX INPUT זאת המערכת הכי טובה שמצאתי לך היא קצת יותר מ1000 שקל אבל אם זה הסכום שמושקע אז זאת האופציה הכי טובה. בגלל שרכשת מערכת לא מחנות התקנה אתה תאלץ לשלם עוד 250-350 שקל למתקין.... למרות שהרכבת מערכת היא לא עיניין מסובך ואם יש לך חבר שמבין עיניין הוא יוכל לעזור לך תוכל למצוא אותה באי ביי וזה כולל משלוח ב1000 שקל אז בהצלחה

פורסם

יש פה בפורום מלא 9887/ 9855 למכירה, כמו גם פיוניר p880/88prs וכמה קלאריונים שיתאימו בול.

אם אתה יכול להימתח קצת בתקציב אתה יכול לעלות מדרגה לאקליפס 7200 אבל זה כמעט כפול.

פורסם

התקציב שלי כרגע עלה ל1200 שקל.

יש מישהו שיכול לכוון אותי וחניות או אנשים יד שניה שמוכרים את האלפין או הפיוניר.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

תקנה רק באי ביי בארץ הכל יקר וסתם שוחטים אותך בכסף אם אתה לא סגור על מה שדרוש לך תעשה מחקר קטן על הדברים שאתה רוצה בערכת ותצטרך לוותר אולי על חלק מהדברים כי הסכום הוא קטן יחסית אבל סביר

פורסם

רפאל אני מזמין אותך להביא לנו קישור מהאיביי של אלפיין 9855 או פיוניר 880prs בפחות מ800 שקל אחרי משלוח ומיסים.

חבל סתם לקשקש בלי לגבות את המילים.

פורסם

אנחנו מדברים כרגע על דגם ספציפי, אתה גם יכול למצוא פיאט אונו שיותר זולה מBMW אז מה עשית בזה??:loco::brickwall:

ותוסיף מיסים לכל מה שאתה מוצא אל תשכח.

אל תדאג גם אנחנו מכירים את האיביי לא רק אתה.

פורסם

הבחור מבקש מכשיר לעבוד אקטיבי עם המכשיר, רפאל ,איזה מהמכשירים שציינת יכולים לעשות את זה?

+1 Scoob

יד שניה 9855/9887, פיוניר 880, היו קלריונים 775/786, וכמובן בתקציב 1800-2200 ש"ח אקליפס 7200.

מהמכשירים החדשים אולי להזמין קלריון 702 אבל אחרי מסים המחיר היה יותר מהתקציב שלך.

HU: Clarion DB186MP. Comp: Morel Pulse 6.5". Amp:Kicker 350.4. Sub: Hertz ES200

• תוכן חדש...