Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריוקי ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני וחבריי אוהבים לערוך ערבי קריוקי, אנחנו מזמינים בן אדם שמגיע עם ערכה מקצועית כולל מקרן, מיקסר, רמקולים גדולים, כמות גדולה של שירים לבחירה ומיקרופונים איכותיים. אנחנו משלמים בין 300-500 ש''ח למפעיל.

יוצא לא מעט שאנחנו מוצאים עצמנו כמות לא גדולה של אנשים באותו ערב. לכן לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון לקנות ערכת קריוקי ביתית, לדוגמא:

zap.co.il/model.aspx?modelid=811978 (איני יכול להוסיף קישורים אשמח אם מישהו יצרף את הקישור)

סרטוני קריוקי שאפשר להריץ בטלוויזיה הביתית אפשר למצוא המון באינטרנט כך שזו לא בעיה, אם הטלוויזיה מחוברת למערכת קולנוע ביתית אפשר לקבל סאונד סביר בהחלט. למישהו יש ניסיון עם ערכה מהסוג הזה? ברור לי שבמחיר הזה אין לי מה לצפות לגדולות מהערכה, ובכל זאת - האם המיקרופונים יספקו לפחות איכות סבירה?

כמו כן, התקציב יכול לגדול, זה מה שמצאתי מחיפוש קצר. אם למישהו יש המלצות אחרות, אולי לקנות 2 מיקרופונים איכותיים יותר ולחבר לרסיבר (הבנתי שזה אפשרי) אני אשמח לשמוע.

תודה ויום טוב! 8)

פורסם

מה התקציב שלך?

אני עד עכשיו השתמשתי ברמקול מוגבר עם 3 כניסות חיבור של PRO audio .

זה הרמקול

http://www.chazol.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3147

לרמקול הזה אני מחבר את המחשב הנייד ואת המחשב הנייד לטלויזיה. דרך הלפטופ יש את האתר הזה :

http://www.karaoke4free.com/he

המון המון שירים נוח מאד לתפעול.

תוסיף לזה 2 מיקרופונים אפילו אלחוטיים זה מאד נוח ופחות מסורבל. אני הזמנתי מהאיבי ב130 ש"ח זוג מיקרופנים.

אני מציע לך לקנות את זה ובערבי קריוקי להתחלק עם החבר'ה עד שתגיע למחיר של המוצר. תכל'ס בפעם או פעמים אתה יכול לכסות את זה. אחר כך זה שלך ואתה נייד לכל מקום עם זה.

ד"א הרמקול שלי למכירה,אם אתה מעונין צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

למערכת ביתית אפשרי לחבר מקרופונים.

אבל חסר לך שליטה עליהם. כיוונים / ואפקטים. ובנוסף אתה מסכן את המערכת בגלל צעקות ועומס על האלמנטים.

הכי טוב לקנות מערכת עצמאית. תחבר כל פעם לשימוש כזה.

אגב. איזה כמות חברים אתה מדבר. 10 חברים / 40 חברים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בלינק שצורף להודעה מופיעה מה שאתה מגדיר מערכת עצמאית לדעתי, בכל מקרה:

"2 בוררי ווליום למיקרופונים.

בורר TONE - מאפשר שליטה בטון מ-10 לצליל גבוה עד 1 לצליל נמוך.

בורר ECHO - מאפשר הוספת אפקט של הד."

זה מה שמקבלים ביחד עם שני מיקרופונים. השאלה היא האם אתה מכיר מערכות עצמאיות מסוג זה ומה איכותן?

כמות החברים היא עד 10 חברים, מעבר לכמות זו כבר נשכיר מפעיל עצמאי.

פורסם

לכמות של 10 ועד 20 איש.

רמקול רגיל + מגבר / מוגבר של 150-300W.

+ מיקסר סביר + אפקט.

מיקרופון רגיל (חוט) או אלחוטי. X2 לפחות.

טלוויזיה של 40 אינטש וזה מספיק.

מעל למספר הזה עדיף מקרן. או מסך ממש גדול 55 ומעלה. אחרת צפוף.

מחירים.

רמקול החל מ800 שקל ועד ל1500 שקל תלוי באיכות! ובעוצמה.

מיקסר (לא ערכת קריוקי) החל מ800 שקל למשומש ועד ל1500 שקל לחדש. ל4 ערוצים.

(מיקסר נורמאלי) חשוב כי אחרת אין אפקט אמיתי. ואיןןחיבור למחשב / DVD וכו להוסיף לו אפקט. ואז הסאונד הרבה יותר אמיתי.

מקרופונים. חוטי PRO וכו סביב ה200 שקל ליחידה. אלחוטי סביר מתחיל ב600 שקל בערך ליחידה.

חיווט סביב ה300-500 שקל. תלוי בדרישוץ ואורכים.

צריך סטנד לרמקול (עוד כ 200 שקל)

סטנד למקרופון (צריך פוזה) עוד כ 180-250 שקל.

זה הבסיס.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...