Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד לעסק של אבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שמנהל עסק עצמאי. הוא נייד בעבודתו, אבל רוב הזמן במשרד.

העבודה שלו היא משרדית- מיילים, המון OFFICE, וגם תוכנות מקצועיות שמצריכות עיבוד גרפי.

התקציב הוא בסביבות ה-5K - מאתגר משהו.

דרישות חובה:

PC

8GB RAM

SSD

מסך 15"

כרטיס מסך קצת יותר מכובד מ-INTEL הסטנדרטי.

חשבנו על VOSTRO של DELL.

ELITEBOOK של HP קצת יקר לנו. מעבודה איתו הוא די נח ומהיר. האם כדאי למתוח את התקציב בשבילו?

אשמח לשמוע המלצות מנסיונכם.

תומר

172

פורסם

שווה לבדוק עם כל השדרוגים אם הדל לטיטיוד יוכל להכנס לכם בתקציב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איזה תוכנות גרפיות?

כמה נייד הוא צריך להיות?

בני שמסיים כעת לימודי הנדסה בטכניון משתמש במחשב ASUS U35j שעלה 4K לפני כ-15 חודש. מעבד i5-460m (אולי 480 - אני לא בטוח) וכרטיס מסך nVIDIA. המסך הוא "13.3 ועל כן המחשב נייד מאוד (ואכן נמצא על הגב של הבחור לפחות שעתיים ביום). ציינתי הנדסה כיון שהמחשב משמש להרבה מאתלאב וגם ל-Solid Works - ולא המחשבו ולא בעליו התלוננו אי פעם על כך, ומחשב מקביל מודרני יכלול רכיבים יותר מהירים.

אנימזהיר אותך - מחשב עם מסך "15.6 אינו נייד! כלומר - אפשר לסחוב אותו מהמטבח לסלון ופעם בחצי שנה למצגת - אבל אם מדובר בטלטול יום יומי אין לעבור את ה-"13.3.

אם אין צורך מאסיבי בשימוש בתוכנות הגרפיות בניידות הייתי מעדיף לחלק את התקציב למחשב נייח במשרד - תקבל מחשב הרבה יותר חזק המחובר לאבזרים פריפרים יותר נוחים, וזאת בפחות כסף, ולניידות רוכש מחשב "13.3 בסיסי עם מעבד i3 שיעשה היטב את עבודות האופיס ואם יהיה צורך להפעיל מדי פעם גרפיקה מחוץ למשרד יהיה צורך בקצת סבלנות, אבל לעומת זאת, כאמור, המחשב הניייח במשרד יפצה על כך פי כמה. אני מניח שהתקציב של השילוב יהיה קצת יותר מ-5K אבל העוד 1-2K ישכחו מהר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך כרטיס מסך נפרד בשביל רוב התוכנות. חבל על הכסף. הכרטיס המובנה שיש ב-

i5 / i7 מספיק.

המגבלה העיקרית מבחינה כספית היא ה-SSD - כמה שיותר גדול יהיה יקר יותר.

עדיין, אין שום סיבה לפרוץ את התקציב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חשבנו גם על שילוב של נייח + IPAD. מישהו התנסה?

hans - יש לך המלצה ספציפית? הכיוון הוא SSD מינימאלי בשביל מערכת ההפעלה + מספר תוכנות עיקריות.

sperial - תודה על התגובה. אבי חייב 15" מכיוון שלעתים הוא לא עובד בעמדה שלו וחייב מסך נורמלי. אני מסכים לגבי המגבלה בניידות אבל זה בסדר מבחינתו.

איך ASUS? יש ריג'קטים רציניים? יש להם אחריות טובה?

172

פורסם

ממליץ בחום על Dell Latitude. אם אתם על תקציב אז סדרה E5520 תתאים לכם בול.

מחשב יחסית קל למקביליו, איכות בנייה מצויינת, טראק-פד וטראק-בול, מקלדת מוארת , קורא טביעות אצבעות, סוללה שמספיקה ל-6 שעות, חיבור ל-Dock.

בקיצור, אחלה מחשב שבעולם, מהסדרה העסקית של דל.

גם לדעתי הליבה הגרפית במעבדי Sandy-Bridge מהירה מספיק בשביל 95% מהמשתמשים, ואם אתה לא גיימר או גרפיקאי פול-טיים, אין צורך בכרטיס מסך נפרד.

פורסם

כשזה לעסק, אז רק DELL, בעיקר סדרת VOSTRO או הלטיטוד שדובר עליו כאן. כמו כן לשים לב כי אתה מקבל לפחות 3 שנות אחריות של טכנאי הביתה, הם מגיעים בד"כ ביום העסקים לאחר פתיחת הקריאת תיקון. אתה לא רוצה להיות תקוע כשאתה מסתמך רק על המחשב לנהל את העסק.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם באסוס קיבלתי אחריות עד בית הלקוח, אבל זה לא שמתקנים לך את המחשב בבית שלך, פשוט בא שליח ולוקח ממך את המחשב למעבדה וגם מחזיר לך אותו.

אני קניתי אסוס K53S I7 מרובע ליבות, מסך 15.6, 8 זיכרון 750 קשיח, כרטיס מסך GEFORCE 610+ 2 גיגה זיכרון. עלה לי 4350 עם אחריות עד הבית כמובן נדמה לי 3 שנים. שבוע הבא הוא יקבל OCZ 256 SSD, אני מריץ עליו 4 מכונות וירטואליות בלי בעיה עוד לפני שיש לו SSD. יכולת עיבוד תהיה לך במחשב הזה, גרפיקה אני מאמין שהוא גם יספיק לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, מה הדגם של ה-ASUS שלך? אתה מרוצה ממנו? לי הכי חשוב אמינות.

איך אתה מחבר לו SSD חיצוני? דרך USB3.0?

ד"א, אני יותר אוהב שהתיקון מתבצע במעבדה. הטכנאים של דל באים אליך הביתה, הופכים אותו למעבדה, וזה ממש לא נראה מקצועי.

172

פורסם

K53sd זה הדגם.

Ssd יכנס למחשב במקום הקשיח המקורי, ולמקורי קניתי קייס חיצוני לעשות אותו למידע בלבד בחיבור usb3 כי גם במחשב יש יציאה כזאת.

בנתיים אין תקלות רק קח בחשבון שהמסך מבאיק ואם אתה לא אוהב אז שים מדבקה כמו בטלפון נגד סנוור.

in the face

with a chair

פורסם

תומר אכן האחריות של אסוס היא שליח לבית הלקוח למשך 3 שנים, מעבדות IBM או סרב פרו, מי שתבחר. גם אני השתמשתי באחריות שלהם עם TF101 שהוחלף לו לוח אם.

אבל לעסקים, אם אין מחשב גיבוי, אין זמן ויכולת לחכות עד שהמחשב יתוקן. הם חייבים את זה במקום, עובד, עכשיו ומהר. כל רגע שהמחשב לא עובד זה הפסד כספי לפעמים, ולכן ההמלצה שלי היא יותר לכיוון הDELL עם כל האהבה לאסוס.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בימנו טכנאי נדרש לחומרה, לא נראה לי שהוא יבוא אליך עם כל חלק חומרתי שיש לך במחשב כדי להחליף את הדרוש ואז שוב תגיע למצב שהמחשב נשלח למעבדה.

in the face

with a chair

פורסם

בטח שכן. הטכנאים של דל מגיעים עם ערכה של לוח אם, כרטיס מסך, מקלדת, חלקי פלסטיק וכו'... כמובן שגם בהתאם לבעיה שציינת מול המוקד. לי יצא לקרוא להם 5 פעמים בערך בעבר, ולא קרה פעם אחת שהביקור הביתי לא הספיק.

172

• תוכן חדש...