Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעתי הקודמת באה בעקבות המשפט:

״סוחר רכב רכש את שרידיה מהביטוח,שיקם אותה,ומכר לאטיאס.״

בוא נצא מנקודת הנחה היפוטתית שאני הוא הסוחר,לאחר שאני יודע דבר כזה,זה מספיק לי על מנת לא להצליח להרדם בלילה,גם אם בפועל הכשל לא קשור לתאונה הקודמת.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר את הכביש היטב , על פי שיחת הטלפון למוקד המשטרתי הבעיה החלה בגבעת אבני , כל מי שמכיר את הכביש הזה יודע שמהישוב הזה ועד טבריה היכן שקרתה התאונה יש כ 10 ק"מ שבהם ניתן היה לבלום את הרכב בצורה פשוטה כמו העברת הרכב לניוטרל והגעה לעצירה מוחלטת ללא שימוש בבלמים כבר בצומת פרי ניר.

ולגבי שיקום לאחר תאונות, הנושא הינו הפקרות מוחלטת , הבדיקות לרכבים לא נעשות בצורה מקצועית קשרים ומעכרים מעבירים רכבים פגומים במכוני הרישוי ללא בעיה ורכבים פגומים עולים לכביש ומסכנים את הציבור כולו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כמעט טוטל לוס לפי מה שכתוב ברכב של 100 אלף שקל זה הרבה...

אתה זוכר את המאליבו שלי שהושבתה?

45% נז ללא פתיחת כריות אויר ופגיעת שלדה מינורית. הרכב ישוקם ויוחזר לכביש וזה רכב שמחיר המחירון שלו היה מעל 110K (בן שנה וקצת).

גובה הנזק בכסף לא תמיד מראה את הנזק האמיתי. אם נקצין, קח רכב בן שנה וחצי שנכנס לשלולית עמוקה מידי וגמר מנוע וגיר. רכב כזה יוכרז בסבירות גבוהה כאובדן להלכה למרות שאחרי התיקון הוא כמו כל רכב אחר שלא עבר שום טראומה (בהנחה שמתקנים אותו כפי שצריך אבל גם אם לא אין לו שום בעייה בטיחותית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ורק אני זה ששואל, איפה אדון שמואל אבוהב - שסוף סוף יכול לעשות משהו מועיל, למנוע חזרתם של כלי רכב מסוכנים אל הכביש...

פורסם
ההגיון של מדינת ישראל:

החלפת ג'אנט ל-2 מידות יותר = אסור.

החזרה לכביש רכב שמורכב מ-3 רכבים שונים = מותר.

חבורת ליצנים יושבים שם. וככול שאתה יותר ליצן ככה ההשפעה שלך גדולה יותר.

+1

חבל שאין לייק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ורק אני זה ששואל, איפה אדון שמואל אבוהב - שסוף סוף יכול לעשות משהו מועיל, למנוע חזרתם של כלי רכב מסוכנים אל הכביש...

איסור מוחלט ופירוק לחלקים באופן מיידי.

Nir Goldman-Fux

פורסם

בניגוד גמור לנושאים האחרים שהוא "מטפל" בהם כאן אפשר באמת לעשות משהו ולא רק לדבר בטלויזיה בהאשמות כלליות על נהגים ואכיפה.

פורסם

עסוק בהקלטת תשדירים לטלוזיה ומשכנע שהמהירות היא הסיבה להרג בכבישי ישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צריך לעשות משהו עם זה ולהביא את העוולות האלו למודעות הציבור . ככה נוכל לגרום לשינוי או לפחות להתחיל אותו .

פורסם
לי לא ברור רק מדוע המשפחה רכשה את הרכב בשנית.. :?:

הם לא רכשו אותו בשנית.

הרכב עבר תאונה אצל הבעלים הקודמים, נמכר לסוחר רכב כגרוטאה, הסוחר שיקם את הרכב ומכר למשפחת אטיאס.

פורסם
מי אמר לך שהוא אחראי ואכן "הרג" את המשפחה כתוצאה מעברו של הרכב?!

נא לא לכתוב שטויות!

כרגע, מסתמן כי הבעיה כנראה בדוושת הגז ולא במערכת הבלמים (כפי שחשדו בהתחלה).

האם אתה חושב ששיקום רכב לאחר תאונה עלול לפגוע בדוושת הגז?

י

אני לא מאמין בגרסת כשלו הבלמים בלע התערבות הנהג, גם למרות שהאוטו אחרי תאונה והוחזר לכביש.

מה בדיוק לא ברור??

הרכב הוחזר מתאונה קשה.

נראה לכם שהחזירו כריות אויר?

נראה לכם שABS עבד?

נראה לכם שבקרת משיכה/ ASP וכו' עובדות?

הרי מי שקונה רכב לשיקום משיג אותו בגרושים וחוסך כל אגורה כדי למקסם את הרווח שלו.

נתקלתי בכמה וכמה רכבים עם נגדים בלוח השעונים כדי שנורות כריות האויר לא ידלקו, כדי שבקרות המשיכה ושאר הדברים לא יצעקו ושלא נדבר על ABS

אפשר להניח ברמת סבירות לא מבוטלת שהבחור קיבל גרוטאה. אז הגרוטאה נוסעת יופי יופי בתוך העיר וגם קצת מחוץ אבל ברגע האמת, כלום לא עובד.

בואו נראה מישהו מהגיבורים כאן נוסע בגרנדיס בלי בקרת אחיזה ומשיכה, בלי ABS ובלי כריות אויר ועם 9 איש ברכב...

ואם אתם חושבים שאני מדמיין - במו עיניי ראיתי את הרכב שלי שעבר תאונת טוטל לוס במוסך. כל הדברים שלא עבדו מצאו את עצמם בחוץ. שאלתי את המוסכניק למה והוא אמר...זה יקר מידי להחליף.

פורסם

אני לא בטוח שכריות אוויר היו עוזרות מזינוק מהצוק...

גם ללא מנגנון ה ABS הוא היה יכול לבלום, עד לפני כמה שנים ברכבים בודדים היה את כל המערכות האלה.

כמו שמישהו כתב כאן היה לו עשר קילומטר לבלום.

ראיתי הרבה תגובות תכתבה בווינט שאנשים אומרים שאם לכבות את המנוע אז יהיה קשה לתפעל את ההגה.... איזה בולשיט, במצב חניה כן יהיה קשה במיוחד אם יש לך בעיות בכתפיים (כמוני לדוגמה)

אבל בכביש בנסיעה זה כימעט אותו הדבר,

הדבר היחידי שבאמת יהיה קשה לתפעל את את הבלמים...

לכן גרסת הדוושת דלק תקועה נשמעת לי אמינה יותר...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

עזוב כרגע מה הוא יכל לעשות ומה לא.

זה שהוא לא תפעל נכון זה ברור.

השאלה היא בסופו של יום למה הרכב לא תפקד.

למה הבקרות לא עשו את מה שהיו צריכים לעשות.

בקרת החלקה ומשיכה לא עובדות אם אין ABS.

פורסם

אף אחד לא יודע מה היה גובה הנזק שגרם להשבתת הגראנדיס. שרידים, למי שתהה, זה שם גנרי לכל רכב שהורד מהכביש. כל עוד לא צורף דו"ח שמאי מהתאנה אף אחד לא יודע אם הנזק באמת מהותי.

בנוגע לתקיעת מצערת - אם אכן זה המצב, דחיפת מוט לניוטרל פותרת את זה בחצי שניה. לא מזמן הייתי כנוסע ברכב שנתקעה לו המצערת והנהג (לא מדריך נהיגה/נהג מירוצים) דרך על המצמד והבלם ובלי פאניקה הרכב נעצר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...