Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי מחזיק בTT לבנה שנת 2010,הTT רשומה כחברה.

אני לא יודע בדיוק מה מצבה ומה עברה אני רק יודע שראיתי אותה פעם ראשונה אצלו (שכן חדש) ויש עליה שלט למכירה מחברה.

דסקסתי איתו קצת בנושא והוא אמר לי שהוא מוכן לרדת ממחירון של 228 אלף(לפני שקלול של חברה וק"מ) אבל הוא לא אמר לי איזה מחיר.

היא עברה 57 אלף ק"מ בשנתיים,נתון גבוה.

הוא עדיין לא פרסם אותה ביד 2.

הייתם מתקרבים,אם כן באיזה מחיר?

כשנכנסתי ללוי יצחק ועשיתי שקלול מחיר ראיתי שניתן להגיע עם רכב לחברה לכל מיני מחירים שונים מכיוון שיש המון תתאי נושאים כשרשום חברה.

מה אתם אומרים חברים,שווה לעשות פה בדיקה או לרדת מהעניין ומהר?

יש לרכב ספר טיפולים מלא,טיפולים,טסט עד יוני שזה לעוד שנה.

כמה אתם חושבים שאני אמור להציע לו על הרכב?

לאחר שקלול ללא ספק היא תהיה מתחת ל200,לא הרבה כנראה אבל ללא ספק היא תהיה מתחת.

תהיה בעיה במכירה עתידית של רכב כזה?

גם למשל אם המחירון שלה יהיה נניח 170 ואני אדרוש עליה 140?

הייתם נוגעים?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הורדת מחיר על רכב חברה אמורה לשקף רכב "בלי אבא ואמא"

לדוגמא רנו קנגו של טכנאי בזק או יונדאי אקסנט של נציגי מכירות סלולר שהחליפה נהג כל חודשיים והנגו בה כמו אסיר רוסי בגולאג

מכונית ספורט זה בוודאות רכב צמוד למנכ"ל או שותף בכיר ואת זה לא בעיה לברר. וזה רכב שמור ומטופל כמו רכב פרטי אם לא יותר.

קח את שם החברה + מספר ח"פ ותריץ שאילתה באתר ביטוח לאומי או סתם בגוגל

ותראה מה מעמד השכן שלך בחברה. מה שכן יש צורך לוודא מראש שיעבודים בדואר ומשכונים ברשם המשכונות.

מחיר זה עניין של ביקוש והיצע ולכן אתה צריך לשלם לו את הסכום שבשבילו האוטו שווה לך. המחירון הוא בגדר קנה מידה -שבמכוניות ספורט/סלון הוא בכלל לא מחייב. קח אותו לבדיקה ותברר מה מצבו ואולי יהיה לך יותר קל להחליט. 57 אלף בשנתיים זה אמנם לא מעיד על "איכילוב חזרה", אבל זה ממש כלום. אני גם מהמר שהרוב מחוץ לעיר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
הורדת מחיר על רכב חברה אמורה לשקף רכב "בלי אבא ואמא"

לדוגמא רנו קנגו של טכנאי בזק או יונדאי אקסנט של נציגי מכירות סלולר שהחליפה נהג כל חודשיים והנגו בה כמו אסיר רוסי בגולאג

מכונית ספורט זה בוודאות רכב צמוד למנכ"ל או שותף בכיר ואת זה לא בעיה לברר. וזה רכב שמור ומטופל כמו רכב פרטי אם לא יותר.

קח את שם החברה + מספר ח"פ ותריץ שאילתה באתר ביטוח לאומי או סתם בגוגל

ותראה מה מעמד השכן שלך בחברה. מה שכן יש צורך לוודא מראש שיעבודים בדואר ומשכונים ברשם המשכונות.

מחיר זה עניין של ביקוש והיצע ולכן אתה צריך לשלם לו את הסכום שבשבילו האוטו שווה לך. המחירון הוא בגדר קנה מידה -שבמכוניות ספורט/סלון הוא בכלל לא מחייב. קח אותו לבדיקה ותברר מה מצבו ואולי יהיה לך יותר קל להחליט. 57 אלף בשנתיים זה אמנם לא מעיד על "איכילוב חזרה", אבל זה ממש כלום. אני גם מהמר שהרוב מחוץ לעיר.

צודק, קודם לבדוק תקינות במוסך ובסוף - המחיר בהתאם.

Nir Goldman-Fux

פורסם

לאו דוקא רכב ספורט יהיה של מנהל בכיר או שותף.

יכול להיות שהוא קנה את הרכב לבן שלו ורשם אותו על החברה בכדי לקבל החזרי מיסים על הרכב.

רותם

פורסם

אז בעצם מה שאתם אומרים ששווה לקחת לבדיקה ולבדוק לעומק מי נהג על הרכב?

לא הבנתי בדיוק איך אני בודק מי היו הנוהגים על הרכב?

תסבירו לי קצת לעומק?

נאמר לי עכשיו שהרכב רשום כחברה בע״מ?

מה זה אומר?

פורסם

יכול להיות שלשכן יש עסק, הוא קנה את הרכב ורשם אותו על שם החברה שלו והוא לשימושו האישי.

תברר איתו יותר פרטים כדי שיוכלו לעזור לך פה בפורום.

Got To love It

פורסם
אז בעצם מה שאתם אומרים ששווה לקחת לבדיקה ולבדוק לעומק מי נהג על הרכב?

לא הבנתי בדיוק איך אני בודק מי היו הנוהגים על הרכב?

תסבירו לי קצת לעומק?

נאמר לי עכשיו שהרכב רשום כחברה בע״מ?

מה זה אומר?

למשל הרכב של אשתי רשום בבעלות פרטית אך אני מדווח עליו כרכב שמשמש לצרכי עבודה במסגרת היותי עוסק מורשה. וכך מוכרות לי הוצאות הרכב לצרכי מיסים.

לחבר שלי יש חברה בע"מ ולכן כל רכוש שאתה רוצה לדווח עליו כהוצאה, צריך שיהיה רשום על שם החברה אותה הוא משרת, כולל ההוצאה של רכישת הרכב ומכאן רישום כ "רכב חברה" ברישיון הרכב. לדוגמא: הוצאות עבור רכב לעובד (זה לא משנה אם זה אאודי או פונטו) 300,000 אלף ש"ח שנפרסות ע"פ כחמש שנים ובכל שנה (שמחולקת לשישה חלקים) הבעלים מזדכה על הוצאות הדלק, ביטוח תיקונים וכו'.

אם הרכב היה רשום כפרטי ומשרת חברה בע"מ, יש קצת בעיה להוכיח שאכן כל ההוצאות משמשות את החברה ולא את האדם הפרטי.

ומכאן שאשתי נוהגת ברכב שרשום כ"פרטי", אשתו של חבר נוהגת ברכב שרשום כ"רכב חברה", אך בפועל שני הרכבים בשימוש 100% פרטי ומטופלים רק במוסכי יבואן עם תיעוד מסודר וכו'.

בדיקת הנהגים ברכב:

צילום רשיון הנהיגה + רשיון הרכב עם השם המדיוק של הנגה והחברה ולוודא שיש לך מהבעלים את מספר ח"פ (חברה פרטית - מספר בעל 9 ספרות) , צילום תעודת ביטוח חובה (אולי מופיעה שם הגבלה לנהג יחיד - שנותנת אינדיקציה טובה)

כנס לאתר רשם החברות לבירור פרטים על החברה:

כל פעולה עולה 10 ש"ח

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Campaign/RashamInfo.htm

בדיקה ברשם המשכונות

https://nesach.justice.gov.il/mashkonot/forms/fMashIndex1.aspx

אם זה לא הסבר לעומק אז תתקשר מחר למשרד הרישוי ותגיד להם שאתה לא מגיע

בהצלחה

פורסם

הסיבה העיקרית שלא הייתי רוכש את הרכב בגלל הצבע הלבן!! בעע

וגם 57 אלף זה הרבה מאוד לרכב בן שנתיים!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הלבן לדעתי מדהים.

57 אלף ק"מ בשנתיים זה לא מעט!

אך 57 אלף ק"מ לרכב, זה לא הרבה.

אם אתה לא נוסע הרבה, נגיד 10-15 אלף השנה.

בעוד שלוש שנים לאוטו בסביבות ה 95 אלף ק"מ.

ואז שתרצה למכור את האוטו הק"מ לגמרי סביר, אפילו טוב.

אני לא רואה פה שום סיבה על דפי הפורום לחשוש מהרכב, לא חברה, לא צבע ולא ק"מ.

כמובן לאחר בירור כל הפרטים.

פלג_

פורסם

לדעתי, אם הרכב שמור, קח אותו קודם כל לבדיקה, תבקש כמובן שיתחייב על מנוע ושילדה.

אם הכל תקין והרכב נקי (תבקש גם היסטוריית טיפולים, לראות שהרכב תוחזק כמו שצריך), במצב כזה, לדעתי אין כל מניעה שתקנה אותו.

במקרה זה, הרכב שהיה רשום ע"ש חברה, יקבל הפחתה משמעותית במחירון, אתה תקנה אותו בזול יותר, וגם תיאלץ למכור אותו בעתיד בפחות מהמחירון, כי מה לעשות- זה היה רכב חברה.

לדעתי, אין כל משמעות מי נהג על הרכב מבחינת מכירה עתידית, כי לא תוכל לגבות זאת במסמך וגם אנשים לא יוכלו לבדוק בעתיד את נכונות ההצהרות שלך בעניין זה.

מה שיקבע זה מצבו של הרכב.

אגב, 57,000 לשנתיים זה לא כזה נורא, בתנאי כמובן שהרכב טופל. אם הרכב נסע את רוב הקילומטראז' שלו מחוץ לעיר- זה מצוין מבחינת המנוע.

לכן, לדעתי, יש לך כאן הזדמנות טובה לקנות רכב ספורטיבי, במחיר נוח.

אל תפחד מרכישה שכזו. הסבירו לך למעלה שעשו את הרישום ע"ש חברה כדי לקבל החזרים ממס הכנסה, מה שנקרא "לדפוק הוצאות".

פורסם
למשל הרכב של אשתי רשום בבעלות פרטית אך אני מדווח עליו כרכב שמשמש לצרכי עבודה במסגרת היותי עוסק מורשה. וכך מוכרות לי הוצאות הרכב לצרכי מיסים.

תצעק יותר חזק, אני חושב שיש איזה פקיד שומה בקצרין שלא שמע אותך! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לבאגירה: התגובה שלך נוסחה מתוך בורות.

גם אני עצמאי, אני עו"ד במקצועי, ישנם רכיבים שאני זכאי לקבל עליהם החזר, גם כאשר הרכב בבעלות פרטית.

שים לב, שלבעלי מקצוע שונים יש התייחסות שונה במס הכנסה ומע"מ.

מציע לך להתייעץ עם רו"ח ולהיווכח שהדברים שכתבת אינם נכונים.

פורסם

זה לא משנה מה אני כותב בפורומים, פקיד השומה כבר פיתח סוג מיוחד של קונדומים רק בשביל התחת שלי :lol:

כל מי שעוסק בשרותי יעוץ (ועורכי דין במיוחד - בולפאס) ולא מייצר כל כך הרבה הוצאות מועד לפורענות

ובאשר לרכב:

למשל מי שמבין בטנדרים - גם אם הרכב רשום ב 10 חברות הוא הולך לפי המצב המכני והחיצוני שלו ולא לפי רשיונות. כמעט כל טנדר היום רשום כחברה וזה לא ממש משנה לאף אחד כי זה כלי לעבודה. רכבי פאר\ספורט הם על עיקרון של ביקוש והיצע ואין שום קשר למה שכתוב ברישיון. זה לא קורולה מליסינג. אם הבעלים מוכן לרדת במחיר אז זה אחלה. יש לך TT בחניה ואף אחד לא בודק לך רשיונות כשאתה עובר ברחוב! כל גוש דן מצד לצד זה 25 ק"מ, (50 ביום וכ 24000 בשנתיים )ז"א שלפחות 60% מהנסיעות היו מחוץ לעיר.

אם הוא מוצא חן ועובר בדיקה בצורה טובה ויש לו הורדה במחיר = מעולה!

תחזיק אצלך את הצילומים שכתבתי לעי"ל ומי שבאמת מבין גם יקנה ממך את האוטו בהנחה שקיבלת ולא יוריד לך את המכנסיים!

בלי שום קשר, כל דבר צריך לדעת איך למכור :lol:

פורסם

ומכאן שאשתי נוהגת ברכב שרשום כ"פרטי", אשתו של חבר נוהגת ברכב שרשום כ"רכב חברה", אך בפועל שני הרכבים בשימוש 100% פרטי ומטופלים רק במוסכי יבואן עם תיעוד מסודר וכו'.

בהצלחה

תצעק יותר חזק, אני חושב שיש איזה פקיד שומה בקצרין שלא שמע אותך! :lol:

לבאגירה: התגובה שלך נוסחה מתוך בורות.

גם אני עצמאי, אני עו"ד במקצועי, ישנם רכיבים שאני זכאי לקבל עליהם החזר, גם כאשר הרכב בבעלות פרטית.

שים לב, שלבעלי מקצוע שונים יש התייחסות שונה במס הכנסה ומע"מ.

מציע לך להתייעץ עם רו"ח ולהיווכח שהדברים שכתבת אינם נכונים.

לעו"ד המלומד

מה שמוכחל זו עבירה מובהקת של רישום הוצאות פרטיות בעסק!!

אז הבורות היא שלך.

זה שרכב יכול להיות מוכר במס כאשר הוא משרת אותך בעיסקך/ בעיסוקך זה ברור אבל בין זה לבין מה שהוכחל ועליו הגיב בגירה המרחק גדול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה- נדמה לי שאתה טועה.

זה שהוא מדווח על הרכב של אשתו כאילו הרכב שלו, יכול לעבור בהחלט, יתכן שאשתו מסיעה אותו, לא חסרות אפשרויות שמתאימות ללשון החוק.

למה אתה צריך להיות כזה פוץ?

• תוכן חדש...