Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג + 3 ב-6K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי יעוץ לרכב עד 6000 ש"ח למשפחה זוג +3 נסיעה בחודש של כ1500 ק"מ

לא משנה שנה ולא משנה אוטומט או ידני העקר אמין וחסכוני

פורסם

קח בחשבון שבמחיר שאתה מחפש עדיף לך פחות להינעל על דגם מסויים אלא להחליט על כמה וכמה דגמים שאתה מוכן אליהם ולחפש במקביל מכל הדגמים האלו רכבים שמצבם יחסית טוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ניסן אלמרה, למשל. תסתכל ביד 2 יש אחת שנת 98 ב 5500 עם 180K ק"מ. גם מאזדה לנטיס 97-98 יכולה להיות אופציה סבירה.

דבר אחד רק אל תצפה לרכב חסכוני מידי, אוטומט וישן בד"כ לא הולך כל-כך טוב יחד מבחינת צריכת דלק. אני מניח ש 1/7.5 בתוך העיר לא יהיה מדע בדיוני למשפחתית אוטומטית משנתונים כאלה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אין לי שום בעיה אם ידני הבעיה שידני זה רכבים קטנים מידי או לא אמינים מספיק אם יש לך המלצה על ידנית ישנה אמינה במחיר טוב אנא המלץ

מהי האמינות של הלנטרה ועד איזה ק"מ ליהסתכל?

פורסם

אני מבין שכבר יש לכם רכב, רכב ב6 אלף שקל צפוי להיות באמת גרוע מכל בחינה, אם המחיר הגיוני אז הרכב יהיה ישן מאוד, ואם השנתון והק"מ הגיוניים כנראה יש בעיה בעבר של הרכב. אם קיים אצלכם רכב, אולי עדיף להשקיע כמה אלפים בחידושו? באיזה רכב מדובר?

פורסם
אין לי שום בעיה אם ידני הבעיה שידני זה רכבים קטנים מידי או לא אמינים מספיק אם יש לך המלצה על ידנית ישנה אמינה במחיר טוב אנא המלץ

כל מה שהציעו לך, בידני יהיה יותר טוב בשנתונים האלו פשוט בגלל אמינות של גיר אוטומטי שכנראה הולך מתישהו, בכל רכב.

מהי האמינות של הלנטרה ועד איזה ק"מ ליהסתכל?

הייתה לי לנטרה 94 אוטומט לפני הרכב הנוכחי. היא עברה אליי בירושה מאבא שלי אחרי החלפת מנוע (ב 270K), אבא שלי גם שיפץ גיר פעם אחת ואני שיפצתי פעם שנייה. סה"כ החזקתי אותה 5 שנים שבהם היא הייתה בסדר סה"כ אבל דיי טחנה אותי בדלק, אני מאמין שלקראת הסוף כבר הייתה בעיה במנוע צעדים או משהו כזה כי כל הרכב היה רועד בהילוך D כשעומדים במקום וצריכת הדלק משולבת הייתה סביב ה 1/7. שבועיים לפני שנפטרתי ממנה (מכרתי אותה ב 2000 ש"ח, לפני שנתיים...) נסעתי איתה מב"ש לטבריה הלוך חזור עם האשה ו 3 ילדים, באוגוסט עם מזגן (היה לה מזגן מעולה אחרי שהוחלף מדחס כמה שנים לפני כן) בלי שום בעיה. מה שכן עשתה לי בנסיעה הזאת 1/8.

לדעתי רכב סה"כ טוב ואפילו היום אפשר עוד לראות אותן פה ושם על הכביש (גם מהדגמים כמו שהייתה לי המרובעות), הכל חשמלי, זולה לאחזקה (חוץ מדלק) יחסית מבחינת חלפים ומחירי טיפולים. אמינות סבירה לרכב ישן.

בלי קשר, לדעתי אם תמצא אלמרה במצב סביר לך עליה. לא תמצא הרבה רכבים עם אמינות דומה בשנתונים האלו ובמחיר כזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

מה שלא תקנה ב 6000 ש"ח עלול להתגלות כחיסכון יקר ביותר.

כמעט כל מכונית שתמצא במחיר הזה תהיה כבר קרובה לקיצה.

אני מציע לעשות מאמץ ולנסות לגייס לפחות עוד 10K כי רוב הסיכוי שתוציא סכום כזה או גדול יותר על תיקונים כבר בשנה הראשונה אם תקנה גרוטאה ב 6000 ש"ח.

אם בכל זאת תחליט לקנות מכונית בסכום הזה הדגש צריך להיות פחות על דגם ויותר על מצב המכונית.

לפעמים יש מציאות.

פורסם

ברשותי לנטרה 97 סטיישן אוטומטית. כשנתיים, קניתי אותה עם 193000 על המד, כיום היא אוחזת ב - 240000 אני מאד מרוצה מהרכב, החלפים זולים. לדוגמא מנוע עולה כ- 3000 ש"ח.

הנסיעה מאד נוחה.

צריכת הדלק בעיר קצת גבוהה, (תלוי ברגל שלך) 1/7

בבין עירוני במהירות שיוט הגעתי ל 1/13 זו לא גוזמה.

הרכב רחב, שלש כסאות בטיחות נכנסים בו בשופי.

יציבות מעולה.

והמנוע חזק זריז, וכיפי.

פורסם

אני מסכים שמאוד קשה למצוא רכב טוב ואמין ב6K ובגלל זה צריך להתאים ציפיות ולהבין שקונים רכב עם סיכון מסויים שידרוש סוג של יישור קו.

בתור בעלים של סיטרואן קסרה (הקסרה השניה שלי כבר) אני יכול להגיד שבמחיר הזה זה הרכב הכי טוב שאפשר לקנות.

2 כריות אוויר עם 3* בטיחות עד כמה שאני יודע, כסאות נוחים שכבר אי אפשר למצוא כאלה, נסיעה רכה מאוד, מרווח ועוד ועוד.

**גילוי נאות- אני מוכר כרגע את הקסרה שלי אבל גם אם לא, הייתי ממליץ עליה בעיניים עצומות.

פורסם

תודה רבה לכול העוזרים

רציתי בבקשה עוד שתי המלצות

סיטרואן קסרה מילניום 99 אוט האם היא אמינה והאם היא חסכונית

ועוד דבר האם המסחיות כמו ברלינגו או קנגו מומלצות למשפחה (כמובן אם אמצא ק"מ נמוך)ומה החסרונות אם יש ברכב מסחרי לצרכים פרטים והאם הביטוחים המסחיות הוא יקר יותר

• תוכן חדש...