Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין כעת באלפא 159 מנוע 3.2.

האם אפשר לקבל מידע ממישהו שבבעלותו רכב כזה לענין עלויות אחזקה? מחלות ידועות של הרכב? איך הרכב הזה באופן כללי? האם מומלץ לרכישה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמינות טובה מאוד אבל בוא נתחיל בצריכת דלק של 1:6 עד 1:7 בממוצע

:-D

שנסיים כאן?

רכב יפה - בעיניי, אחד העיצובים היותר יפים בעשור האחרון.

רמת הגימור ורמת הנוחות ללא ספק - פרימיום.

תא נהג מטמטם ביופיו.

צליל מנוע משכר.

אין מה לאמר - מפלצת של אלפא.

ביטוח ורישוי לדעתי יהיו קצת יותר יקרים מהרגיל ואין לי גם מושג איך זה להעביר היום רכב עם נפח שכזה טסט במובן של תקנות זיהום אוויר.

יש כאן לפחות חבר פורום עם אחת כזו אבל אני חושב שהיא ידנית ולא אוטומטית.

מעבר לכך - תנסה את מועדון אלפא רומיאו ישראל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין שום בעיה להעביר את הרכב טסט, זה בסה"כ מנוע V6 3200 סמ"ק.

במושגי מפלצות זה קטן.

לרכב ישנם 265 סוסים ואחזיה כפולה.

כפי שנאמר לפני צריכת הדלק הממוצעת גבוהה יחסית למנועים קטנים ו1:7 זה בהחלט הגיוני.

הסאונד של הרכב הזה פשוט מטמטם ואני אישית מאוד אהבתי אותו ולקחתי אותו בכל הזדמנות שהיתה לי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גאננרס, מה החלופות? מה הצרכים? מה האילוצים? כמה נוסעים? לאיזה מרחק? מה התקציב? ועוד ועוד.

זה כמו שתקבל תשובה: "הרכב סבבה". זה לא יעזור לך הרבה, לא? :wink:

ככל שתחליט שהרכב מעניין אותך, ניתן יהיה להכנס לפרטים הקטנים (ויש כאלה).

מקווה שתענה להזמנה ותפרט קצת יותר,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני יודע שזה מנוע שהפסיקו לייצר בגלל תקנות אירופאיות - בגלל זה אני משליך את זה הלאה לגבי שנים קדימה, כרגע אין בעיה להעביר טסט אבל כל שנה קופץ למשרד התחבורה גו'ק חדש לראש ורכבים ישנים יותר נהיים "בעייתיים" יותר - למרות שהבעיה היא בכלל הבירוקרטיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה דורך לי על הפצעים ועוד מפזר מלח

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם
אם נוסעים ברכב הזה רגוע, עדיין צריכת הדלק כל כך גבוהה?

תסביר לי מה הטעם לקנות רכב כזה בשביל לנהוג רגוע.

כל המטרה של הרכב הזה, המהות שלו היא לעודד כוחניות. על הכביש אמנם תחום הלחיצה יהיה רוב הזמן רק בכדי להגיע ל100 :-D

אתה רוצה לנהוג רגוע - תקנה את ה1.9 דיזל שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

ואין לי גם מושג איך זה להעביר היום רכב עם נפח שכזה טסט במובן של תקנות זיהום אוויר.

תקנות הולכות קדימה, לא אחורה. אין מצב שיחמירו תקנות ויורידו רכבים קיימים מהכביש. רכב צריך לעמוד בתקן שהיה בעת עליתו לכביש, במקרה הנוכחי יורו 4.

פורסם

התקנות היום גם הולכות כבר אחורה.

רכבים מלפני שנת 95 היו ללא ממיר קטליתי והדרישות לזיהום אוויר הוחמרו לאחרונה וזה פשוט מגוחך.

גם אם אתה מוסיף את התוסף הזה (שהוא בסה"כ מתנול) זה מחזיק מעמד למספר ימים אחרי הטסט ואתה לא באמת ביטלת את זיהום האוויר, העיקר לשלם כסף בזמן הטסט על חימום ממיר.

אל תדאג - גם למנועים האלה ימצאו סיבה להוציא ממך כספים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...