Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצם - שימלאו את תפקיד האוזניות המקוריות שאבדו אי שם.

לא יודע לגבי צורת האוזניות, אבל הן צריכות להיות קומפקטיות כמה שיותר (בלי קשת). אני לא חובב גדול של אוזניות, ומשתמש בהן רוב הזמן כדיבורית, אבל מתכוון להתחיל לשמוע יותר מוזיקה. לא יודע מה ההבדל בין כפתור ל-In Ear, או לסוגי האחרים באותו הגודל (חסרות קשת מרכזית או כזו מאחורי האוזן). איכות - המקוריות סיפקו אותי, אבל לשפר תמיד אפשר.

התקציב בן שלוש ספרות ומתחיל ב-2, מוכן גם לשלם פחות. מעוניין לקנות פיזית בחנות במהלך השבוע הקרוב, אז המלצה לחנות זולה תהיה מבורכת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני יודע, באוטו שלי יש דיבורית, כשיוצא לי לנהוג ברכבים אחרים אני משתמש באוזניה אחת.

כמו שציינתי, אני מעוניין להתחיל לשמוע יותר מוזיקה מהאייפון, וספציפית במילואים הקרבים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני קניתי ב300 ש"ח אוזניות של AKG, מבסוט!

ההבדל בין כפתור לIN EAR הוא באטימה, לאין איר יש גומי\סיליקון שאוטם את האוזניה באוזן וכך מקבלים באס טוב יותר וגם קצת שקט, כפתור לא עושות את זה.

היה כבר שרשור או שניים על זה בפורום ככה שחיפוש קצרצר יניב תוצאות בטוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...