Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה להחליף את הרמקולים באוטו שלי, ואני רוצה משהו פשוט. (הרכב - מאזדה לאנטיס 2004)

מבקש המלצה לרמקולים קדמיים ואחוריים, HU כבר יש לי חדש של פיוניר.

אציין שאני לא מעוניין במגבר ולא בסאב, אלה אני רק רוצה לשמוע טוב במינימום כסף.

אשמח מאוד על עזרתכם ומודה לכם מראש.

פורסם

טוב עכשיו אחרי שקראתי קצת אולי אני יוסיף איזה rockford r3004, אבל לא מעבר לזה.. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, פשוט קצת להחיות את המערכת כי הרמקולים הנוכחיים כבר בני כמעט 10 שנים ו 2 מתוך 4 כבר לא עובדים.

אני מבין שהשאלה שלי אולי נראת לא ממש רצינית כי הרוב פה רגילים למערכות יותר רציניות במחיר הרבה יותר גבוה, אבל זה מה שאני מחפש ומאוד אשמח להמלצות !

פורסם

אם אתה רוצה לקנות גם מגבר במגבלת של 1000 שקל קשה לי להאמין שתקנה הכל חדש..

ממליץ לך להיות פתוח ליד 2 יש הצעות איכותיות טובים ביחס למחיר!

פורסם

איזה מידה של רמקולים יש לך מאחורה שש על תשע או חמש על שבע?

לי גם יש מאזדה 323 שנת 2000 ולי יש מאחורה שש על תשע ובדלתות שש וחצי

פורסם

ה HU זה פיוניר MVH1450UB (דגם 2012)

ובקשר למגבר אני פתוח ליד 2, התקציב האמור לא כולל מגבר, השאלה אם אני בכלל צריך מגבר אם אני רוצה משהו פשוט.

ולגבי מודות הרמקולים בדלתות - מקדימה זה 7*5 אבל הבנתי שאפשר לעשות התאמה ל 6.5 בעזרת טבעת עץ, ומאחורה זה 9*6.

פורסם

טבעות זה 100 שקל,

http://www.google.co.il/search?q=טבעות+לרמקול+מאזדה&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=he&client=safari&redir_esc=&ei=MEfmT6LjMsnE8gOF193UCg

מגבר אתה לא חייב , אל תקנה 6x9 בלי מגבר, אין בזה שום תועלת,

רמקולים מומלצים במחירים כאלה? מהודעות חוזרות ונשנות בפורום ראיתי שמורל טמפו נותנים תמורה טובה למחירם, כנל גם לגבי פוקל 165a

כמובן תשווה מחירים, תשמע טיפה ציוד בכמה מקומות, בעיקר אל תמהר לקנות,

אם ותרצה להשקיע טיפה מעבר לכיוון מגבר אוכל לבשר לך שזה ישדרג לך את הסאונד בכמה רמות

פורסם

במידה אינך רוצה מגבר

הנני ממליץ לך ללכת על רמקולים קדמיים של רוקפורד תעיין באינטרנט.. זה יתן לך במה קדמית והנאה משלך :)

פורסם

מבחינת רוקפורד, מצאתי את הדגם הזה - R1652-S Rockford, מה אתם אומרים ?

ויש גם GT5650C - JBL, טובים אולי יותר ?

ומה מומלץ לאחורה ?

בזאפ מככבים שני הרמקולים האלה - R1693 Rockford

GTO938 JBL

ויש גם - GT5963 JBL

מה מומלץ ? מה יתן סאב טוב מאחור ?

תודה מראש

• תוכן חדש...