Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על הרכב מספר שנים, כ-50,000 ק"מ. העברה בין ראשון לשני לא הייתה חלקה אף פעם. בלובינסקי הובהר לי ש"ככה זה ברכב הזה". בפורום נוסף קראתי שהבעיה קשורה לנקיון סעפת יניקה והעובדה שמחשב הרכב מקבל חיווי לא נכון. האם יש אמת בטענה הזו ואפשר להגיע לרכב שמעביר הילוכים באופן חלק לחלוטין?

תודה

abcde

פורסם

האמת אין קשר לסעפת כמובן בהסתמך לשנתון רכבך ובמיוחד לק"מ שרכבך עבר

ברכבים הצרפתים הכל יחסי בהשוואה לרכבים מאותו דגם אני מאמין שהוא סביר

ביחס לרכבים יפנים וקוריאנים אני בטוח שאכן תרגיש שאצלך משהו לא תקין

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ואני אתרגם: בהנחה והרכב הוא עם מנוע 2L, אזי שהגיר, גם כשהוא תקין לחלוטין, ירגיש קצת שונה ממה שמכירים ברכבים אוטומטיים אחרים.

כאשר הגיר יתחיל לעשות בעיות, וסביר שזה יקרה בקרוב, יהיו מספיק סימנים מקדימים לכך שמשהו משתבש.

תהנה מהרכב, תמורה מעולה למחיר.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...