Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש לי תוכנה לניהול מאגר הלקוחות ואני מסמס להם מבצעים והודעות מידי פעם.

עלות SMS היא 9 אגורות.

במאגר הלקוחות כ 3000 לקוחות רשומים.

התוכנה מסוגלת להסב את כל רשימת הטלפונים לקובץ אקסל.

אז הנה השאלות:

1. האם ניתן בצורה כל שהיא להכניס את דוח האקסל הזה לסמארטפון ושיסתדר כספר טלפונים?

2. האם בכלל ניתן להכניס 3000 מספרים שונים בספר הטלפונים של סמארטפון?

3. האם חבילות "הכל כלול" של גולן/הוט יקבלו שליחה של 3000 הודעות כפעמיים בחודש בלי להתחיל להגביל ולחסום אותי בכל מיני טענות?

תודה מראש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא שווה את ההתעסקות ויקח המון זמן,

יותר פשוט לעבוד עם חברה ששולחת SMS,

יש המון כאלה, מחירים מאוד זולים ויכולים לשלוח פי כמה וכמה הודעות במכה מאשר סמארטפון אחד.

----

פורסם
כיום יש לי תוכנה לניהול מאגר הלקוחות ואני מסמס להם מבצעים והודעות מידי פעם.

עלות SMS היא 9 אגורות.

במאגר הלקוחות כ 3000 לקוחות רשומים.

התוכנה מסוגלת להסב את כל רשימת הטלפונים לקובץ אקסל.

אז הנה השאלות:

1. האם ניתן בצורה כל שהיא להכניס את דוח האקסל הזה לסמארטפון ושיסתדר כספר טלפונים? - אפשרי

2. האם בכלל ניתן להכניס 3000 מספרים שונים בספר הטלפונים של סמארטפון? - גם יותר מזה.

3. האם חבילות "הכל כלול" של גולן/הוט יקבלו שליחה של 3000 הודעות כפעמיים בחודש בלי להתחיל להגביל ולחסום אותי בכל מיני טענות? - לפי דעתי זה נקרא אצלם "שימוש לא סביר".

תודה מראש.

במידה ויש ברשותך אייפון ניתן להעביר את אנשי הקשר בקובץ אקסל לתוך אוטלוק של מיקרוסופט ולאחר מכן לסנכרן מול האייפון.

הבעיה שהאפליקציה הבסיסית לשליחת SMS באייפון לא מאפשרת לבנות קבוצות או לשלוח במכה אחת תמיד לאותה קבוצה SMS בצורה פשוטה לכן מומלץ לרכוש אפליקציה בדולר שעושה את העבודה ליותר נוחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. קנה סים של גולן בתוכנית 9.99 ש"ח לחודש (!!!)

2. דחוף אותו לנטסטיק.

3. מצא את התוכנה המתאימה שתוכל לבצע את השליחה דרך הנטסטיק.

בנטסטיק שלי ניתן לשלוח הודעת SMS דרך הממשק של התוכנה, כך שזה אפשרי, רק צריך תוכנה שתדע לשלוח הרבה סמסים.

4. עלויות: 10 ש"ח לחודש קבוע, 30 ש"ח לכל פעם שאתה שולח ללקוחות (3000 אגורות). סה"כ 70 ש"ח.

אם אתה עושה את זה רק פעמיים בחודש אז אפשר לשקול לקחת את החבילה של 99 בתור קו נורמלי ופעמיים בחודש להוציא את הסים מהטלפון, לשים בנטסטיק ולתת לו להתחיל לשלוח.

החסרון - ייתכן שיתחילו להתקשר אליך חזרה למספר הזה. או שזה אולי יתרון...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא שווה את ההתעסקות ויקח המון זמן, יותר פשוט לעבוד עם חברה ששולחת SMS,

3000 הודעות דרך חברה מתמחה - 270 ש"ח כפול 2= 540 ש"ח לחודש (במידה ואני שולח רק 2 סבבים).

3000 הודעות דרך הסמארטפון שלי שנמצא במסלול 99 ש"ח ללא הגבלה - בעיקרון, בחינם.

עבורי, חיסכון של 540 ש"ח בחודש זה כן משתלם וכן שווה את ההתעסקות, שלא לדבר על זה שכמעט כל החברות מגבילות הודעות ל 70 אותיות, מה שקצת קצר לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה סמארק יש לך ?

במידה ולחלק מהאנשים יש אייפון אז משלוח SMS דרך IMESSAGE (אפליקציה מובנית) הוא חינמי.

איזה כייף לי :)

פורסם

שיעבור לאנגלית,שם יש 160 תווים ;) או במכשירי נוקיה הפחות חדשים - 1000 תווים (עברית ואנגלית ביחד)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בכל חבילות ה"ללא הגבלה" החדשות האלו כתוב באותיות קטנות "בשימוש הוגן וסביר".

שלא יגידו לך שזה לא הוגן או סביר, 3k זה באמת קצת חריג ללקוח פרטי (אלה אם כן אתה ילדה צפונבונית בת 16).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

3K הודעות תוך שעה לא נשמע כמו שימוש סביר, אפילו לפקצה בת 14.

מהר מאוד יחסמו אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא יכול לנצל את החבילות של הסלולר למשלוח הודעות כאלו.

אני עשיתי את זה בזמנו באורנג' ועד שזיכו אותי (2,000 ש"ח חשבון) לקח לא קצת זמן.

מיד אחרי זה הם הוסיפו *בשימוש סביר לכל החבילות ללא הגבלה.

פורסם
3000 הודעות דרך חברה מתמחה - 270 ש"ח כפול 2= 540 ש"ח לחודש (במידה ואני שולח רק 2 סבבים).

3000 הודעות דרך הסמארטפון שלי שנמצא במסלול 99 ש"ח ללא הגבלה - בעיקרון, בחינם.

עבורי, חיסכון של 540 ש"ח בחודש זה כן משתלם וכן שווה את ההתעסקות, שלא לדבר על זה שכמעט כל החברות מגבילות הודעות ל 70 אותיות, מה שקצת קצר לי.

6000 הודעות בשתי מנות זה מעבר לשימוש סביר וכנראה שמהר מאוד יגבילו אותך.

אם אתה פונה לחברה וקונה בנק של הודעות (ומתמקח בדרך), אתה יכול להשיג מחיר יותר נמוך מ-11 אגורות להודעה.

----

• תוכן חדש...