Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עלות SMS היא 9 אגורות..

אם אתה פונה לחברה וקונה בנק של הודעות (ומתמקח בדרך), אתה יכול להשיג מחיר יותר נמוך מ-11 אגורות להודעה.

מה יותר נמוך מ 11? אני משלם 9 אגורות.

אבל גם מחיר זול כמו 9 אגורות, זה בערך 9 אגורות יותר יקר מ ב-ח-י-נ-ם !!! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

א. איך זה שאני לא מקבל SMS-ים על מבצעים? ממש נעלבתי.. שבי עדיין מחכה "לטיפות חשק" שלו (אלקטרוליטים).

ב. לדעתי, אם אתה רוצה לשלוח SMS על תשתית הסלולר זה יעלה לך, זה שימוש עיסקי ואף רשת לא תתן לך לחמוק בלי תשלום נוסף. מה שמביא אותי למסקנה השניה, חפש תוכנה/אתר שמאפשר שליחת SMS לא על תשתית הסלולר שלך. אינני יודע מה המחיר (הפצת רשימת הלקוחות שלך אולי) אך יתכן וזו האופציה הזולה ביותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש לגולן את המסלול של ה9.99 לחודש, שבו מחיר ההודעה הוא אגורה להודעה. אם אין שם הגבלה של שימוש סביר- אז הנה מצאת לעצמך פיתרון מצויין. ואז לא תצטרך להתחיל להסתבך עם ניסוחי ה"ללא הגבלה" למיניהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

קצת דבילי שעם חבילה ב99 ש"ח יגבילו אותו כי זה לא שימוש סביר, ובחבילה שעולה 10 ש"ח + 60 ש"ח על 6000 SMS יוצא לו יותר זול

עריכה (מופיעה באתר של גולן טלקום):

מחירונים

מעודכן ליום 14/05/2012

המחירים כוללים מע"מ

השירות הינו ללקוח פרטי המשתמש בו אך ורק לצרכים פרטים ואישיים, במסגרת שימוש סביר, טבעי ורגיל בלבד, כפי ש אדם סביר היה עושה בהם שימוש.

פורסם

ההגבלה של "שימוש אישי, סביר והוגן" נוקבת ב15,000 סמסים כמגבלה. לפחות בפלאפון ואם אני זוכר נכון גם באורנג'.

מאפשר לך חמישה סבבים בחודש בעלות של 119 שח (במסלול החדש שלהם).

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...