Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים. האמת אני די מתפלא שמישהו יתן למישהו אחר לנהוג ברכב כזה. אין מצב שאני נותן למישהו לנהוג ב-MX5 שלי אז בפרארי?!

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה נקרא בן אדם נחמד.וכל הכבוד לו שהוא נותן לאנשים להגשים חלום!(כי תכלס כמו שאמא אומרת-כולה אוטו :))

סרטון מדהים!

גם הרכב...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

סרטון ברמה גבוהה ביותר- הצילום, האיכות, הזווית, העריכה- אם לא ידעתי שזה מהארץ עוד הייתי עלול לחשוב שזה מחו"ל!

כל הכבוד והמשיכו כך! מקווים לראות עוד סרטונים כאלו וברמה הזו בארץ!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

וואו, וואו, ושוב וואו, מכונה שפשוט אין מילים לתאם כמה יופי יש בדבר הזה, הצליל... שהמנוע הזה מפיק זה מעדן! סרטון מדהים אחרי הפעם הראשונה ראיתי אותו שוב ושוב איכותי! כתבה ברמה באמת גבוהה! ועל זה נאמר ראובן אתה איש שחיי נושם ובועט תרבות מוטורית, וואלה אני מעריץ אותך (;

פורסם

חברים שלום,

תודה רבה על המחמאות, גם הערות יתקבלו בשמחה.

זהו הסרט הראשון של הצוות שלי שמורכב:

צלם-על בהתהוות - ניר ממן

עורך ובמאי ואחי הצעיר - בן פארן

מחלום למציאות, אנוכי - חגי פארן

לראובן ולי הסטוריה ארוכה בכל הקשור לאהבה לרכב והיה לי הכבוד לקבל את הרכב לצילום הסרט.

פרוייקטים נוספים כבר בפתח, יש שתי מכוניות מעניינות על הכוונת, אך תמיד אשמח לאפשרות לצלם רכב יוצא דופן ומעניין.

תודה, חגי פארן

פורסם

נפלא, פשוט נפלא, אפשר להריח את הארומה של סרטים שרואים רק במדינות עם שפות זרות, אפשר לשמוע את הצלילים שגורמים לכל אחד מאיתנו לצמרמורות ואפשר לשמוע בקולו של חגי את ההתרגשות האמיתית מהנהיגה במכונה שיוצרה ע"י אחד ממקורביו של אלוהים....

תודה לחגי, ראובן וכל אלו שלקחו חלק בדבר המדהים הזה.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...