Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרטון פשוט מעולה - שאפו לחגי והצוות, צפיתי כמה פעמים כדי להפנים וכל פעם נדהמתי מחדש, גם לטופ גיר יש מה ללמוד.

הסרטון הועבר בצורה אינטליגנטית ומוקפדת ללא קשקושים או שוטים משעממים, לדעתי התגלו פה כשרונות חדשים בתחום - שווה בהחלט הקרנה בשעת שיא בזמן החדשות כדי שאנשים "בחוץ" ייראו מה זאת מוטוריקה מתוך תשוקה ולא רק מוטוריקה מתוך תאונה.

חוץ מזה עלו והצליחו - מצפה בקוצר רוח לסרטונים הבאים!

נ.ב.:

אם אפשר לתת הערה קטנה וקטנונית קצת, היו רגעים בסרטון שרציתי לשמוע את המנוע ורק אותו (כמובן בקטעים שהוקדשו לצליליו) אבל הייתה מוסיקה ברקע, למרות שנותרה בווליום נמוך זה עדיין הפריע.

בכלל הייתי שמח לשמוע את הצלילים שהרכב מפיק בצורה נקייה וחדה יותר כי נדמה שהרכב הרבה יותר קולני ממה שנשמע לנו בסרטון. (בסרטונים כאלה אני משתמש באוזניות, אולי בגלל זה חשתי זאת יותר מאחרים)

שוב תודה לכל ההודעות

בהחלט היה שווה את המאמץ.

לגבי צליל הרכב, אני חושב שמופיעה תגובה בנושא בעמוד קודם אבל בכל זאת טרחת להעיר אז אכתוב שוב

לצערי הרב המיקרופון שהיה אחראי על הקלטת צליל הרכב (היה ממוקם במקום איכותי לקבל צליל מקסימלי - קרס, לא תפקד, התקלקל), את העובדה המצערת גילינו רק בחדר עריכה מפאת חוסר זמן ביום הצילום הקצר לעצור ולוודא, לקח שנלמד ונכתב בספרים.

עשינו כל מאמץ אפשרי כדי כן להעביר את מעט הצליל שכן הצלחנו להקליט, לפעמים על חשבון צילום פחות יפה או טקסט שפחות רצינו להשתמש בו העיקר לתת קצת.

מיקרופון בו השתמשנו להקלטת הקול שלי הוא מיקרופון צוואר שאינו מקליט כמעט כל צליל אחר שאינו ישירות אליו, את צליל המנוע ששומעים הוצאנו מהמצלמה שהמיקרופון שלה רחוק מלעשות צדש לצליל המדהים של הסרט וגם הצליל הזה נלקח מתוך הרכב בזמן צילום ולא מבחוץ :(

בנושא זה ההערה במקום ובסרט הבא (כבר בשלבי הפקה מוקדמים) יינתן דגש לנושא.

שבוע טוב,

חגי

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חגי כל הכבוד על הסרטון,

ערוך בצורה מעולה,

ממתינה לסרטון הבא שתצלם, אין ספק שיש למה לצפות.

שאפו!

והרכב, הרכב.....

ראובן אתה יודע לבחור את היצירות שלך בקפידה רבה.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...