Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הופתעתי מהרמה היחסית גבוהה של הביקורת הזו, הייתי אפילו מעיז לומר שהביקורת ברמה גבוהה יותר 'אפילו' מאלה של 'אוטו' או של 'וואלה'. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

איכות הסרטון מעולה, המכונית מדהימה.

שאפו על הכתבה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
אֶה... אני מכיר את הצלם הראשי.

שאפו, סרטון מדליק. (רק חבל שהנהיגה מתבצעת בכבישים ציבוריים...)

סתם מסקרנות, על איזה מהמסלולים המפורסמים שיש לנו בארץ היית ממליץ בשביל נהיגה כזו?

פורסם
עלו רק 458 בינתיים על הכביש והקליפורניה הלבנה הזו. חוץ מזה זהו.

אין לי כוח לדבר על מספרים וזה גם לא המקום.

תודה על התשובה פאזולי, האמת היא שאני טיפה מופתע שעלו לכבישי הארץ 'רק' דגמי ה-458, חשבתי שיהיו כמה קליינטים בישראל ל-FF היחודית וכמובן לקליפורניה שהיא פרארי יותר פרקטית ומתאימה יותר לישראל.

דרך אגב זה טיפה 'משונה' שאוטו איטליה לא מחפשים קליינט ל-599 שברשותם כבר ממתישהו ב-2011(?), לאור העובדה שיצורה יופסק פלוס מינוס בעוד כחודשיים.

• אחראי פורום
פורסם

הגשה, עריכה, צילום - רמה גבוהה מאוד, כל הכבוד!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין ספק כי מדובר במכונה מדהימה - אפילו שמדובר בגרסת הכניסה לעולם של פרארי, אבל בשבילי פרארי - רק בצבע אדום

DSC_0187.jpg

DSC_0183.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...