Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עובדת עם החומר הזה עם הילדים בגן הילדים.

ובשעות הפנאי אני משתמשת בו לטיפוח הרכב שלי.

:wink:

ל'

רגע הפלסטלינה שמשתמשים בגן עם הילדים זו אותה הפלסטלינה לשימוש על פח הרכב?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
רגע הפלסטלינה שמשתמשים בגן עם הילדים זו אותה הפלסטלינה לשימוש על פח הרכב?

לא.

לטעמי יש צורך בשימוש בספריי דיטיילר או ב-clay lube, שימוש במים בלבד יכול לגרום ליצירת swirls.

פורסם
חברים יקרים, אנחנו הישראלים אוהבים קיצורי דרך,

האמת היא שאין קיצורי דרך בטיפול נכון בצבע,

בכל הדרכה בנושא דיטיילינג תובהר חשיבות השימוש בנוזל סיכה.

**לא תמצאו דיטיילר רציני, מיקצועי, שיגיד לכם "מים זה סבבה"**

נוזלי סיכה כגון (הגדרה כללית) - Clay Lube או Detailer Spray

מוצרים אלה מכילים פולימרים שעוזרים ללכלוך להשתחרר

מוצרים אלה מכילים פולימרים שמונעים מהפלסטלינה והלכלוך שהשתחרר לשרוט את הצבע

שימוש רק במים, רק נותן פיתרון חלקי בכך שהוא מאפשר לפלסטלינה להחליק על הצבע

אבל, הכימיכלים שבמוצרים האלה חשובים לתהליך.

אני מקווה שברגע שיגדל יבוא מוצרים אלה לארץ המחירים יהיו קצת יותר הגיוניים (לעומת היום שמוצר עולה 10$ ומשלוח 40$).

זה ממש לא קיצור דרך. יש לי קצת ניסיון והבנה בדברים האלה. החומרים הנלווים לא ישפרו את תהליך ההורדה של השריטות. זה רק משהו שהיצרנית והחברות מייצרים בכדי להוציא עוד כסף מהצרכן. אם תיקח לדוגמא את הפלסטלינה של 3M, שמתמחה בין השאר גם בפולישים ומוצרי טיפוח לצבע הרכב, תיווכח לגלות שהם לא משווקים את הפלסטלינה שלהם עם שום חומר עזר, רק מים ובלי סבון, כי הוא גומר את הכימיקלים המדוברים שעוזרים לפרק את הלכלוך על הרכב.

אתה תוכל לשים לב שהפלסטלינה של 3M באה בלי חומרי עזר ויקרה יותר, אבל המחיר של פלסטלינה עם חומרי העזר שלה של יצרנים אחרים למיניהם תעלה פחות, ואת ההפרש תשלם על חומרי העזר בדרך כלל. ואם היא מאוד זולה גם כאשר חומרי העזר כלולים, אז כנראה שהבעיה היא בחומר סיני זול ולא יעיל, ולא בעובדה שלא השתמשת בחומרי העזר.

פורסם

זה מדריך מלא ומדוייק לשימוש נכון בפלסטלינה

הכותב הוא מטובי הדיטיילרים.

http://www.detailedimage.com/Ask-a-Pro/how-to-properly-use-a-clay-bar/?landing_id=49

ותקציר מהכתבה:

Without lubrication, the clay cannot glide across the surface, and will actually leave marring and residue (OK, important safety tip…use plenty of clay lube!).

קריאה מהנה

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...