Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הרכב סופר לאנסר 94 אוטומט,ביום חמישי היה חסר לי שמן נמצא טיפה מעל המינימום ומילאתי עד שהשמן היה במקסימום, לאחר נסיעה בעיר אתמול נסעתי נסיעה יחסית ארוכה של כמה שעות עם הפסקה, שנגשתי לבדוק בצהריים שמן לא היה טיפה של שמן מתחת למינימוםזה נמצא, נגשתי למוסך והוא אמר שזה אכילת שמן, יש לציין שהאוטו עבר טיפול ראש מנוע לפני חודש ואני יודע שלפעמים אחרי ראש מנוע האוטו מתחיל ״לאכול״ שמן אבל האם בצורה מוגזמת כל כך? האם יש משהו לעשות בנידון? תודה מראש  

פורסם

מצב לא תקין בכלל ובטח שלא בתדירות מוגזמת שכזו. חזור למוסך שביצע את ראש המנוע שיעבור על כל מה שעשה כולל בדיקת קומפרסייה ולחץ הפוך למציאת הבעייה. באיזה רכב מדובר? האם קיימות נזילות כלשהן שניראות לעיין? עשן לבן שהרכב עובד? תיסתכל במיים ברדיאטור תראה אם יש עירבוב של שמן שם...

פורסם

עשן לבן אין בדרך כלל , יש רטיבות באיזור הקרטר והפולי מנוע אבל לא משהו שיגרום לאיבוד שמן רב שכזה מפה המסקנה שזה אכילת שמן,גם המים ברדיאטור לאט לאט נעלמים אני יודע שזה מצב לא נורמלי כי שצי המערכו

הן מערכות סגורות אבל תמיד אני נתקל בתשובה שבגלל שזה אוטו ישן זה קורה, האם בגלל שהאוטו ישן אני צריך פשוט לספוג את זה?

פורסם

לא! אתה לא צריך לספוג את זה ובטח שלא בתדירויות שכאלה. מיים לא אמורים להיעלם ולא משנה כמה ישן הרכב. קיימת בעייה של בריחת מיים וגם שמן. אל תתעלם מכל זה שלא יהיה מאוחר מידי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זה שהוא טיפל אצל מוסכניק שאמר לו "אין מה לעשות רכב ישן" לא אומר שהוא צריך לרוץ למוסך מורשה ולשלם טיפול במחיר של הרכב, לא חסרים מוסכים טובים יותר מהרבה מוסכים מורשים.

לא מזמן התקשרתי לברר אצל מוסך רון בתל אביב (אחד המוסכים הכי מומלצים בתל אביב ומקצוען אמיתי) האם הוא מטפל בסופר לנסר (שלי 97), אמר לי שכן, אני בקרוב מאוד יקבע אצלו טיפול לרכב, ממליץ גם לך להתקשר לשאול למרות שלא נראה לי שתהיה בעיה אם הרכב הוא שנת 94.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...