Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, צריך את העזרה שלכם.

אני רוצה להזמין את המוצר הזה:

ebay.com/itm/PIONEER-AVH-P1400DVD-DOUBLE-DIN-5-8-TOUCHSCREEN-DVD-RECEIVER-BRAND-NEW-2012-/320913384523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab7eda44b

אין אותו בארץ וגם בחו"ל זה יוצא ממש זול.

בקיצור יש לי 2 שאלות:

1. אם המוצר יתפס במכס, כמה אצתרך לשלם? צריך אישורים כדי להכניס אותו לארץ? (תו תקן, אישור משרד התחבורה וכו').

2. אם מישהו נתקל במערכת הזו אשמח לחוות דעת :)

פורסם

הדבר הכי חשוב שאתה צריך לבדוק,האם הרדיו מתאים לתדר של הארץ? אם לא תאלץ להיפרד מעוד 1500 שקל לכיול המכשיר אצל היבואן הרשמי בארץ.

פורסם

ואי איזה באסה עם זה, אין לי מושג בזה בכלל ולא חשבתי על זה.

אתה יכול לבדוק לי אם המכיר תומך בתדר בארץ או לא?

זה הלינק מהאתר של פיונר:

pioneerelectronics.com/PUSA/Car/DVD-Receivers/AVH-P1400DVD

(תוסיף www בהתחלה)

פורסם

הדרך היחידה לדעת אם המכשיר מתאים לארץ ( תדר ארופאי) הוא פשוט לשאול את המוכר. פיוניר מיצרים את המכשרים לפי איזור מכירה, אסיה או אירופה ולכן צריך לבקש או לבדוק טוב מה אתה מזמין.

פורסם

בקיצור בדקתי את זה עם היצרן והוא לא עובד בתדר אירופאי.

הייתי מזמין כבר בארץ אבל פה יש רק חסרונות,

הדגמים שמוכרים פה הם מאוד ישנים, כאלה שכבר הפיסקו למכור באירופה לפני 4-5 שנים.

וגם המחיר מאוד יקר יחסית למה שאתה מקבל (הדגם הכי זול של פיונר מתיחל מסביבות 2000 ש"ח).

נראה לכם שאם אני יסביר את זה לחברה שמוכרת יש סיכוי להורדה במחיר? (גם מאה שקל יעשה בשבילי הבדל משמעותי).

פורסם

גם אם תזמין מאירופה ב 90% מהמקרים יעלה לך פי שניים פחות מכל קניה של מוצר מקביל בארץ אם תעקוף את המכס (כמובן שזה לא חוקי).

פורסם

אחרי הרבה חיפושים, מצאתי דגם של JVC שלפי הבנתי כן תומך בשיטת השידור בארץ, רשום ככה:

AM/FM tuner with 18FM/6AM presets

השויי שלו הוא 305$ (ביחס ל 2600 ש"ח בארץ).

יש לי כמה שאלות לפני שאני מזמין:

1. צריך בשבילו אישור מיוחד ממשרד הרישוי? תו תקן?

2.מכס ידוע לי שלא אצתרך לשלם כי המכשיר עולה פחות מ 1200 ש"ח, מה בנוגע למע"מ? כמה אחוזים?

פורסם

לא צריך שום אישור.

לפי חוקי המכס כן תצטרך לשלם מכס ומע"מ ללא קשר לשווי המכשיר מכיוון שהוא מוגדר כסטראו לרכב. אמור להגיע במצטבר למשהו כמו 30%

פורסם

בטוח שמדובר במקסימום 30% ?

כי את זה עוד אפשר לסבול אבל אם לוקחים 50% כמו לחלקי רכב זה כבר יותר מדי בשבילי..

פורסם

אם מזמינים רדיו דיסק מארה"ב לדוגמה, אי אפשר פשוט איך שהו לכייל אותו לתדר ארופאי ? שמעתי שעושים את תמורת איזה 100 שקל.

פורסם
כל רדיו לרכב שערכו מעל 75$ חייב ב33.4% מס עד הבית

הייתי נותן לך גם קישור לאתר אבל מנהלי הפורום כנראה חושבים שמי שיש לו מתחת ל20 הודעות הוא פסיכופט מפיץ ווירוסים אז אני לא יכול.. מצטער..

המוכר גם שולח את המוצר בדואר USPS Priority Mail International,

שמעתי שיש לדואר הזה מס נוסף הרבה יותר רציני, האומנם?

פורסם

אני הזמנתי רדיו דיסק מאיביי, הוא עלה בסביבות ה 250 דולר עם משלוח

בארץ שילמתי עוד כ300 שקל מס או מע"מ או מה שזה לא יהיה..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...