Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לפיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים ומבורכים!

ברשותי פיאט פנדה 2005 רובוטית ולאחרונה יש בעיות בהנעה שרק אחרי כמה סיבובי מפתח הרכב מניע אני מאוד מקווה שזה רק ענין של מצבר (הנוכחי הוחלף ע"י הבעלים הקודמים לפני כשנה וחודשיים לערך)

האם יש למישהו מושג איזה סוג? כוח? מותג? דרוש לפנדה?

והאם עדיף רק חדש או ניתן להיתפשר גם ע מחודש?

המון תודה לעונים...

פורסם

אין מותג ספציפי שצריך לרכוש,אתה יכול לרכוש מקורי או לרכוש רגיל באיכות טובה תוצרת הארץ או תוצרת חוץ.

לפני כשנה החלפתי מצבר פיאט פנדה וצריך 50 אמפר שמאל קנינו של שנפ באוטו דיפו

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אל תמהר להחליף מצבר לפני שוידאת שהוא הסיבה.

לפחות תמדוד את מתח המצבר כשסויץ מכובה, מנוע פועל, ובזמן סטרטר, ותעלה לכאן מספרים.

:turn-l:
  • ספונסר פורום
פורסם

איזה מצבר קיים כרגע ברכב? כלומר של איזה חברה.

פנה אל מוסך מוטו פלוס בירושלים כדי שיבדקו לך טעינה וייעצו לך האם באמת צריך להחליף מצבר.

תפנה אל חורי, תגיד לו שהגעת מהפורום ותסביר לו (בדיוק כמו שהסברת לנו) שאתה "לא מבין גדול", אני בטוח שהוא יסביר לך לאט ובסבלנות מה התקלה ברכבך מכיוון שמצבר לא אמור להגמר אחרי שנה וחודשיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי את המצבר אתמול. אך הבעיה שעדיין קימת שאחרי 2 התנעות הרכב נדלק,אומנם הרבה פחות מלפני ההחלפה שאז ממש היה תסכול של 5 דקות של נסיונות.

האם זה נורמלי שזה אמור להמשיך עוד קצת עד שיפסק לגמרי?

או שזה בעיה אחרת? וא"כ מהי אותה הבעיה למיטב ידיעתכם?

פורסם

ברשותי פיאט פנדה 2005 רובוטית ולאחרונה יש בעיות בהנעה שרק אחרי כמה סיבובי מפתח הרכב מניע אני מאוד מקווה שזה רק ענין של מצבר (הנוכחי הוחלף ע"י הבעלים הקודמים לפני כשנה וחודשיים לערך)

אל תמהר להחליף מצבר לפני שוידאת שהוא הסיבה.

לך לחשמלאי אמין שיבדוק לך את המצבר והטעינה לפני שתחליף מצבר (אולי) ללא צורך.

החלפתי את המצבר אתמול. אך הבעיה שעדיין קימת שאחרי 2 התנעות הרכב נדלק,אומנם הרבה פחות מלפני ההחלפה שאז ממש היה תסכול של 5 דקות של נסיונות.

המסקנה די ברורה, לא? בדקת שהמצבר לא תקין לפני ההחלפה?

:turn-l:
פורסם

בדוק מי החברה בעלת המצבר הנוכחי שלך, אם אלו הם שנפ, חודשי האחריות נעים בין 18-20 חודשים.

אם עדיין לא פג תוקף האחריות, גש לחברה להחליף את המצבר.

על גבי מצבר מקורי של השכן שלי לדוגמא יש לו - 50AH ו- 12V. (פיאט פנדה החדשה..)

פורסם

חבל... אתה מתייעץ כאן בפורום. חצי אמרו לך לקנות חדש, וחצי אמרו לך לבדוק לפני שאתה קונה.

כעת כשקנית, אתה רואה שזו לא הבעיה כלל.

לדעתי יש לך בעיה בחיישן קרנק, או בווסט הלחץ, או במשאבת הדלק.

תתייעץ עם המומחים לפיאט בפורום FIATCLUB.CO.IL

• תוכן חדש...