Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

במנוי שלי יש שלושה מס' - אחד עם אייפון ותכנית על סך 190 שקל ושניים עם תכנית משפחה או משהו כזה על סך 30 שקל כל אחת.

עכשיו, הוריי קנו שני מכשירים חדשים(סמסונג גלקסי מיני) מחוץ לחברה.

האם הם יכולים לדרוש החזר כספי מסלקום?

היום היינו שם ונאמר לנו שעל מנת לקבל החזר אמורים להשתמש בחבילה שלא תרד מ149 שקלים לחודש.

עכשיו, בתקנון של משרד התקשורת הסעיף הזה קיים? זאת אומרת הצדק עימה ואין לי מה לבוא בטענות?

או שהצדק לצידי ומה שהיא אמרה נוגד את תקנון משרד התקשורת?

פורסם

כי כרגע אני משלם כ 250 שקל על שלושה מנויים - אחד עם אייפון (500/500 ואינטרנט ללא הגבלה) ב190 ועוד שניים בסך של 60 שקלים עם תכנית משפחה או משהו בסגנון.

אם אתנייד אשלם בצורה משמעותית יותר.

פורסם

תנאי הזיכוי נקבעים על ידי החברה, כאשר התנאי היחיד הוא שיהיו לפחות 6 דרגות זיכוי.

בדוק את השימושים שלך, יתכן מאוד שיהיה יותר זול לעבור לגולן\הוט בלי זיכוי מאשר להשאר בסלקום עם זיכוי. אני מדבר על סה"כ ההוצאה החודשית.

בכל מקרה - במרבית התוכניות החדשות אין זיכויי ניתוק זיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אהלן.

במנוי שלי יש שלושה מס' - אחד עם אייפון ותכנית על סך 190 שקל ושניים עם תכנית משפחה או משהו כזה על סך 30 שקל כל אחת.

עכשיו, הוריי קנו שני מכשירים חדשים(סמסונג גלקסי מיני) מחוץ לחברה.

האם הם יכולים לדרוש החזר כספי מסלקום?

היום היינו שם ונאמר לנו שעל מנת לקבל החזר אמורים להשתמש בחבילה שלא תרד מ149 שקלים לחודש.

עכשיו, בתקנון של משרד התקשורת הסעיף הזה קיים? זאת אומרת הצדק עימה ואין לי מה לבוא בטענות?

או שהצדק לצידי ומה שהיא אמרה נוגד את תקנון משרד התקשורת?

הבנתי לגבי חוק הזיקה אומרת, שאם הם יכולים לקנות היום מאורנג'\סלקום\זבאלהפון מכשיר ולשלם 30 ש"ח לחודש ולקבל החזר, הם יכולים לקנות מכשיר שלא מאחת החברות ולקבל אותו החזר.

אני מניח שמדובר על מכשירים ישנים עד עתיקים, בתכנית ישנה מאד. אינני מאמין שתקבל החזר.

אני לא מבין גדול בנושא, אבל אלו השני סנט שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם נאמר שהחברות הן אלו שקובעות וסלקום לצורך העניין קבעו סכום של 149 שקל כנראה שאי אפשר.

בכל מקרה לגבי מעבר לאחת החברות החדשות - בסכום הסופי כל חודש ייצא לי יקר יותר. בדקתי.

פורסם

Smiro - אתה במילכוד 22: לצורך ניתוק זיקה עליך לחתום חוזה חדש עם תוכנית חדשה, אשר מוצעת כעת. תוכניות המדף המוצעות כיום בכל חברות הסלולר אינן כוללות ניתוק זיקה - ולכן כל הדיון לא רלוונטי אלא אם אתה זכאי לתוכנית ייחודית אשר כוללת זיכויים כנגד המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...