Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בעבודה שלי כבר תשעה חודשים עקב שילוב עבודות והשקעה בעבודה השנייה שלי התחלתי פחות או יותר לזרוק *** והחליטו לפטר אותי,

המנהל שלי דורש ממני שאני אכתוב מכתב שאני רוצה להתפטר מרצוני כי לפי מה שהוא אומר זה נראה יותר טוב בשבילי,

יש אמת בדבריו או שהוא נמנע מלשלם לי משהו שמגיע לי ?

מה בכלל מגיע לי ?

כמובן שהוא אמר שככה או ככה את דמי ההבראה וימי החופשה אני יקבל !

פורסם

נשמע שמנסים לעשות לך תרגיל מסריח.

אם הוא רוצה לפטר אותך שיפטר.

אל תכתוב שום מכתב פיטורים שיכול להתפרש כהתפטרות כי אז אתה לא תקבל פיצויים מגיעים לך (אם בכלל)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

פיצויים זה לא משנה ומעלה?

בכל מקרה תבדוק מה מגיע לך במקרה של פיטורין ואז תראה אם הבחור מנסה לעשות לך תרגיל או שבאמת דואג לך.

פורסם

רגע רגע, לא בטוח שהוא נגדך.

אם אינני טועה, לפי החוק אחרי עבודה של פחות משנה לא מגיעים לך פיצויי פיטורין (אלא רק אם אתה מפוטר מהסיבה הזו בדיוק). אם זה המקרה כאן, יכול להיות שהוא דווקא מנסה לעזור לך - מכתב התפטרות מצידך עדיף על פני פיטורין בעיני המעסיק הבא שלך (שבוודאי ישאל מדוע הפסקת את העבודה הקודמת).

אם הוא משלם לך דמי הבראה וימי חופשה, ואם הוא מעביר אליך את תשלומי הפנסיה שהוא הפריש עבורך, אז אין כל בעיה לדעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שאלה נוספת, כמה זמן לפניי הוא חייב להודיע לי שהוא מפסיק את עבודתי, הוא הודיע לי היום שביום ראשון אני מפסיק, עובד שעתי אם זה משנה .

פורסם

הוא צריך להביא לך פיצויים אם אתה עובד מ11 חודשים ומעלה. לשאלה מלמעלה, שבועיים מראש צריך להודיע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הודעה מוקדמת זה יום לחודש כלאמר 9 ימים.

אתה ממילא לא זכאי להבראה ופיצויים.

כתוב מכתב התפטרות שבו אתה מציין שאתה מעוניין לעזוב בתאריך שמתאים לך. אל תשכח שאתה חייב בהודעה מוקדמת בדיוק כמו המעסיק.

עריכה: כתבת שאתה זורק זין בעבודה אז תצא הוגן ותתפטר. תכתוב שעקב עומס אתה מרגיש שאתה לא ממלא את תפקידך בסטנדרטים שהיית רוצה למלא ולכן אתה מתפטר. מכתב כזה יתן לך נקודות זכות בכל מקום שתרצה להתקבל אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מגיע לך יום בחודש

פיצויים לא מגיעים על 9 חודשים גם לא הבראה , חופש מגיע

לכן המעביד יצטרך לשלם לך על הימים החסרים מיום א' הבא.

שיכתוב את המכתב שלו המעביד ומאותו רגע מתחיל מניין הימים על אף שאם ייתן לך אותו בתאריך של היום בעוד יומיים גם אל תלך איתו לרב השכונתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מכתב כזה יתן לך נקודות זכות בכל מקום שתרצה להתקבל אליו.

איך בדיוק? מישהו בודק מכתבי התפטרות בראיונות עבודה עתידיים? :?

משכנתא זה קל

פורסם

עריכה: כתבת שאתה זורק זין בעבודה אז תצא הוגן ותתפטר. תכתוב שעקב עומס אתה מרגיש שאתה לא ממלא את תפקידך בסטנדרטים שהיית רוצה למלא ולכן אתה מתפטר. מכתב כזה יתן לך נקודות זכות בכל מקום שתרצה להתקבל אליו.

איך בידיוק המעסיק הבא יידע מה היית סיבת העזיבה של פלוני את העבודה הקודמת? (אני שולל מראש את האופציה בה "במקרה" 2 המעסיקים מכירים אחד את השני)

האם יש דרך לדעת, אם עובד פוטר או התפטר, ע"י המעסיק החדש טרם קבלתו לעבודה (במעמד תהליך הקליטה)?

אשמח להסבר כי לדעתי זה B.S .

פורסם

סוכם שאכתוב מכתב פיטורין שהנני מפסיק את עבודתי בעוד תשעה ימים, הוא מוכן לשלם לי את כל השבוע הבא בתנאי הזה .

יש לי את זה מוקלט למקרה ש... זה בסדר?

כמובן גם את ימי החופשה המצטברים הוא גם ישלם, אגב כמה ימים צברתי ב9 חודשים ?

פורסם

המעסיק הבא לא יכול לדעת כלום, אבל הוא יכול לשאול אותך מדוע הפסקת את העבודה הקודמת. אם התפטרת יהיה לך קל להסביר. אם פוטרת - תצטרך לשקר (שזה אף פעם לא דבר טוב) או לגמגם את האמת. בנוסף הוא יכול לבקש ממליצים וזו גם סיבה טובה לשמור על קשר חיובי עם המעסיק הקודם.

בנוגע לכמות ימי החופש, קרא כאן למשל

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי מה שרוני אומר, המעסיק הבא לא יכול לדעת דבר. ולכן, תתנהל לפי איך שאתה חושב לנכון. באם מגיע לך פיצויים, תתעקש לקבל מכתב פיטורים. אם לא, אז ההסדר שסגרת איתו הוגן לפי דעתי.

אם פוטרת - תצטרך לשקר (שזה אף פעם לא דבר טוב) או לגמגם את האמת.

או לחשוב על סיפור מראש, ולדקלם אותו לכשיישאל על כך.

פורסם

אם אתה הולך לעבוד באותו תחום.יש מצב שהמנהלים/בעלים מכירים ויכולים לברר עליך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
איך בידיוק המעסיק הבא יידע מה היית סיבת העזיבה של פלוני את העבודה הקודמת? (אני שולל מראש את האופציה בה "במקרה" 2 המעסיקים מכירים אחד את השני)

האם יש דרך לדעת, אם עובד פוטר או התפטר, ע"י המעסיק החדש טרם קבלתו לעבודה (במעמד תהליך הקליטה)?

אשמח להסבר כי לדעתי זה B.S .

גם אם הם לא מכירים מרימים טלפון. אני מקבל טלפונים כאלה וגם שואל מעסיקים קודמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...