Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם בשביל חבר.

אני בא לאוטו היום ופיתאום רואה פתק שהשאירה לי שחנה שחונה לידי. אומרת שדפקתי לה את האוטו ויש לה הוכחות של אנשים שראו אותי עושה את זה ויש צילומים שלי עושה את זה והיא הולכת לתבוע אותי.

אני לא נגעתי לה באוטו לא שיפשוף לא שריטה ולא כלום. יש לי מכה קטנה בטמבון מאחורה והיא אומרת שזה קרה כשאני נכסנסתי בה. המכה הזאת כבר מעל לחצי שנה קיימת היא אומרת שזה ממנה ניהיה וזה לא ממנה

אין לי ניסיון בדברים האלה אז אני מקווה שפה יעזרו לי להיתמודד עם זה וידריכו אותי כמה שאפשר מה לעשות ולמי ליפנות.

תודה

נדב

Only RWD

פורסם

לפי דעתי היא מנסה לדוג, ז"א שאם אתה (חברך) באמת אשם תודה באשמה.

שחברך יכחיש ושיבקש לדבר עם העדים כביכול, כמו כן הוא יכול גם לבדוק את גובה המכה ברכבו וברכבה וכך ייתכן שיוכל להוכיח לה שזה לא הוא. והיא תרפה ממנו.

פורסם

תודה על התגובה המהירה

כן זה חבר שלי

איך מגיבים למי שמנסה "לדוג" כיביכול ? אם המכה אותה גובה אז היא תוכל לתבוע אותי ?

זה לא אני ואין לי במה להודות,

יש לי תמונות ישנות של הואטו עם אותה מכה קטנה מאחורה באוטו שלי, זה יכל לעזור ?

Only RWD

פורסם

דעתי האישית:

שיאמר לה שהוא לא מעוניין לדבר איתה יותר, ושאם היא רוצה - שתתבע.

אם אין לה באמת עדים,צילומים וכל מה שהיא טוענת ,היא לא באמת הולכת לתבוע.

ואם כן תתבע בלי אלו, היא ככל הנראה תפסיד.

ואם באמת יש לה את כל הנ"ל- הוא כנראה פגע בה וצריך באמת לשלם...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הלוואי שמה שnatco אומר נכון.

איך אין לאנשים בושה מנסים להפיל על אנשים חפים מפשע אשמות.

Only RWD

פורסם
הלוואי שמה שnatco אומר נכון.

איך אין לאנשים בושה מנסים להפיל על אנשים חפים מפשע אשמות.

רגע, רגע, אם נצא מנקודת הנחה שהשכנה דוברת אמת, יש לה עדים ותמונות שאכן אתה/החבר דפקו לה את האוטו, איפה הבעיה?

ארז רונן

פורסם

השתתפות עצמית???......................

לא נראה לי שזה כלכך כיף להוציא על סתם יותר מאלף שקל

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אבל זה לא נכון זה שקר. איך יש לה הוכחות שדפקתי לה את האוטו אם לא היה ולא נעשה דבר כזה.

אז עכשיו בוא נצא מנקודת הנחה שהיא לא דוברת אמת כיביכול חושבת או משקרת במכוון שאני דפקתי לה את האוטו מה אז ?

Only RWD

פורסם

האלן חברה מדבר בעל הרכב אני לא דפקתי לה את הרכב אמרתי לה בפרוש בטלפון גברת אנחנו שכנים עם זה האיתי אני האיתי משלם לך הכל והאיתי אומר לך . היא מנסה ליפול אליי כי יש לי טמבון עם שבר סדק והיא צילמה את זה והכשירה את זה למכה שלה זה נוכלות אתם פשוט לא מבינים כמה זה מעצבן ואני רותח מעצבים עם האיתי דופק שכן אני מייד האיתי עולה אליו ומסדיר את העיניין .

פורסם

אין לך מה להתעצבן, ייתכן מאוד שהשכנה בטוחה באשמתך ממש כפי שאתה סבור שהיא טועה.

אם אתה משוכנע בחפותך, אמור לשכנה לתבוע אותך.

לכתב התביעה היא צריכה לצרף את העדויות, לזמן עדים ולהביא שמאות של הנזק.

האיתי = הייתי (בעברית).

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה פה?!

אם לא דפקת את הרכב שלה,אז נגמר הסיפור!

היא יכולה לתבוע עד מחר. אם לא פגעת, אז משמע שגם לא יכולות להיות לה הוכחות!

פורסם

הפחד שלו שהיא תזכה בתביעה או משהו בסיגנון, שיאמינו לה והוא יצתרך לשלם לחינם.

דרך א"גב בדקנו את גובה המכות, המכה שלה הרבה יותר גבוהה מהטמבון שלו ואפילו עיין לא מיקצועית תבחין שהצורה של המכבה שלה לא יכולה ליהיות מהפינה של הטמבון של ההונדה [לדעתי לפחות].

אפילו משתי שיחות קצרות איתה הובהר לנו שמדובר במירמה ולא בחשד אמיתי.

ציטוטים של המאשימה כיביכול:

גירסא ראשונה שלה[כתוב בפתק שהשאירה שחור על גבי לבן]: "יש עדים שצילמו אותך עושה את זה יש תמונות"

גירסא השניה [בפלאפון]: "אולי זה אחד החברים שלך עם המכוניות שלהם"

אין לנו הקלטה של אותה השיחה אבל אני מאמין שכל אחד שמשקר בצורה כזאת אפשר תוך 3-4 הקלטות של השיחות למצוא ניגודים לדבריו.

אלי

Only RWD

פורסם

בקיצור, היא כנראה קמה בבוקר, ראתה את הדפיקה ומרוב עצבים החליטה להטפל לרכב עם הסיכוי הגבוה ביותר שפגע בה.

דבר ראשון, קח אותה לחניה ותראה לה, רכב ליד רכב, שהדפיקה שיש לך לא באותו גובה עם הדפיקה שלה. דבר שני, תבקש לראות את ההוכחות שהיא אמרה שיש לה, היא כמובן לא תסכים כי אין לה דבר כזה.

תנסה לשמור על יחסים טובים ולעשות הכל ברוח נעימה, אף פעם לא כדאי להסתכסך עם שכנים, גם לך תדע אם היא תנסה להתנקם בך ותעשה לך משהו ברכב.

אם היא עדיין לא מסכימה, צלם את גובה המכות בשני הרכבים ותגיד לה שתתבע, זה בטח גם לא יקרה.

פורסם

צלם את גובה המכות בשני הרכבים

את זה כדאי לעשות כמה שיותר מהר, בלי קשר לשום דבר. כדאי לצלם עם מטר או סרגל שמראה בצורה חד משמעית שהגובה שונה.

אחרי שיהיו לך צילומים כאלו ביד, תוכל להגיד לה להרגע או לתבוע, כרצונך.

דני

• תוכן חדש...