Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסאט 95 - הלך הגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהגיר- האוטו היה במצב די סבבה,

המוסכניק אמר שאין לו מה לעשות,

הבנתי שלתקן גיר כזה יעלה יותר מדי כסף יחסית לעלות של הרכב

המחירון שלו קצת יותר מ-10K (אני מאמין שאפשר היה לקבל עליו קצת יותר)

והמוסכניק זרק לי שלתקן את הגיר יעלה משהו כמו 5K,

יש למישהו עצה?

פורסם
להשיג גיר ידני ולהסב את הרכב.

אולי הפתרון הבזבזני והמיותר ביותר שניתן היה להעלות.

ליוגי- אם אתה חושב שהאוטו באמת במצב מאוד טוב ושווה לך לשים 5000 שקל או קצת פחות כדי שימשיך לנסוע, עשה זאת. אם אתה לא נותן לו יותר משנה שנתיים עד שגם המנוע וחלקים אחרים ילכו, אז שלח אותו למגרש הגרוטאות הקרוב לביתך. שווה לך גם להתייעץ עם רון ממוסך רון לגבי תיקון התקלה ועלות-תועלת בהתחשב במצב שאר החלקים ברכב.

• ספונסר פורום
פורסם

בשביל לחסוך בעלות התיקון אני ממליץ לך לחתוך את המתווך בכל הסיפור (המוסך) ולפנות ישר למכון גירים.

בנוסף אני ממליץ לך, כמו בכל תחום אחר בחיים, לעשות סקר שוק.

הנה מספר מכוני גירים מומלצים מאוד:

א) מוסך אדמונד בחולון.

ב) מוסך גירים 2000 בחולון.

ג) מכון גיר-רון בת"א.

ד) מוסך גירים אוטומטיים בצומת סגולה פ"ת.

פורסם

תודה חברימוס, לעת עתה מכיוון שאני ירושלמי, אני אבדוק כאן כמה מכוני גיר,

אגב, יש למישהו המלצה בעניין הזה כאן בירושלים?

פורסם
תודה חברימוס, לעת עתה מכיוון שאני ירושלמי, אני אבדוק כאן כמה מכוני גיר,

אגב, יש למישהו המלצה בעניין הזה כאן בירושלים?

בירושלים אני עשיתי טיפול גיר במקום ששמו מרכז הגירים והטורבו לעוד פרטים דבר איתי בפרטי

בקשר למי שמעליי

המוסך גירים בסגולה ספי שמו

דיברתי איתו בטלפון בן אדם באמת שרוצה לעזור אם תחזיר אותי אחורה הייתי הולך לשם כי אם תפקיד את הגיר בידיים חאפריות אכלת אותה.

• ספונסר פורום
פורסם

ספי הוא חבר פורום מוערך ואיש יקר מאוד (אל תשאל כמה הוא עולה לנו :wink:).

במידה ויש לך ביטוח גרירה הייתי גורר אליו את הרכב.

פורסם

לא תמיד זה "הלך גיר"

אצלי באופל ווקטרה 91 אוטומט (גיר ממוחשב) הגיר לא היה מוריד לראשון, בסוף מצאתי שזה היה סולונואיד דפוק , הכל עלה 700 שקל + נסיעה לשפרעם כי כולם במרכז הארץ רצו 5000 שקל גם שאמרתי להם שאני מבקש רק החלפת סולונואיד ואני מביא איתי חלק חדש.

בהצלחה

• תוכן חדש...