Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אוקי .. יש לך מערכת באוטו? שתוכל להציע לי מה שיש לך שאני ידע בדוק שזה טוב (עזוב מחיר עכשיו )

לפי מה שהבנתי המגבר חלש .. 4 ערוצים של 50 RMS.. ה r3004 של רוקפורד

חבר'ה זה לא מסובך .. הבנתי שאני הולך לקנות את הרמקולים של מורל , עכשיו מה עם מגבר טוב וסאב טוב (מבחינתכם )

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקח את הjbl 1004 אי אפשר לטעות הוא מתאים למורל. הוא מאוד מומלץ והוא המגבר שנותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב הזה!!

תתקין את המגבר ואת הקומפוננט.

זהו יש לך מערכת רק חסר סאב, זה הפריט הכי פשוט להוסיף.

אתה יכול ללכת לכל מרכז התקנות (חנות אביזרי רכב) ולחבר כמה סאבים שאתה רוצה עד שתבחר את האחד שנשמע לך הכי טוב (לוקח חצי דקה לחבר סאב).

אתה רוצה המלצה:

הרץ es250

kicker cvr 12 / c12

אגב בקישור שהבאתי לך (המגבר והסאב יד 2 ) המגבר הזה הוא הדגם הקודם של ה jbl1004 גם הוא מומלץ.

והמוכר נותן מחיר טוב לשתי המוצרים.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם
אוקי .. יש לך מערכת באוטו? שתוכל להציע לי מה שיש לך שאני ידע בדוק שזה טוב (עזוב מחיר עכשיו )

לפי מה שהבנתי המגבר חלש .. 4 ערוצים של 50 RMS.. ה r3004 של רוקפורד

חבר'ה זה לא מסובך .. הבנתי שאני הולך לקנות את הרמקולים של מורל , עכשיו מה עם מגבר טוב וסאב טוב (מבחינתכם )

מגבר 1004JBL לתקציב שלך,

סאב, ישית אני מעדיף את HERTZ ES, יש כרגע כמה למכירה ביד 2.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
מגבר 1004JBL לתקציב שלך,

סאב, ישית אני מעדיף את HERTZ ES, יש כרגע כמה למכירה ביד 2.

אתם אומרים מגבר 1004JBL לתקציב שלך

אז זה אומר שזה לא מגבר טוב? אם צריך להוסיף 200 שקל אני יוסיף רק תביאו משהו מתאים למורל ..

פורסם
תיקח את הjbl 1004 אי אפשר לטעות הוא מתאים למורל. הוא מאוד מומלץ והוא המגבר שנותן את התמורה הטובה ביותר בתקציב הזה!!

לא הבנת נכון, במילים אחרות זה מגבר בן זו***נה

אתה לא צריך יותר מזה בשביל המורל טמפו (הוא מספיק אפילו בשביל רמקולים ברמה יותר גבוהה)

לסיכום:

jbl1004

morel tempo

וסאב תבחר כבר

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

ה JBL הוא מגבר מצויין , כמובן שיש יותר טובים, סביר להניח שאם תשקיע עוד 200-300 שקל , ותלך על הייפוניקס לא תרגיש בהבדל, בגלל זה הוא המגבר הכי מומלץ בשבילך, יש כמובן מגברים הרבה יותר טובים (ב 2000 שקל ומעלה), ויש מגברים באיכות דומה שעולים כמעט אותו הדבר

SCANSPEAK

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

ואין שום בעיה שזה 600W?

כי אמרו לי שכדאי לי 4 ערוצים 1000W

פורסם

זה 4X100

זה מספיק ביותר לרמקולים שיש לך, וזה מספיק לסאב שהמליצו לך.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

המליצו לי הרבה, ובתור אחד שלא מבין ממש אין לי אפשרות לבחור ...

אני צריך ספציפי , ואני לא יודע איפה יש חנות של סאבים באזור חדרה...

• תוכן חדש...