Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא לקנות את אותו דבר? או שאני מפספס משהו?

הסט המומלץ מבחינתי

רדיו דיסק קלריון 500/501

מגבר JBL 1004

קומפוננט MOREL TEMPO/HERTZ/FOCAL באותו סדר גודל מחיר...

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לא לקנות את אותו דבר? או שאני מפספס משהו?

הסט המומלץ מבחינתי

רדיו דיסק קלריון 500/501

מגבר JBL 1004

קומפוננט MOREL TEMPO/HERTZ/FOCAL באותו סדר גודל מחיר...

כאילו נגיד אני בא עם הסט הזה אני רוצה לבוא למתקין עם כמה סטים ומה שהוא ימליץ לי על האוטו אותו אני ישים מבין ..

ואני צריך בנוסף עוד מגבר מונו לסאב + 2 רמקולים ביסיס מאוחורה

פורסם

אתה ממש לא מובן לי, אתה מבקש המלצות ואז אתה אומר שעם ההמלצות האלה אתה הולך כדי שהמתקין שלך יבחר??

חבר יש פה בפורום אנשים עם ידע פי 10 מרוב המתקינים בארץ (שרוב המתקינים בארץ זה אנשים בלי ידע בכלל אלא רק יודעים להתקין, שוב אני אומר רוב אז לא לקפוץ) ונטולי אינטרסים בכלל שלא כמו מתקין שעובד עם ציוד מסויים ואתה מעדיף את הדעה של המתקין?

סלח לי אבל אתה ממש נאיבי.

פורסם

חבר אני לא בא לתקוף , אבל כדאי לך להקשיב פה לאנשים ,יש פה חברה שמתעסקים בזה שנים , ראו ושמעו כבר הכל, אין לך מה לבקש מהמתקין שייבחר לך סטאפ , כי הוא בעל אינטרס שיבחר עבורך את מה שהוא מרוויח בו יותר (גם אם אתה מכיר אותו...)

לפני קנייה הייתי מציע לך לבוא למפגש (יש ביום שישי בנשר...) ולהתרשם , אולי תראה דברים שימצאו חן באוזנייך יותר , סך הכל יש מי שמעדיף מורל ויש מי שיגיד לך לך על פוקל או על משהו אחר

ההמלצה שלי

מגבר JBL 1004

קומפוננט קדמי טמפו 6 או דוטק

סאב עדיף לך לשמוע ולבחור בעצמך

וזהו לבינתיים , בעתיד (אם תרצה) תוכל להוסיף עוד מגבר ועוד קומפוננט לאחורה , אבל אל תקפוץ להתקנה מלאה ישר על ההתחלה ,תראה סביר להניח שמה שהצעתי יהיה דיי והותר ואתה תהיה מרוצה גם בלי מונו ועוד קומפננטים...

SCANSPEAK

פורסם

עכשיו צריך גם רדיו דיסק??

לענייננו:

קומפוננט: מורל טמפו.

מגבר: jbl 1004 / rockford r3004 / jbl gto75.4

סאב: kicker c12 / rocford p1 / hertz es250

אגב הלינק שהבאת, אז כן זה המגבר 1004 jbl המדובר.

ולמה דרוש לך מגבר מונו אם אתה מתכוון לשים רק זוג קומפוננטים מקדימה וסאב?

מגבר 4 ערוצים יספיק.

חלק מהרכיבים שהצעתי תצטרך להביא יד 2 כי התקציב לא יספיק גם לרדיו דיסק וגם להתקנה.

אם בא לך לבדוק זה יתאים לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422391&highlight=c12

זה משאיר לך (בערך) :

500 למורל.

500 לרדיו דיסק. (כל פיוניר 3 יציאות יעשה את העבודה)

500 להתקנה.

3 אפשרויות צריכות להספיק אלה רכיבים מומלצים וכולם +- באותה רמה :

אתה יכול לשלב את המגבר של רוקפורד עם הסאב של רוקפורד או עם הסאב של קיקר

אתה יכול לשלב את ה1004 jbl עם הסאב של הרץ (מומלץ)

או כמו שמופיע בקישור שנתתי (וגם תוכל לשמוע לפני הקניה)

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם
אתה ממש לא מובן לי, אתה מבקש המלצות ואז אתה אומר שעם ההמלצות האלה אתה הולך כדי שהמתקין שלך יבחר??

חבר יש פה בפורום אנשים עם ידע פי 10 מרוב המתקינים בארץ (שרוב המתקינים בארץ זה אנשים בלי ידע בכלל אלא רק יודעים להתקין, שוב אני אומר רוב אז לא לקפוץ) ונטולי אינטרסים בכלל שלא כמו מתקין שעובד עם ציוד מסויים ואתה מעדיף את הדעה של המתקין?

סלח לי אבל אתה ממש נאיבי.

לא לוקח את הדעה שלו .. אם הייתה קורה בהודעות הקודמות הייתה רואה שהוא הציע לי לייגט אודיו ומגבר אמרתי לו ישר אני מביא את המערכת לא קונה ממך כלום ...

התמקין כאילו דעות של עוד כמה חברים שמתעסקים בזה פשוט אין להם הרבה ידע "להרכיב מערכת" ...

חבר אני לא בא לתקוף , אבל כדאי לך להקשיב פה לאנשים ,יש פה חברה שמתעסקים בזה שנים , ראו ושמעו כבר הכל, אין לך מה לבקש מהמתקין שייבחר לך סטאפ , כי הוא בעל אינטרס שיבחר עבורך את מה שהוא מרוויח בו יותר (גם אם אתה מכיר אותו...)

לפני קנייה הייתי מציע לך לבוא למפגש (יש ביום שישי בנשר...) ולהתרשם , אולי תראה דברים שימצאו חן באוזנייך יותר , סך הכל יש מי שמעדיף מורל ויש מי שיגיד לך לך על פוקל או על משהו אחר

ההמלצה שלי

מגבר JBL 1004

קומפוננט קדמי טמפו 6 או דוטק

סאב עדיף לך לשמוע ולבחור בעצמך

וזהו לבינתיים , בעתיד (אם תרצה) תוכל להוסיף עוד מגבר ועוד קומפוננט לאחורה , אבל אל תקפוץ להתקנה מלאה ישר על ההתחלה ,תראה סביר להניח שמה שהצעתי יהיה דיי והותר ואתה תהיה מרוצה גם בלי מונו ועוד קומפננטים...

אני רוצה בגדול חוץ מהסט הזה

מגבר , סאב , מגבר לסאב , קומפוננט קידמו ויש לי רמקולים של פיונר מאחורה 120W ורדיו דיסק ...

פורסם
כאילו נגיד אני בא עם הסט הזה אני רוצה לבוא למתקין עם כמה סטים ומה שהוא ימליץ לי על האוטו אותו אני ישים מבין ..

ואני צריך בנוסף עוד מגבר מונו לסאב + 2 רמקולים ביסיס מאוחורה

אני לא צריך לקרוא בהודעות קודמות, זה מה שרשמת שחור על גבי לבן אבל לא משנה, ואם תחזור לעמוד הראשון.... תראה שאני הראשון שכתבתי שלא תקשיב לו כי הוא רוצה למכור מה שמכניס לו הכי הרבה ולאו דווקא הכי טוב.

בכל מקרה עדיף שלא תינעל על דברים רק כי אמרו לך, פה ממליצים לך ואתה עכשיו כשיש לך שמות ביד לך ותשמע אם מתאים לך..

אני למשל תמיד מעדיף את הצליל של פוקאל או הרץ על פני מוראל, תנסה לשמוע גם סטים שלהם לפני שאתה סוגר עסקה לפי משהו שקראת ולא שמעת.

ואם כבר מוראל אז שווה להתאמץ ולחסוך עוד קצת כדי לקנות לפחות את הדוטק, חבל לקנות ואז לחפש שדרוגים.

פורסם
אני לא צריך לקרוא בהודעות קודמות, זה מה שרשמת שחור על גבי לבן אבל לא משנה, ואם תחזור לעמוד הראשון.... תראה שאני הראשון שכתבתי שלא תקשיב לו כי הוא רוצה למכור מה שמכניס לו הכי הרבה ולאו דווקא הכי טוב.

בכל מקרה עדיף שלא תינעל על דברים רק כי אמרו לך, פה ממליצים לך ואתה עכשיו כשיש לך שמות ביד לך ותשמע אם מתאים לך..

אני למשל תמיד מעדיף את הצליל של פוקאל או הרץ על פני מוראל, תנסה לשמוע גם סטים שלהם לפני שאתה סוגר עסקה לפי משהו שקראת ולא שמעת.

ואם כבר מוראל אז שווה להתאמץ ולחסוך עוד קצת כדי לקנות לפחות את הדוטק, חבל לקנות ואז לחפש שדרוגים.

וכמובן איטום, בלי זה זה אין טעם בכלל להתחיל בהתקנה. (עכשיו אפשר לזרוק אבנים)

פורסם
וכמובן איטום, בלי זה זה אין טעם בכלל להתחיל בהתקנה. (עכשיו אפשר לזרוק אבנים)

יש לי גיפ איזה איטום?

וחוץ מזה הבנתי הכל ..

ומגבר מונו אני צריך לסאב כי חבר המליץ לי לשים מונו על סאב ואת המגבר השני לרמקולים

לא כדאי?

פורסם
איפה אני יעשה איטום?

תתחיל בדלתות, אחרי זה בגז', ואחרי זה.... יש סרטון בפורום איך נכון לעשות את זה.

פורסם

כולה הבן אדם רוצה מערכת בסיסית ב2500 ש"ח.

התקציב בקושי מספיק למגבר סאב וקומפ' בסיסיים. הבן אדם גם צריך לדחוס לתוך התקציב גם כבלים, התקנה ורדיו דיסק.

אתם עוד דוחפים לו את הבידוד הזה שהוא אפילו לא שמע עליו.

לא שחס וחלילה אין צורך באיטום. כל פיסת דיאנמט תתקבל בברכה.

אבל התקציב לא מאפשר.

פורסם

חבר. אתה לא צריך מגבר מונו לסאב.

אם יש לך מגבר 4 ערוצים, סאב, ו 2 קומפוננטים זה אחלה וזה יספק אותך.

אתה גם לא תבחין עד כדי כך בהבדל בין סאב פשוט יחסית שמחובר למגבר 4ערוצים מתאים, לבין סאב שמחובר למונו.

בעתיד אם תרצה להוסיף עוד זוג קומפוננטים או לשדרג את הסאב למשהו ברמה יותר גבוהה תחזור לפורום ותבקש הצעה למגבר שיתאים.

(תקנו אותי אם אני טועה גם אני חדש יחסית )

• תוכן חדש...