Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר מאזדה MX-5 1990

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע כמה צריכה לעלות מאזדה MX-5 (מיאטה) 1990? במחירונים הרכב מופיע רק משנת 1995 והלאה, אבל בחו"ל היא נמכרה כבר ב-1989.

לרכב צריכה להיות הערכת שמאי (לצורך ביטוח גם). היא צריכה להיות נקודת התייחסות מסוימת. מכיוון שמדובר ברכב יחיד בארץ לדעתי, כאשר הרכב הכי קרוב אליו במחירון הוא צעיר ממנו ב 5 שנים, אז יהיה מדובר על מיקוח וכו'. (בדומה קצת לרכב אספנות). אני יודע שיש כמה 94 בארץ ביבוא אישי, ואפילו 93, חלקן גם 1.6 אוטומטיות :? .

מצאת אחת למכירה? האמת שהמחירון של 95 מוגזם בעליל... :?

גיא

פורסם

אין לי בינתיים יותר מידי פרטים (עד יום ראשון). האם מדובר ברכב אמין (יפני, בכ"ז) שיעבור בכבוד 14 שנים על הכביש? האם יש דברים (נקודות חולשה) שצריך לבדוק טוב?

פורסם

נראית לא רע אבל נראה לי קצת יקר לרכב שנת 90

במחיר כזה ניתן לרכוש 306 פתוחה שנת 95-96

אל תשכח שעוד שנה יהיו לך 2 טסטים בשנה :mad:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אל תשכח שעוד שנה יהיו לך 2 טסטים בשנה :mad:

עוד שנה הוא יאלץ להמציא אישור תקינות למערכת הבלמים לפני כל טסט... (רכבים מעל גיל 16), כך שבעצם זה יקרה למעשה רק עוד שנתיים

עוד 6 (שוב, זה בעצם 7) שנים הוא יצטרך לעשות טסט פעמיים בשנה. (רכבים מעל גיל 20)

וההשוואה בין פיז'ו 306 פתוחה למיאטה לא במקום

:lol:

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

או. קיי.

אוטו יפה חיצונית, אין מה לומר. אבל... יד רביעית, 131,000 ק"מ (שזה בסדר גמור) והמחיר: 50 אלף שקל (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

תודה אבל לא תודה.

פורסם
או. קיי.

אוטו יפה חיצונית, אין מה לומר. אבל... יד רביעית, 131,000 ק"מ (שזה בסדר גמור) והמחיר: 50 אלף שקל (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

תודה אבל לא תודה.

זה אותה אחת מאוטודיל? או שיש שתים?

פשוט לפי האתר שלהם לרכב יש 150K ק"מ.

גיא, תוהה.

• תוכן חדש...