Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייי יש המשך לפרויקט ?

אני מניח שבעל הפרויקט ראה את הפוסט של kobyiso התבאס על הפרגון המרנין והפסיק לעדכן. אני אשמח אם אתבדה.

יגאל.. ראיתי את הכלה במצאיות...

אין עתיד.. מחריד מאד אפילו, חבל על האויר של כולנו.

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שבעל הפרויקט ראה את הפוסט של kobyiso התבאס על הפרגון המרנין והפסיק לעדכן. אני אשמח אם אתבדה.

גם אני חושב שזאת הסיבה וחבל מאוד.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כל מי שמפרסם פוסטים צריך להבין שיש גם ביקורת.

קוביסו בדרך כלל קוטל כי רמת השיפוצים לרוב לא עומדות בסטנדרט.

גם אני חטפתי מימנו אבל יאמר לזכותו שהוא לא קוטל סתם. (גם אני מחפף בשיפוצים).

בדרך כלל התגובות שלו עיניניות ונוגעות לטיב השיפוץ.

פורסם

הרכב עדיין בעבודה.

יוצא לראות אותו מידי פעם.

מפאת כבוד הבעלים אני לא מפרסם תמונות או עידכונים (בין הייתר כי זה פשוט או קומדיה או טרגדיה, תלוי איך מסתכלים על זה).

וכן , אני בדרך כלל מפרגן שצריך ונותן ביקורת שצריך, אני חושב שאם מישהו עושה עבודה חאפרית לא צריך לעודד אותו

זה צביעות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הרכב עדיין בעבודה.

יוצא לראות אותו מידי פעם.

מפאת כבוד הבעלים אני לא מפרסם תמונות או עידכונים (בין הייתר כי זה פשוט או קומדיה או טרגדיה, תלוי איך מסתכלים על זה).

וכן , אני בדרך כלל מפרגן שצריך ונותן ביקורת שצריך, אני חושב שאם מישהו עושה עבודה חאפרית לא צריך לעודד אותו

זה צביעות.

ואני חושב שתגובות כאלו זה גם קצת קיצוני, הוא לא ביקש ממך לעודד ולא לתמוך.

ואם גם הבהרת את עמדתך לא פעם בשירשור זה, אז אפשר גם קצת להניח לו.

קצת פורפורציות

פורסם

לפי דעתי אם השיפוץ לא לטעמך ובכל זאת ברצונך להגיב עשה זאת בצורה

מכובדת ולא פוגעת.

יש אנשים שיש להם תקציב מוגבל, ויפה מצידו שלקח על עצמו שיפוץ של רכב במצב כזה שאפילו לברזל בקושי

היו לוקחים ועומד להחזירו לכביש. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לא הבנתי ,זה שעושה לו את העבודה כביכול בעל מקצוע .

מתוך ויקפדיה :

מקצוע או פְּרוֹפֶסְיָה הוא תחום פעילות שאדם מתמחה בו ועוסק בו לפרנסתו.גישה מצמצמת מבדילה בין מקצוע/פרופסיה לבין עיסוק, כאשר מקצוע דורש הכשרה מקצועית נרחבת, ועיסוק הוא פעילות של אדם לפרנסתו, גם כזו שאינה דורשת הכשרה מקצועית.

אז במה בדיוק האדם מתמחה ?? הוא אמור לדעת שככה לא משפצים ,אחרת הוא לא בעל מקצוע אלא חאפר וחובבן ,בעל עיסוק.

פורסם

אתם אנשים מגעילים ברמות !!!

מה זה העניין שלכם איך משפץ אדם את הרכב שלו זה שלו ולא שלכם אז תפסיקו לדחוף את האף שלכם לכל חור לא כל אחד יכול להביא רכב למצב תצוגה הוא לפחות מחזיר רכב לכביש אתם חייבים לבאס אדם כזה אז אתם זבלים של בני אדם ולא אחפת לי להיחסם מהפורום בגלל המילים האלה אבל זה אמת כוסרבק כל פעם שמשהוא משפץ רכב אתם ישר קופצים עליו כמו אריה מה קרה לא כל אחד בעל ידע או כסף אז תפסיקו לשפוט כל אחד!!!

פורסם
אתם אנשים מגעילים ברמות !!!

מה זה העניין שלכם איך משפץ אדם את הרכב שלו זה שלו ולא שלכם אז תפסיקו לדחוף את האף שלכם לכל חור לא כל אחד יכול להביא רכב למצב תצוגה הוא לפחות מחזיר רכב לכביש אתם חייבים לבאס אדם כזה אז אתם זבלים של בני אדם ולא אחפת לי להיחסם מהפורום בגלל המילים האלה אבל זה אמת כוסרבק כל פעם שמשהוא משפץ רכב אתם ישר קופצים עליו כמו אריה מה קרה לא כל אחד בעל ידע או כסף אז תפסיקו לשפוט כל אחד!!!

אתה מעלה פוסטים פה

זה אומר שאתה רוצה שאנשים יתנו את הדעה שלהם .

דעה לא חייבת להיות חיובת היא יכולה להיות שלילית גם .

אתה לא רוצה ביקורת תעלה פוסט ושלח מייל להנהלה ותבקש שינעלו אותו , ככה לא יהיה ביקורת .

מה לעשות יש אנשים שעשו דבר או שתיים בתחום הזה והניסיון שלהם לימד אותם איך צריך לעשות ,

ושבא מישהו ועושה שיפוץ זה או אחר ומעירים לו הוא יכול לקחת את הביקורת ולעשות איתה מה שבא לו .

תאמין לי שצריך לפרגן מפרגנים , לצערי אין הרבה כאלו אבל המגמה הולכת ועלה . וכן ירבו פרוייקטים ברמה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לכל המגיבים הלא מפרגנים פה שלום.

יכולת השיפוץ משתנה מאדם לאדם. (תקציב, ידע,נסיון)

כפי שידוע לכל מי ששיפץ רכב אספנות בחייו, החלק המשמעותי ביותר הוא התהליך.

כאשר התהליך נגמר מתחילים לחפש את הפרוייקט הבא.

ככה לאט לאט עולים ברמה ולומדים.

גם אני שמגדיר את עצמי כפרפקטציוניסט נחרד לעיתים ממה שאני רואה.

לא כולם נמצאים בסקאלה הכי גבוהה.

הרי גם לכם לא היה מושג ירוק בשיפוץ רכבים לפני שהתנסיתם בכך..

אז די, הבנו שאתם מבינים ומכירים ויודעים איך לעשות ומה.

אם לא הייתם תקועים במגדל השן שלכם אולי מישהו מכל "הטירונים" פה היה גם מתייעץ ולומד ממכם.

גם להעביר ביקורת צריך לדעת איך..

ישראל היא עוד לא קליפורניה לצערינו..חבל שאתם מורידים אחרים.

שיהיה בהצלחה לכל מי שמשפץ/ישפץ רכב בעתיד.

פורסם

תמיד אמרתי שכל אחד ישפץ ויעשה ברכב שלו מה שהוא רוצה ידרוש כמה כסף שבא לו ויחשוב על רכבו שהוא הכי טוב.

אבל שידע גם לקבל ביקורת כי זה יכול לקדם אותו להבא.

פורסם

יש הבדל בין להעביר ביקורת בונה לבין להשתמש במילים שהשתמשו פה, מייצר קצת אנטיגוניזם.

מטרת תגובתי הקודמת, היתה לספק זוית קצת אחרת ופחות קיצונית ובאמת להתייחס לנושא בצורה מקצועית.

מבקש להגיב למילים ופרוייקטים/עבודות של אחרים בכבוד, בכדי שנוכל להמשיך להנות משרשורים כאלו בפורום המצויין הזה (אישית מבלה לא מעט זמן פה ודי מכור לפורום, כמו לא מעט אנשים פה)

תודה

פורסם
תמיד אמרתי שכל אחד ישפץ ויעשה ברכב שלו מה שהוא רוצה ידרוש כמה כסף שבא לו ויחשוב על רכבו שהוא הכי טוב.

אבל שידע גם לקבל ביקורת כי זה יכול לקדם אותו להבא.

אבל לא בצורה כזאת! לדעתי הצורה בה הוא מדבר יכולה לפגוע, יש להעביר ביקורת ויש לפגוע, ומה שהוא אמר זה כבר הגזמה לדעתי האישית.

לבעל הרכב לדעתי מגיע כל הכבוד על הניסיון גם אם עבודת הפחחות ברמה נמוכה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...