Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש שרשור שעוסק בתאונה.

אני עוסק ברכב.

אני נוסע ברכב כזה קרוב לשנתיים ו 80K ק"מ.

אני חייב לציין שהבלמים ברכב הזה הם מנסוג הגרוע שפגשתי ברכבים.

ונסעתי בהרבה.

הבלמים מאבדים מכוחם ואת מרבית יכולת הבלימה שלהם לאחר לחיצה או שתיים חזקות בלבד.

בעיקר כשהרכב מלא נוסעים ומטען. אבל לא רק.

שתי לחיצות נמרצות ואתה מרגיש שההגה מתחיל לרעוד בידיים כאילו הגלגלים מתפרקים. והלחיצה השלישית או הרביעית כבר בקושי משפיעה.

ואז אתה מוצא את עצמך בבעיה.

יש לציין שהכנסתי את הרכב למוסך 3 פעמים 3 פעמים הוחלפו רפידות וצלחות בילום ושום דבר לא השתנה.

הבנתי מהמוסך ש"ככה זה עם הרכב הזה".

בנוסף - היה ריקול להחלפת שטיח הנהג כי הוא נתפס בדוושת הגז.

אני אישית הייתי צריך לבקש מספר פעמים עד שהחליפו לי אותו. מי יודע אם ברכב הזה השטיח הוחלף?

אם הבעיה הזאת באמת ידועה, נותר לי רק לחשוב בזוועה מה הרגיש הנהג כשגילה שהבלמים שלו הפסיקו לתפקד.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחשבו איזו חגיגה התקשורת היתה עושה אם חוקר התאונות היה מוצא במה שנשאר מהרכב אחרי התאונה דיסקים מאווררים וקאליפרים עם שמונה בוכנות.

בלי להניד עפעף היו מפילים הכל על הנהג\סדנא שהתקינה את הבלמים המשופרים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ומה שמפחיד זה שלא מדובר ברכב שפונה לחובבי נהיגה כמוך שיודעים לזהות את החולשה הזו.

אתה יודע לאיזה רפידות החליפו לך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע איזה רפידות אבל זה היה כבר בהתחלה.

אחרי 10K בערך הדיסקים הקדמיים התעוותו ברמה כזאת שההגה היה רועד גם בלי לחיצה על הבלמים וכשלחצתי, היה רעש כמו בלמנוע של משאית.

האוטו נלקח והוחזר ומסרו לי שהבלמים נגמרו עם הדיסקים.

שמו שוב את המקורי.

לאחר מכן שוב לאחר 10K בערך הוחלפו דיסקים ורפידות - לא יודע לאיזה סוג.

הבעיה נשארה

בטיפול 20K הבא שוב הוחלפו רפידות והדיסקים נחרטו.

הבעיה נשארה.

וכל זה להזכירך, בערך בשנה וחצי.

מאחר והאוטו עכשיו שר את שיר הסיום אצלי, אין לי כח להתעסק עם זה.

פורסם

אני לא יודע עם הבעיה היא עם כל המיניוואנים.אבל היה לי נסיון דומה מאוד עם בלמים של קיה קרניבל -הבלמים מתחממים והדיסקים מתעוותים אחרי נסיעה אחת! עם רכב עמוס בירידה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מעצבן אותי שהיצרנים עושים את החישובים של איזה בלמים לשים במכוניות כדי לעמוד במינימום של איזה סטנדרט

שמראש מתחשב בעלויות והרווח שלהם. כל משפחתומטית מעל 90-100 קמ"ש מאבדת את יכולת הבלימה משמעותית אחרי שתי לחיצות חזקות

פורסם

בשברולט ויואנט אותה הבעיה בדיוק. קיבלתי אותה כרכב חליפי, חדשה עם 2000 ק"מ, הבלמים פשוט עישנו את עצמם למוות בירידה הראשונה שירדתי. כל כך הזדעזעתי מהרכב הזה שהייתי מוכן לקבל יונדאי גטס במקום זה, רק לא את הדבר הזה.

התרעתי למנהל הטכני של הליסינג שמדובר ברכב בלתי בטיחותי, כמובן שהוא לא ממש עשה משהו בעניין.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כנראה שזה לא הכיוון שבו חוקרים את התאונה, ואולי אני מבקש יותר מידי, אבל נשמע שיש פה כשל תיכנוני ברכב שגורם להתחממות יתר של מערכת הבלימה ולאיבוד יכולת הבלימה תחת עומס.

התיאורים שלך נשמעים מאוד לא תקינים, ודברים שלא אמורים לקרות ברכב מ 2007.

מגאן 265

פורסם
בדיוק אותה בעיה במיצובישי כריזמה (1998)

זה מזכיר שלפני שבדקתי את את הפורד שקניתי בדקתי כריזמה 1998 ובנסיעת המבחן הקצרה הבלמים הרעישו בחריקה ואף הרגשתי רעידות קלות , המוכר אמר שאין מה לעשות זה רכב בן 12? :roll:

פורסם

בלנסר 07 אין לי את הבעיה הזאת. יכול להיות שהבלמים בגראנדיס לא מתאימים למשקל של האוטו. חשבתם לפנות לבואן/יצרן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...