Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אחרי עבודה נסעתי פתאום איזה בן **** לא נתן לי זכות קדימה ולא הספקתי לעצור ונכנס ברכב בכנף הקדמי ימני.

הרכב שנכנס בי הוא רכב השכרה של אלדן והנהג הוא נציג מכירות שלהם משהו כזה.בהתחלה הוא הודה שהוא אשם אבל איך שהגענו לסוכנות אלדן הוא כבר התחיל להתנער מהעניין ולא רצה להודות באשמתו.

אצלי יש ביטוח חובה וצד ג',אין מקיף. דיברתי עם הסוכן ביטוח שלי הוא אמר שהדרך היחידה זה לתקן את כל הנזק מהכסף שלי ורק אחרי זה להגיש תביע בבית משפט לתביעות קטנות.

את האמת לא חשבתי שזה עד כדי כך מסורבל,הבנתי שעד שאני אראה את הכסף שלי בחזרה יכול לעבור חצי שנה אם לא יותר.

מה הצעדים שאני אמור לעשות במצב כזה?כי הסוכן שלי גם כן חאפר ולא נראה לי שהוא הסביר לי כמו שצריך את התהליך.

מה מצב הנזק לדעתכם בשקלים?

תמונות:

אני נסעתי בכביש ראשי והוא הגיע מהצד שיש בו תמרור זכות קדימה כלמור הוא היה במקום המונית

51797620.jpg

84705589.jpg

הנזק :(

44322185.jpg

16568491.jpg

הנזק שלו

39653222.jpg

הצמיג התפוצץ אז נסעתי החלפתי לחדש

96303967.jpg

פורסם

היה לי מקרה דומה על אופנוע, היה לי רק חובה וג', ועשיתי תאונה עם רכב שחסם לי את הנתיב נסיעה, הסוכן ביטוח שלי גם כן אמר שהוא אישית לא צריך להתעסק עם זה כי אין לי מקיף, אבל הוא ישלח את כל החשבונות, דו"ח שמאי, והוכחות שיש לי למה היא אשמה בתאונה, הביטוח שלה שילמו את מלואו הכסף על האופנוע שלי בלי להתווכח, כי לא היה להם קייס לבית המשפט רואים בכל המקרים שהיא אשמה בתאונה.

תפתח את התמונות שצילמת, תצלם את התמרור שהוא היה צריך לתת לך זכות קדימה, הכי חשוב שיהיה לך עד שראה את התאונה, אפילו שלפעמים אתה לא צריך אפילו להשתמש בו, אבל מומלץ שיהיה מספר טלפון לפחות למקרה ש...

אולי מומלץ לעשות את זה לפני שהולכים לבית משפט לתביעות קטנות, דרך אגב קיבלתי את כל הכסף תוך 5 חודש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כל התמונות מצויינות מראות בבירור את האשמה של הצד ג

לדעתי על מנת לא להוציא כסף תעשה דוח שמאי על בסיס הצעת מחיר

ותגיש את זה מיידית לבית משפט , לדעתי 3-4 חודשים משפט ואתה מקבל את כל הכסף

בינתיים תעשה תיקון פרובזורי שתוכל לנסוע ותמתין למשפט

אם אתה רוצה להסתכן תתקן את הנזק ותתן צ'ק דחוי ל 4-5 חודשים בתיאום עם המוסך , אנא סכם את זה לפני

התיקון יש מוסכים שלא יסכימו , תמתין למשפט ושם יסגר הכל

לשיקולך

פורסם

הבעיה ,נראה לי, שלחברות השכרה אין ביטוח (מקיף או צד ג' - יש להם הסכמים כל שהם עם מוסכים \ או מוסכים בבעלותם) - זה יוצא להם יותר זול בגלל כמות מכוניות וסטטיסטיקה . כך שפה התנהלות לא מול חברת ביטוח שלו אלה מול חברת השכרה ויכול להיות יותר קשה להוציא מהם כסף...ז"א בכל מקרה ינסו להסחף עד בית משפט.

יכול להיות שאני טועה

פורסם

קודם כל באמת חבל.

זה נכון שלחברות השכרה אין ביטוח לא ג ולא מקיף בגלל כידאיות, לדוגמא לי היה אוטו של שלמה סיקס מהעבודה ופעם הייתה תעונה קטנה רק קצת צבע לצד ג בגלל כמה שריטות והוא ראה שהאוטו שלי מהשכרה יתחרפן לגמרי במיוחד שהסוכן שלו אמר לו שישכח מהכסף.

אני גם מציעה לך לעשות כמו שנאמר פה שזה לקחת דוח שמאי ןללכת לתביעות קטנות ואז אני מאמין שאפילו לא תגיע לבית משפט הם לאחר קבלת מכתב של התביעה ידברו איתה ישירות ויסגרו את העניין כי הנזק לא כזה גדול והוצאות משפט לא היו קטנות מה שגם יש לך ראיות מוצקות (תמונות) , מה שכן על תשכח לגבות הוצאות משפט שזה פתיחת תיק שעולה כמה מאות שקלים. בהצלחה.

החיים הם כמו....

פורסם

קודם כל, תחליף סוכן. הוא אח של הפוגע (יש להם אותה אמא אם אתה מבין למה אני מכוון:wink: )

מה זה השטיוית האלה "אין לך מקיף אז אני לא מתעסק בזה"? ביטוח ישיר (שמשמיצים אותם ואומרים,"תראה מה זה הטיפול כשקורה משהו ואין לך סוכן") טיפלו לי בבעיה כזו ולא הרפו עד שלא קיבלתי את הכסף מצד ג' למרות שלרכב האמור לא היה מקיף.

ולעניין:

א. הוא אשם כמו קצב. אפילו שופט חרש-עיוור יפסוק לטובתך.

ב. הבעיה שזה יקח זמן. אתה תצטרך לממן את זה עד אז, ולא הייתי ממליץ על תיקון חאפרי כמו שהציעו לך. תלך למקום שיבדקו גם את המתלה, זה נראה אוטו שמתגרזנים עליו :wink: חבל שתעוף צירייה באיזה דריפט.. לי לקח 8 חודשים עד המשפט, ועוד 9 עד שראיתי את הכסף בעזרתם האדיבה של הוצל"פ וביטוח ישיר.

ג. לצערי, אין לחברת ההשכרה מה להפסיד אם ימשכו את זה עד הרגע האחרון.

ד. ההונדה שלך יפיפיה. (אולי רק הייתי חוזר למראות המקוריות) הג'אנט סוף הדרך. מזל שהאידיוט לא שבר לך אותו.

הכנף והפגוש זה החלפה בוודאות. מאחר והפגוש הוא בבנייה, אתה בטח יודע יותר טוב ממני כמה הוא עלה.

לגבי כנף+צבע (על הכנף) 600-800 ש' בערך לעבודה טובה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה רבה עזרתם לי מאוד.

אני מאזור באר שבע,מישהו מכיר מוסך ברמה שיעשה לי עבודה איכותית ברכב?

בנתיים נכנסתי למוסך אסולין והם נראים לי רציניים.

פורסם

דרך אגב אני יוכל להוסיף בתביעה כמה מאות שקלים על עוגמת נפש?

כי כל הטירטורים האלה לא פשוטים בכלל ולוקחים הרבה זמן מזמני ובנוסף להכל אני אצטרך להשאיר את הרכב לאיזה יומיים במוסך.

פורסם

אדוני תוסיף על עוגמת נפש סכום שנראה סביר, ותיקח קבלות ותשמור על כל דבר מהצמיג שהחלפת ועד הוונטיל של הג'אנט, כל דבר קבלה.

תוסיף עוגמת נפש על הטרטורים והסחבת שנגרמו לך, ותקנה CAR DVR לפעם הבאה שיקרה דבר כזה.

כמו שאמרתי לך בטלפון :wink:

פורסם

כן סבבה אחי תודה.

התקשרו אליי עכשיו מחברת אלדן (הרכב הפוגע) אמרו שהבחור מודה שהוא אשם ושהם רוצים להכניס את הרכב למוסך הסדר ולסדר הכל על חשבונם.

מה עליי לעשות?

ללכת איתם או שלתקן במוסך אחר ואחרי זה לטבוע אותם?

ומה עם העוגמת נפש איך אני יוציא מהם את הכסף וגם הכסף על הצמיג שכבר הוחלף?

תודה מראש

פורסם

ברגע שהם הציעו לך לסדר לך את הרכב (וב100% הקליטו את השיחה איתך) , אתה אמור ללכת איתם.

אחרת, איך תעמוד מול השופט ותסביר לו למה אתה תובע? הם הרי הכירו באשמתם והיו מוכנים לתקן...

לגבי איכות התיקון ב"מוסכי ההסדר" שלהם אין צורך להכביר מילים.

כרגע, לך איתם, תסביר למנהל העבודה במוסך שזו לא אחת המאזדה3פוקוסליסינג שהוא מקבל מהם ברגיל, אלא רכב פרטי של בן אדם שמשקיע בו את הנשמה. תרמוז לו בשיא העדינות שאם הרכב לא יהיה מושלם כמו שהיה אחרי התיקון, הוא יהיה ברשימת הנתבעים.

ואז התביעה תהיה כבר על סכום רציני מאד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דעתי קצת שונה

דבר איתם עוד הפעם , ותקליט את השיחה , בו הם מודים באשמה , על ידי זה שתשאל אותם לאיזה מוסך להכניס את הרכב ותקבל את ההנחיות המתאימות.

לך למוסך , שלהם ימצא חן בעיניך ותסכם כי יתקנו לשביעות רצון מלאה שלך סבאבא. לא ייראה לך תחזור אליהם ותגיד כי אתה מכניס למוסך שלך ומתקן .

ככה יש לך גם הודאה באשמה וגם תיקון לשביעות רצונך

ואת הכסף על הצמיג אתה דורש גם כן.

עוגמת נפש - בית משפט לתביעות קטנות פוסק מ 0 עד 500 ש"ח מקסימום.

אם תוכל להוכיח הפסד של ימי עבודה והשכר שהפסדת , תקבל !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תוסיף תימלול של הדיחה שתקליט זה 200 תלוי בדקות. למען גילוי נאות יש לי חברה למתן שירותי תמלול וחוות דעת לבית המשפט, את ההקלטה לא ישמעו אלה צריך לתמלל. תמצא לך לאחר מכן חברה שהמחיר יהיה הוגן כך בחשבון עד 20 דקות זה יעלה בערך 200 שח, אבל בתיק שלך זה שווה

החיים הם כמו....

פורסם

לדעתי עד 4 אלף הנזק.

אם אתה אומר שהם מודים שהוא אשם הם צריכים לתקן לך , ואם לא אז תבקש מהביטוח שלך שישלם

פורסם

ישה אתה מרשים אותי כל פעם מחדש ;-)

לפותח השרשור - באמת לא נעים; לפחות לא נכנס לך בדלת או גרם לנזק בגוף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...