Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב הקודן החליט שהוא לא מוכן לעבוד. הקלדתי את הקוד הנכון מספר פעמים, פתחתי וסגרתי את הרכב עם השלט ובסופו של דבר הצלחתי לנטרל את המערכת ולנסוע הביתה.

היום בבוקר שום דבר לא עבד.

VAG-COM לא מראה תקלות כמובן.

מדובר בקודן פשוט של איתורן.

האם יש דרך לנטרל את הקודן אפילו רק בשביל להגיע להתקנה של קודן אחר?

בפויינטר רוצים 150 ש"ח לביקור בית וחשבתי לנסות לחסוך את זה אם אפשר.

בנוסף, לפני כיומיים הרמקול הימני הפסיק לעבוד, האם יכול להיות שיש קשר בין שני הדברים? איזה קצר מוזר במערכת?

תודה!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

אני מאוד רוצה לעזור לך אבל הבעיה היא שאם אעשה זאת,אני לא אהיה רגוע .

מה שאתה מבקש זה לדעת איך לעקוף קודן. זה דבר שאני עושה בעבודה על בסיס יומי.ולצערי אני אפתח דלת לכול מיני אנשים שיתחילו לעקוף קודנים ובכך "להשאיל " את הרכב של ההורים שלהם או חברים שלשם זה הוא נועד.

לכן אני מנוע מלעזור ומציע לך לגשת לבעל מקצוע שיפתור לך את הבעיה.

אם יש לך ביטוח גרירות או תיקוני דרך אז נצל אותו,ביטוח לא נועד למקרה של תאונה בלבד.

פורסם

מה לגבי איפוס הקודן למשל?

חשבתי לנתק את המינוס של המצבר ולראות אם זה מחזיר את הקודן לפעילות תקינה, מה דעתך?

תודה!

(ואני בחורה...)

אגב, גם מסרים פרטיים יכולים לעבוד. אני לא ילדה בת 20 (לצערי) ואין לי שום כוונה לקחת את הרכב של ההורים.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...