Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב GTI MKV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שמדביק את מדבקת הרינג - הוא בדר"כ מי שנהג בו.

תתחדש ותהנה, איש יקר. ללא ספק ה-תיבה הנכונה :wink:

לגבי הצמיגים, חולק על איל (BAR) - יש טובים כמו מישלין, גם יותר ממישלין. הכל תלוי בתקציב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבחינת אבזור חסר לי כמה דברים שהיו לי באוטו הקודם (אסטרה מאותו שנתון): בקרת שיוט, מחשב דרך מורחב, מערכת קוראת MP3 וגג פנורמי שמאוד אהבתי.

RS - אני לא יודע אם אתה זוכר, אבל גרתי בפרנקפורט כמעט שנתיים, יצא לי לבקר פעמיים ברינג - אבל אני עדיין לא מתחבר למדבקה.

ולגבי הצמיגים, הבעלים הקודם כבר החליף את הקדמיים לפני כמה חודשים ל T1R, ואני רוצה רביעייה זהה. נכון לכרגע אני מתכוון לשים עוד זוג T1R ברגע שהמלאי יתחדש בסוף החודש.

ל T1R גם אין כמעט מתחרים בטווח מחיר שלו, 600 ש"ח לצמיג!

אכן הרכב מרעננה במקור, הבעלים החליף ל SMAX ואשתו ל GTI MK6 (גם כן ידנית :shock: )

אגב, בעקבות השרושר (או שלא) קיבלתי היום ברכה חדשה וראשונה לאוטו:

DSCF7353.JPG

20120512_202821.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תתחדש, קנייה מצויינת.

סיפור קטן שקשור לרכב שלך:

לפני כשנה וחצי בערך הדר' פרסם את הרכב בפעם הראשונה, דיברנו, כי רציתי בזמנו להחליף את המיאטה לMKV.

הכל היה נכון, התיבה, הצבע, רק החמש דלתות קצת ביאסו. (וזה שלא בדיוק היה ספר טיפולים מסודר)

בסופו של דבר הוא קנה לאשתו עוד אחת, גם חמש דלתות אם אני זוכר נכון, וחזר בו מהמכירה.

דיברנו די הרבה באותה תקופה, וכשהוא שם אותו למכירה בפעם השניה הוא שמר אמונים והתקשר לשאול אם אני עדיין מעוניין. (החלטתי להשאר עם שלי)

מההתרשמות שלי, אחלה רופא, ובאמת שאחלה אקזמפלר. :-)

פורסם

משיחה עם בחור בשטיפת רכב היום, מסתמן שהGTI זה הדבר הבא בכפרים. סיפר לי על איזה 8 MK5 שהחליפו ידיים לחבר'ה מהכפר לאחרונה. שאל אותי אם אני מוכר. אני מוכר? 2007, יד ראשונה, אדומה, שלוש דלתות, 80 אלף ק"מ, DSG...

אולי עוד שנה-שנתיים ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הוא רופא שינים:lol:

בזמנו היתה בעיה במזגן (הוחלף מדחס לא מתאים ובעצם המזגן תפקד ללא בקרת האקלים אלא מכני)

האם תיקן?

מסתבר שגם אני התענינתי ברכישת הרכב הספציפי

פורסם

אבל במערכת הסינית שומעים יותר גרוע מאצלי במערכת המקורית (GTI 2007).

אייל, אם זה לא ככה אתה מוזמן להוכיח לי, אפשר להיפגש גם בזהב ואפילו לדפוק לאפה 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כבר מיציתי את הלשמוע שירים ברוסית באיכות הקלטה נמוכה כבר בפעם הקודמת שעשינו בדיקה.

האיכות אחלה.

בינתיים אני נהנה כבר שנתיים ואתה ממשיך לסחוב דיסקים :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתה לי את המערכת הזו בשירוקו השחורה שלי

בהתחלה חשבתי ששומעים טוב , אחרי שהחלפתי לשירוקו הלבנה עם מערכת מקורית הבנתי ששומעים בה פי כמה וכמה טוב יותר.

שלא נדבר על קליטת רדיו שעומדת איתן בכל איזור לעומת המערכת הסינית שהקליטה של מאוד חלשה.

סיני = זבל.

פורסם

יש לי USB מקורי מובנה באוטו, אני לא יודע איך דיסק נראה כבר 4 שנים...

בינתיים כבר 3 אנשים שתחום העיסוק שלהם הוא מוזיקה הודו שבמערכת הזו שומעים משמעותית גרוע יותר, תמשיך להשלות את עצמך.

ב-GTI 2007 לעומת 2006 ה-HU המקורי לפחות 2 רמות מעל, כך שאולי בגלל זה שמעת שיפור למרות שגם בקשר לזה אני בספק.

לפותח השרשור, יש מפגש GTI/שירוקו בשישי הזה בצהריים בת"א. תבוא נכיר אותך קצת :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק אני מרוצה מהקנווד שלי בGTI?

לא מחליף אותו בשום דבר כרגע.

עובד מצויין עם ההגה, יש בו הכל וכמובן נוח לשימוש.

אכן נבצע בדיקת שמיעה במפגש..

פורסם

זה לא חוכמה, המערכת אצלך זה ליגה אחרת, אני מדבר איתך על HU שלא תומך ב MP3 (שלא לדבר על USB) במכונית שעלתה בזמנו יותר מ 200K ש"ח !! אפילו בגולף 2002 שהייתה לי הרדיו דיסק המקורי היה יותר מתקדם ממה שיש לי היום ב GTI (לפחות שם היה צ'יינג'ר, ולא סתם אחד אלא של BLAUPUNKT שהגיע מקורי עם הרכב כי הייתה לי גרסת 25TH ANNIVERSARY או משהו כזה).

אם מישהו יודע מי הבעלים של הרכב היום אני אשמח לקבל מידע.

האוטו היה שמור בצורה מטורפת, אצלי היה יד 2 עם פחות מ50K ק"מ, לצערי אחרי חצי שנה בבעלותי נאלצתי למכור אותו עקב מעבר לחו"ל.

29096_395351778309_569708309_4224750_398086_n.jpg

29096_395351803309_569708309_4224754_5677711_n.jpg

29096_395352013309_569708309_4224783_5450914_n.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...