Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב חדש לפני קצת יותר מחצי שנה (סקודה ייטי)

רציתי לשאול האם האחריות על הרכב תקפה גם עבור צמיג שמתפוצץ?

תודה.

פורסם

כמה פעמים בדקת לחץ אוויר במהלך התקופה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צמיג יתפוצץ לאחר חצי שנה אם היה כשל בייצור (תחת אחריות) או שהוא ננהג הרבה בתת לחץ, מה שגורם לעיוות של הצמיג ובסוף להתפוצצות. לא משהו שסביר שייקרה אם בדקת לחץ אוויר אפילו פעמיים-שלוש בתקופה. כמובן שצמיג יכול להכשל כי פגע במשהו בכביש...

אני חושב שקשה יהיה להוכיח כשל בייצור, אבל שווה ניסיון.

נשאר לך משהו מהצמיג?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כן,הצמיג נמצא אצלי.

השאלה האם אני מקבל את אותה האחריות כמו שאני מקבל כשאני קונה צמיגים בחנות?

פורסם

האחריות על צמיגים בישראל, ניתנת ע"י יבואן הצמיגים בלבד!

אם יבואן הרכב רוצה להיות נחמד, הוא יכול לעזור לך ולתת חוו"ד ראשונית, לפני שתבזבז את זמנך. ברוב המקרים, יבואן הצמיגים מתנער מאחריות.

במידה והיה לך תקר באותו הצמיג ותיקנת אותו, אוטומטית האחריות על הצמיג נגמרת.

בהצלחה.

פורסם

אלא אם תוכל להוכיח בוודאות כשל בצמיג, חבל על הזמן שתבזבז לך ולמוסך. זה גם לא דיני נפשות או הפסד של מליונים. כמה מאות שקלים ותתחיל להתרגל שצמיגים מתפוצצים ומתפנצ'רים מדי פעם בעיקר כשלא נזהרים או מסתכלים איפה נוסעים (שוליים למשל מועדים לפורענות בגלל שכל הלכלוך מהכביש כולל מסמרים ברגים וכיוצ"ב למיניהם מגיעים לשם). לחץ אוויר לא תקין, עליה אגרסיבית על מדרכות או חניה כשהצמיג מעוך על דופן שפה וכו'. מבאס אבל זה טבעם.

• תוכן חדש...