Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום בדקתי פיאט פונטו משנת 2004, 1250 סמ"ק אוטומטית עם ק"מ נמוך (130,000) שהתנהגה בסדר גמור (נסעתי גם בתוך העיר וגם נסיעה ארוכה מיהוד לאשדוד) ולפתע הגיר התחיל לעשות בעיות והאוטו נכבה כמה פעמים... המוכרת אומרת שזה אף פעם לא קרה

והמוסכניק אמר שזו בעיה בגיר אבל אני צריכה לקחת את הרכב לבדיקה במכון פיאט כדי לראות מה הבעיה..

כנראה שיצטרכו להחליף גיר.

השאלה שלי היא אם שווה לקנות את הרכב בכל זאת ולהוריד את מחיר התיקון מהמחיר המבוקש או שזה בעיה שלא שווה להיכנס אליה?

ולוותר על עניין הבדיקה הספציפית?

פורסם

ייתכן והמוכרת לא ציינה שיש בעייה בגיר, אולי לא ידעה וזו פעם ראשונה שזה קרה לה.

בכל מקרה, את הבדיקה כבר עשית בעצמך...

(למען הסר ספק - כדאי לבדוק כבר רכב אחר שמצבו הראשוני יותר טוב ולא רכב שאת יודעת כבר שיש לו תקלה שתיקונה עשוי להיות יקר - אפילו אם את מקבלת הנחה במחיר).

זה רכב נפוץ למדיי כך שניתן לחפש ולמצו אחת תקינה.

alfa 156 2.5.

פורסם

בוקר טוב,

בעיה בגיר זה תקלה מאוד מעורפלת.

אתה לא בטוח באיזה סכום יסתיים התיקון, אני מציע שתמשיך הלאה ובטוח תמצא רכב בשנתון דומה במצב טוב.

עשית בדיקה רצינית לפי מה שאתה אומר , נסעת טיילת, אל תרגיש מחוייב לקנות את הרכב.

דוד

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

תקלות בגיר אוטומטי מובילות להוצאת סכומים גדולים ממה שניתן לחשוב, הייתי מציע שתבדוק טוב מה מהות התיקון ואת העליות ותקזז מהמחיר אותו אתה מוכן לשלם לבעלת הרכב.

• תוכן חדש...