Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD 2 לטויוטה רנקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מומלץ ?

שיתחבר לאייפון.

תחסוך את הכסף לדברים יותר חשובים.

חיבור סורק תקלות לרכב ולקרוא או לחלץ קוד תקלה ולדעת מה לעשות עם קוד התקלה זו עבודה לבעלי מקצוע ולא תחביב.

עדיף שתחילה תרכוש ספר של היינס המתאים לרכב שלך ותעשה היכרות עם כול מערכות הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כבר הזכרת את הספר של היינס... יש לך אולי עוד ספרים מומלצים לרכב הזה?

יש לי את ההיינס אבל אני לא מת עליו. למגאן היה לי ספר מצוין ברוסית והייתי רוצה משהו כזה גם לראנקס.

פורסם

טויוטה ראנקס נמכרה בעולם תחת שמות שונים ורק במדינת ישראל ועוד כמה מדינות הדביקו לה את הכיתוב ראנקס (אני לא יודע עם הייצרן יודע מה זה).

חפש ספרות המתאימה לטויוטה קורולה Hatchback או טויוטה קורולה עם מספר שסי המתחיל באותיות ZZE121.

בכול מקרה אני מכיר יחסית טוב את הרכב הזה לכן אם יש לך שאלה אשמח לעזור לך.

פורסם
טויוטה ראנקס נמכרה בעולם תחת שמות שונים ורק במדינת ישראל ועוד כמה מדינות הדביקו לה את הכיתוב ראנקס (אני לא יודע עם הייצרן יודע מה זה).

חפש ספרות המתאימה לטויוטה קורולה Hatchback או טויוטה קורולה עם מספר שסי המתחיל באותיות ZZE121.

לא מוצא ספר של היינס באייבי.

כמובן שיכול להיות שלא חיפשתי טוב.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

כן, אני יודע שברוב העולם לא קוראים לה ראנקס ומכיר את השמות הנוספים, אך לצערי לא הצלחתי למצוא איזה ספר טוב להורדה באינטרנט. יש ספרים שניתן לקנות אך אני לא רוצה לשלם על ספרים שאני לא בטוח מה הם שווים, ולכן שאלתי אם יש לך ספרים מומלצים.

בכל מקרה תודה על ההצעה להעזר בך, אני בהחלט אעשה את זה אם אתקע עם משהו.

פורסם

הספר בקישור שצירפת לא מתאים לדגמים החדשים של טויוטה קרי ראנקס מודל 2003.

זה לא אותו הספר בקישור שאני הוספתי בהודעה הקודמת.

לדוגמא: תסתכל בעמודים האחרונים של הספר ותגלה שמערכת המיזוג היא ללא בקרת אקלים. גם המנוע 3ZZ-FE עבר מספר שידרוגים בגלל בעיות בוצה החל משנת 2004 בערך.

• תוכן חדש...