Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני עוד מעט נוגע ב17 ועוד כמה חודשים יש לי רשיון אני מחפש לקנות רכב ישן שאני יוכל לשפר אותו

אישית ההורים הסכימו לקנות לי אוטו יקר אבל אני לא רוצה אני רוצה אוטו ישן שאני יכניס בו שיפורים אבל אני לא מבין בתחום

בגלל זה פניתי לפה כי אני מבין שפה יש הרבה אנשים שמבינים בתחום המוטוריקה

ההתלבטות שלי לבקש מההורים אוטו ישן ואת השיפורים אני יעבוד בשבילם כי לא נעים לבקש כסף עם אני ירצה לשפר עוד פעם ועוד פעם.

מה שאני רוצה בעיקרון:

אוטו שלא עולה על 40אלף

ההתלבטות העיקרית היא chevrolet camaro 1991 או siet leon גם של שנות ה90 או פולקסווגן GTI מהישנות של שנות ה90

או כול אוטו שאתם תציעו ! אני מחפש רכב בעיקרון ישן שאני רוצה לשפר אותו שלא יתפרק לשים בו טורבו מלא דברים מטורפים

יש למישהו אוטו להצעה כזאת שאפשר לשפר בו הרבה והוא יסחוב ? אוטו ישן ממש טוב ? הבנתי שהGTI כבר בה משופר

ורק צריך להחליף כמה דברים לא הרבה

עזרה בבקשה אני ממש לא מבין בתחום :(

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגלל שאני עוד מעט נוגע ב17 ועוד כמה חודשים יש לי רשיון אני מחפש לקנות רכב ישן שאני יוכל לשפר אותו

אישית ההורים הסכימו לקנות לי אוטו יקר אבל אני לא רוצה אני רוצה אוטו ישן שאני יכניס בו שיפורים אבל אני לא מבין בתחום

בגלל זה פניתי לפה כי אני מבין שפה יש הרבה אנשים שמבינים בתחום המוטוריקה

ההתלבטות שלי לבקש מההורים אוטו ישן ואת השיפורים אני יעבוד בשבילם כי לא נעים לבקש כסף עם אני ירצה לשפר עוד פעם ועוד פעם.

מה שאני רוצה בעיקרון:

אוטו שלא עולה על 40אלף

ההתלבטות העיקרית היא chevrolet camaro 1991 או siet leon גם של שנות ה90 או פולקסווגן GTI מהישנות של שנות ה90

או כול אוטו שאתם תציעו ! אני מחפש רכב בעיקרון ישן שאני רוצה לשפר אותו שלא יתפרק לשים בו טורבו מלא דברים מטורפים

יש למישהו אוטו להצעה כזאת שאפשר לשפר בו הרבה והוא יסחוב ? אוטו ישן ממש טוב ? הבנתי שהGTI כבר בה משופר

ורק צריך להחליף כמה דברים לא הרבה

עזרה בבקשה אני ממש לא מבין בתחום :(

1.בתור נהג חדש לא מומלץ בכלל מה שאתה רוצה לעשות. רכבים חזקים דורשים ניסיון ושיקול דעת מה שלנהג צעיר אין.

2. קאמארו 91? ממש לא מתאים. רכב שדורש טיפול מיוחד וקשה להשיג חלפים לרכב כזה שנדיר בארץ.

ביצועים בינוניים צריכת דלק מטורפת והנעה אחורית שממש לא מתאימה לנהג ללא נסיון-למחוק מהרשימה.

3.אין כזה דבר SIET.

4. לאון נורמלית ניתן למצוא משנתונים 2004-2005. רובן כבר חרושות ומשופרות מכל הכיוונים.

5. GTI משנות ה-90? איפה תמצא דבר כזה? בכל מקרה הרכב בעל מנוע אטמוספרי ולא בסיס לשיפורים.

6. רק GTI דור רביעי ומעלה גודשות.

7. אין כזה דבר אוטו ישן ממש טוב. הרכבים שאתה מחפש עברו הרבה בחייהם ורוב הסיכויים שהאמינות שלהם לא תהיה טובה.

איביזה טורבו זה רכב שהוא בסיס טוב לשיפורים אבל קשה למצוא אחת במצב טוב.

ממליץ לך לחפש משהו כמו יאריס T ספורט משנתון 2005 ומטה. הרכב הזה לא מתאים לשיפורים אבל הוא יספק אותך לשנתיים-שלוש הקרובות. יש לו ביצועים טובים, עלויות שוטפות נמוכות(דלק,טיפולים) והאמינות של הרכב גבוהה.

פורסם

שיפור רכבים זה עניין לאנשים שמבינים בתחום.

היאריס T היא רעיון מצויין, רק שקשה להשיג אחת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1.בתור נהג חדש לא מומלץ בכלל מה שאתה רוצה לעשות. רכבים חזקים דורשים ניסיון ושיקול דעת מה שלנהג צעיר אין.

2. קאמארו 91? ממש לא מתאים. רכב שדורש טיפול מיוחד וקשה להשיג חלפים לרכב כזה שנדיר בארץ.

ביצועים בינוניים צריכת דלק מטורפת והנעה אחורית שממש לא מתאימה לנהג ללא נסיון-למחוק מהרשימה.

3.אין כזה דבר SIET.

4. לאון נורמלית ניתן למצוא משנתונים 2004-2005. רובן כבר חרושות ומשופרות מכל הכיוונים.

5. GTI משנות ה-90? איפה תמצא דבר כזה? בכל מקרה הרכב בעל מנוע אטמוספרי ולא בסיס לשיפורים.

6. רק GTI דור רביעי ומעלה גודשות.

7. אין כזה דבר אוטו ישן ממש טוב. הרכבים שאתה מחפש עברו הרבה בחייהם ורוב הסיכויים שהאמינות שלהם לא תהיה טובה.

איביזה טורבו זה רכב שהוא בסיס טוב לשיפורים אבל קשה למצוא אחת במצב טוב.

ממליץ לך לחפש משהו כמו יאריס T ספורט משנתון 2005 ומטה. הרכב הזה לא מתאים לשיפורים אבל הוא יספק אותך לשנתיים-שלוש הקרובות. יש לו ביצועים טובים, עלויות שוטפות נמוכות(דלק,טיפולים) והאמינות של הרכב גבוהה.

לא הסברתי את עצמי טוב כנראה, יש לי נסיון באוטו אין לי נסיון בשיפורים ומנועים והחלקי חילוף והשיפורים השונים למנהם

1.אין מצב שאני קונה רכב כמו yaris T היא מכוערת פשוט ואני לא רוצה לקנות רכב שאני יראה אותו בבוקר ואני יגיד וואלה איזה אוטו מכוער יש לי למה קניתי אותו בכלל כי זה עושה הבדל גדול

2.לגבי הקאמרו תשאיר לי את החלקי חילוף , למה התכוונת הנעה אחורית שלא מתאימה לנהג כמוני ושאתה אומר שהביצועיים בנוניים אישית אני רוצה את הרכב הזה כי לחבר טוב מאוד שלי יש אוטו והוא שיפר בו הרבה והרכב הזה נראה מדהים ותחשוב שהוא קנה את הרכב ב30 אלף שם עליו עוד 40 אלף ואני לא משקר שהתקשרו עליו לגבי ההצעת מחיר של האוטו הציעו לו 160 אלף והוא סירב

3.אוקי האמינות שלהם לא טובה בשביל זה אני פה לשאול שאלות על איך משפרים את האוטו

מה עם סובארו אימפרזה טורבו ? את הקושי של רכבים תשאיר לי תגיד לי איזה רכבים ישנים יש שמגיבים טוב לשיפורי מהירות שליטה הכול כול מה שהזכרתי ואתה הזכרתה למעלה

פורסם

1. אתה חי בסרט רע של מהיר ועצבני, אם ההורים לא ישכילו להעיר אותך ממנו זה לא יגמר טוב.

2. איזה נסיון יש לך אם אין לך בכלל רשיון?

3. לפני שאתה חושב לקנות רכב ספורטיבי תסע עם ההורים לסיור בבית לוינשטיין.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לא הסברתי את עצמי טוב כנראה, יש לי נסיון באוטו אין לי נסיון בשיפורים ומנועים והחלקי חילוף והשיפורים השונים למנהם

כל מה שאני כותב לך זה לא בקטע רע אבל תבין, אתה בן 17 זאת אומרת שאין לך ניסיון.

1.אין מצב שאני קונה רכב כמו yaris T היא מכוערת פשוט ואני לא רוצה לקנות רכב שאני יראה אותו בבוקר ואני יגיד וואלה איזה אוטו מכוער יש לי למה קניתי אותו בכלל כי זה עושה הבדל גדול

יופי זה עניין של טעם. לטעמי היאריס נראית לא רע ביחס לגילה.

2.לגבי הקאמרו תשאיר לי את החלקי חילוף , למה התכוונת הנעה אחורית שלא מתאימה לנהג כמוני ושאתה אומר שהביצועיים בנוניים אישית אני רוצה את הרכב הזה כי לחבר טוב מאוד שלי יש אוטו והוא שיפר בו הרבה והרכב הזה נראה מדהים ותחשוב שהוא קנה את הרכב ב30 אלף שם עליו עוד 40 אלף ואני לא משקר שהתקשרו עליו לגבי ההצעת מחיר של האוטו הציעו לו 160 אלף והוא סירב

אתה יכול לערוך חיפוש בפורום ולקרוא על ההבדלים בין הנעה אחורית להנעה קדמית או כפולה. אז תבין למה אני מתכוון.

אני לא אומר שאתה משקר אבל חבר שלך שיקר לך זה בטוח. אתה מכיר מישהו שלא היה מוכר רכב ברווח של 90 אלף?

מה אפשר לשפר בקאמרו? תייבא קיט סופרצ'רגר מארה"ב? מאיפה תשיג חלקים?

אני רק כותב את העצות האלה כדי לעזור לך ולא להפך.

3.אוקי האמינות שלהם לא טובה בשביל זה אני פה לשאול שאלות על איך משפרים את האוטו.

שיפורים פוגעים באמינות. אתה רוצה לקחת רכב שעבר עליו המון ולשפר אותו. מה יקרה אם תשבור את המנוע או את הגיר? מה תעשה אז? אל תחשוב שזה עסק כל כך פשוט.

מה עם סובארו אימפרזה טורבו ? את הקושי של רכבים תשאיר לי תגיד לי איזה רכבים ישנים יש שמגיבים טוב לשיפורי מהירות שליטה הכול כול מה שהזכרתי ואתה הזכרתה למעלה

זה ממש לא רכב מתאים. גם מבחינת חוסר הניסיון וגם מבחינת עלויות שוטפות.

צריך ניסיון לטפל ברכב כזה, הצריכת דלק נוראית באזור 1-5 והרכב אוכל המון שמן-איך תתמודד עם זה?

אני ממליץ להיות יותר ריאלי במה שאתה מחפש.

פורסם

תיראה, בתור רכב ראשון אני מציע לך לקנות משהו פשוט בהתחלה לא יותר מידי חזק וללמוד לנהוג ולשלוט על הרכב, לאמן את שיקול הדעת. גולף רכב טוב בתור התחלה, אתה בטח רוצה רכב עם פלפל, אפשר לקחת GTI סטנדרטי או אודי A3 1.8T עם 150 סוסים ואחרי זה לשפר. אבל אני מציע להתחיל עם משהו כמו גולף ידנית עם מנוע 1.6/2.0 כדי ללמוד לנהוג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1. אתה חי בסרט רע של מהיר ועצבני, אם ההורים לא ישכילו להעיר אותך ממנו זה לא יגמר טוב.

2. איזה נסיון יש לך אם אין לך בכלל רשיון??

3. לפני שאתה חושב לקנות רכב ספורטיבי תסע עם ההורים לסיור בבית לוינשטיין.

מצחיק הבית לונשטיין הצלחת להצחיק את עצמך...

זה שאין לי רשיון לא אומר שאין לי נסיון

במקום שתגיב תגובה בונה ותפסיק לבלבל תמוח תביא עצה על רכב

פורסם

חברי הפורום שיש להם ניסיון נהיגה אמיתי אומרים לך דברים נכונים (אני מבין שקשה לך לקבל את הדברים האלו).

NFS זה לא ניסיון נהיגה ואפילו לא דומה למרות שעלול להטעות שזה כאילו אותו דבר, קצת לנהוג בחניון נטוש גם לא. קודם תעשה רישיון, תלמד לנהוג ואחרי זה תחזור לקבל יעוץ בקשר לרכב שאתה צריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תיראה, בתור רכב ראשון אני מציע לך לקנות משהו פשוט בהתחלה לא יותר מידי חזק וללמוד לנהוג ולשלוט על הרכב, לאמן את שיקול הדעת. גולף רכב טוב בתור התחלה, אתה בטח רוצה רכב עם פלפל, אפשר לקחת GTI סטנדרטי או אודי A3 1.8T עם 150 סוסים ואחרי זה לשפר. אבל אני מציע להתחיל עם משהו כמו גולף ידנית עם מנוע 1.6/2.0 כדי ללמוד לנהוג.

Golf IV R32 תספק אותי גם עם אני ירצה לשפר אותה היא בסיס טוב לשיפורים ?

לכול אלה שצוחקים עלי אני בא ממשפחה שאוהבים להתעסק במוטוריקה ואני אוהב את התחום מגיל 0 זה שאני רוצה ללמוד

על איך לשפר אותו לא עוזר שאתם צוחקים עלי

פורסם
מצחיק הבית לונשטיין הצלחת להצחיק את עצמך...

במקום שתגיב תגובה בונה ותפסיק לבלבל תמוח תביא עצה על רכב

1.בוא תספר מאיפה הניסיון?

need for speed לא נחשב:lol:

2.איזה רכב יש לחבר שלך שהוא לא מסכים למכור ב-160K אחרי שהוא קנה אותו ב-30K והשקיע עוד 40K?

תאמין לי אני מת לדעת אני מחר קונה רכב כזה.

2-3 רכבים כאלה בשנה ואני מסודר.

פורסם

בגיל שלך יש נטייה לחשוב שאתה נהג טוב ונטייה לחפש לשפר מכוניות.

קודם כל ניסיון אין לך, זה שנהגת כמה פעמים לא הופך אותך למנוסה, אני מניח שגם לא נהגת על רכב עם מעל 200 כ"ס וכבר אתה מחפש את זה.

תאמין כשאומרים לך שקודם צריך ללמוד לנהוג לפני שקונים רכב חזק.

תתרגל ותתנסה בסיטואציות בכביש ותתרגל גם לכוח של רכב "חלש".

שיעורי נהיגה זה כלום וכשתנהג לבד תבין את זה.

לדעתי,

אין שום סיבה לשפר לפני שהתרגלת לכוח המקורי של הרכב.

מה גם שיש מכוניות שמגיעות חזקות.

אם אתה כל כך בטוח שתוכל להשתלט על רכב חזק וזה מה שאתה צריך אני ממליץ על אודי A3 1.8T,

150/180 כ"ס (תלוי בגרסא שתקנה) זה מספיק מעל ומעבר לנהג חדש.

גם לשפר אפשרי בעתיד.

קח בחשבון שזה אודי והיא לא חדשה.

אבל שוב,

תאמין לי בתור התחלה גם רכב עם 100 כ"ס מרגיש חזק.

וגם בגיל שלך גם אם לא תרצה אתה תלחץ, ותיסע מהר,

רכב חזק מסוכן כאשר אתה בלי ניסיון.

תשקול סיויק 1600 או משהו עממי יותר.

רכב יפה של צעירים ומספיק חזק.

פורסם

חשוב לך רכב יפה הבנתי אבל בוא נחזור למציאות.

יאריס אתה לא רוצה כי הרכב "מכוער". לדעתי זאת האופציה הכי טובה עבורך, תדע שהרכב מאד מבוקש ובדר"כ נמכר מעל למחירון.

אופציה נוספת היא איביזה 1.4 ספורט עם גיר ידני משנתון 2008 ומטה.

הרכב מודרני, נראה מצויין, מאובזר מאד- אתה מקבל סאנרוף, ג'אנטים מגזניום וכו'.

צריכת הדלק טובה, הביצועים טובים, האמינות טובה ואתה יכול למצוא אחת יחסית בקלות.

פורסם

בוא נהיה ריאלים שנייה, אין לך רישיון, עוד אין לך מושג (לא חשוב מי החברים שלך). אם היה לך מושג, לא היית שואל שאלות של הדיוט (שלא לאמר בור) ומביע משאלות של ילד מתלהב.

עכשיו, או שתקבל את העובדה שאתה ילד מתלהב ותקשיב לעצות של אנשים מנוסים או שחבל בכלל על הטירחה שלך בבקשה לייעוץ. בניגוד אליך, שאולי תהיה פעם נהג מנוסה, ילדים מתלהבים כבר היינו (רובנו) ואנחנו יודעים את ההבדל בין מי שיודע לנהוג, למי שחושב שהוא יודע...

ויודעים את ההבדל בין מי שיודע לשפר רכבים, לעומת מי שמנסה להגדיל בשקל וחצי, וגומר עם רכב מחורבן (במקרה הטוב) או עם רכב מרוסק (במקרה הרע).

לא אוהב את היאריס, בסדר. חפש פיז'ו ספורטיבית או חצי ספורטיבית. 206 1.6 ידנית היא לא בסיס לשיפורי ביצועים, אבל היא בסיס מצויין ללימוד נהיגה, בלי שיהיו לה ביצועים שגדולים על נהג לא מיומן. 106 ראלי שמורה ומשופרת קלות יכולה להיות מקום טוב להתחיל גם כן. גם 306.

יותר מזה, גדול עליך.

נ.ב.

קאמרו זה רכב עם התנהגות כביש דפוקה. כבר בשנות ה-90' אלו היו רכבים מחורבנים, והם לא השתבחו עם השנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...