Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק הבית לונשטיין הצלחת להצחיק את עצמך...

לא באתי להצחיק, וחבל שאתה מתייחס לזה כך. לדעתי חובה לכל צעיר לעשות סיור לפני קבלת רשיון בבית לוינשיין ולקבל פרופורציות נכונות על החיים וכמה הם שבריריים.

בתור מתנדב בכוחות ההצלה היה לי את הכבוד לבקר שם פעם אחת, סגנון הנהיגה שלי השתנה מאוד בעקבות הביקור.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סוף סוף תודה ! :)

היא נראית מדהימה וגם כמו שאתה אומר היא נהדרת מה המחיר מחירון שלה? בנתיים הכי זול שמצאתי אותה זה ב35K

איזה אתר אתה ממליץ לקנות רכב מבעלות פרטית ?

כמובן שמפרטית. לא נראה לי שהיו כאלה בליסינג:roll:

תריץ חיפוש באתר יד 2 בטח יש כמה כאלה.

המחירון תלוי ביד, בקילומטרז ועוד מספר משתנים.

האיביזה 1.4 ספורט משנתון 2007 נסחרת באזור 40K. אם אתה רוצה בפחות כסף תרד קצת בשנתון.

מחירון אתה יכול למצוא באתר לוי יצחק או באתר יד 2. אתה מזין אתה הנתונים של הרכב הספציפי ומקבל את המחירון המשוקלל.

פורסם

אתה לא יכול לייבא רכב שנת 91 ארצה. או רכב עד שנתיים או 30 שנה+.

רכבי סיאט שהזכיר danielharati רובן די חדשים ולא עברו 250K ק"מ. תבדוק ביד 2 ותיראה שיש רכבים כאלה עם קילומטרז' נמוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1.בתור נהג חדש לא מומלץ בכלל מה שאתה רוצה לעשות. רכבים חזקים דורשים ניסיון ושיקול דעת מה שלנהג צעיר אין.

מסכים, אך מסתייג, אני בתור נהג חדש היה לי CJ ולאונה, הCJ אומנם הוא לא מכונית ספורט, אך צברתי בזכותו נסיון בשטח,

2. קאמארו 91? ממש לא מתאים. רכב שדורש טיפול מיוחד וקשה להשיג חלפים לרכב כזה שנדיר בארץ.

ביצועים בינוניים צריכת דלק מטורפת והנעה אחורית שממש לא מתאימה לנהג ללא נסיון-למחוק מהרשימה.

לא מסכים, לא דורש טיפול מיוחד, יש לי מנוע דומה למנוע של הקמארו, כל אדם עם ידים טובות וידע סיסי

יכול לטפל במנוע הזה, רכב מאוד אמין, ביצועים בינוניים? אתה צוחק עלי בטח, ניסת פעם קמארו?

ואין הנאה יותר גדולה מהנעה אחורית, - מניסיון, נכון, זה דורש ניסיון, ואת הניסיון צוברים ע"י השתפשפות

וע"י קורסים לנהיגה מתקדמת, לגבי צריכת הדלק, - אדם שלוקח רכב עם מנוע בנפח 5 ליטר ויותר צריך לדעת

למה הוא נכנס, אבל יש אנשים שנהנים מזה,

3.אין כזה דבר SIET.

על מה לעאזזל הוא מדבר? ס"ה שגיאת כתיב, - יכול לקרות לכולנו,

4. לאון נורמלית ניתן למצוא משנתונים 2004-2005. רובן כבר חרושות ומשופרות מכל הכיוונים.

סיאט לאון זה רכב משפחתי, סקודה אוקטביה קטנה,

5. GTI משנות ה-90? איפה תמצא דבר כזה? בכל מקרה הרכב בעל מנוע אטמוספרי ולא בסיס לשיפורים.

נכון, אך עדיין רכב מהנה לנהיגה,

6. רק GTI דור רביעי ומעלה גודשות.

וחרושות ויקרות, אך עדיין אם בנס הוא ימצא אחת כזאת שמורה, שיקפוץ עליה כמוצא שלל רב,

7. אין כזה דבר אוטו ישן ממש טוב. הרכבים שאתה מחפש עברו הרבה בחייהם ורוב הסיכויים שהאמינות שלהם לא תהיה טובה.

יש, אצלי הטנדר, ברוך השם חוץ ממצבר ופאן קלאץ' שום תקלה, והטנדר שלי עבר חיים קשים ולא נעימים בכלל,

איביזה טורבו זה רכב שהוא בסיס טוב לשיפורים אבל קשה למצוא אחת במצב טוב.

רובם נחרשו ע"י צעירים מסוג הנ"ל

ממליץ לך לחפש משהו כמו יאריס T ספורט משנתון 2005 ומטה. הרכב הזה לא מתאים לשיפורים אבל הוא יספק אותך לשנתיים-שלוש הקרובות. יש לו ביצועים טובים, עלויות שוטפות נמוכות(דלק,טיפולים) והאמינות של הרכב גבוהה.

ההמלצה שלי בגדול היא רכב אמריקאי

תראה מה הצעתי לבחור פה:

עכשיו בנוגע לרכב:

אתה רוצה רכב עצבני ב30K

מצאתי לך קמארו ביד2:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=2289901&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

לוקח בפתיחות כמעט כל רכב סטאנדרתי,

יש לי חבר מראש העין שאולי מוכר מכונית ספורט (שבי קמארו) בסביבות ה20K

הינה פורד מעניינת שאולי תתאים לדרישות ספורטיביות:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=4aa70bf0cacf3561a34dee37a6eb7fa9f9c&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

הינה פורד קאפרי שתשאיר לך כמה שקלים בכיס:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=234414&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

בהצלחה,

הרכבים הנ"ל מתאימים לדרישות שלך, וגם בלי שיפורים הם מצויינים, למרות שיש להם בסיס שיפורים רחב,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אני חייב לשאול את השאלה הזאת :

מבחינת ביצועים chevrolet camaro 1991 שאתה קונה מחו''ל מייבא לארץ לא משנה מאיפה לא משופרת לא מגיע ל30K אחרי מס

והיא עברה 200K ק''מ

ובארץ הדגם של הסיאט שהזכרתה למעלה שאחרי שעבר 250K ק''מ מגיע ל45K כסף זה לא נשמע הגיוני תסכים איתי ? או שאני טועה

ואתה אמרתה שהשברולט הזאת לא לרמה שלי אז איך תסביר את זה שהמחיר שלה יותר נמוך והביצועים יותר טובים או שאני טועה ? בגלל השנתון שלה אני אמור לשלם הרבה הרבה יותר ?

קמארו לא תהיה. לא ניתן לייבא רכב כזה לארץ.

חפש סיאט איביזה ברמת גימור "ספורט" הרכב בעל מנוע 1.4 ו-100 כ"ס.

הרכב חדש יחסית, מאמין תוכל למצוא אחת עם קילומטרז נמוך (פחות מ-100,000).

ניתן להתמקח על מחיר, זה שהמחירון של הרכב הוא 47K לא אומר שהמוכר לא יסכים למכור לך ב-40K.

אני לא מכיר את הקאמרו 91 מקרוב אבל כמו שנאמר הרכבים האמריקאים משנות ה-90 הם על הפנים. לא שעכשיו הם מושלמים אבל שנות ה-90 זאת תקופת השפל של הרכבים האלה.

פורסם
ההמלצה שלי בגדול היא רכב אמריקאי

תראה מה הצעתי לבחור פה:

הרכבים הנ"ל מתאימים לדרישות שלך, וגם בלי שיפורים הם מצויינים, למרות שיש להם בסיס שיפורים רחב,

בהצלחה,

תודה רבה רבה רבה !

מצאתי את הקאמרו, היא נראית מציאה טובה . אהבתי הכי הרבה את הprobe GT ואת הקמארו.

מדעתך האישית, מה הרכב היותר טוב הקאמרו. או הGT ? ואחרי שאני ישפר את הנהיגה שלי מה בסיס רחב יותר לשיפורים ?

נראה שהפורד GT קשה מאוד לטיפול , אני טועה ?

פורסם
1.בתור נהג חדש לא מומלץ בכלל מה שאתה רוצה לעשות. רכבים חזקים דורשים ניסיון ושיקול דעת מה שלנהג צעיר אין.

מסכים, אך מסתייג, אני בתור נהג חדש היה לי CJ ולאונה, הCJ אומנם הוא לא מכונית ספורט, אך צברתי בזכותו נסיון בשטח,

לכל כלל יש יוצא מן הכלל. במקרה הספציפי הזה הכלל תופס.

2. קאמארו 91? ממש לא מתאים. רכב שדורש טיפול מיוחד וקשה להשיג חלפים לרכב כזה שנדיר בארץ.

ביצועים בינוניים צריכת דלק מטורפת והנעה אחורית שממש לא מתאימה לנהג ללא נסיון-למחוק מהרשימה.

לא מסכים, לא דורש טיפול מיוחד, יש לי מנוע דומה למנוע של הקמארו, כל אדם עם ידים טובות וידע סיסי

יכול לטפל במנוע הזה, רכב מאוד אמין, ביצועים בינוניים? אתה צוחק עלי בטח, ניסת פעם קמארו?

ואין הנאה יותר גדולה מהנעה אחורית, - מניסיון, נכון, זה דורש ניסיון, ואת הניסיון צוברים ע"י השתפשפות

וע"י קורסים לנהיגה מתקדמת, לגבי צריכת הדלק, - אדם שלוקח רכב עם מנוע בנפח 5 ליטר ויותר צריך לדעת

למה הוא נכנס, אבל יש אנשים שנהנים מזה,

תסתכל בחתימה שלי תראה איזה רכב אני מוכר. הרבה יותר חזק מהקאמרו הזבל'ה. גם הלאון FR החדשה שלי רכב ספורטיבי בהרבה ועדיף על המוסטאנג שיש לה את הייחודיות שלה.

צריכת הדלק זוועתית אני מאמין שברמה של 1-5 ולא נראה לי שהוא מודע לכך.

3.אין כזה דבר SIET.

על מה לעאזזל הוא מדבר? ס"ה שגיאת כתיב, - יכול לקרות לכולנו,

אז מה שאני אתן לו להמשיך בשגיאה? למה לא לתקן אותו שידע להבא?

4. לאון נורמלית ניתן למצוא משנתונים 2004-2005. רובן כבר חרושות ומשופרות מכל הכיוונים.

סיאט לאון זה רכב משפחתי, סקודה אוקטביה קטנה,

משפחתית קומפקטית אגב לא קטנה מהאוקטביה. לרכב מנועי טורבו עם הספקים של 150-225 כ"ס.

5. GTI משנות ה-90? איפה תמצא דבר כזה? בכל מקרה הרכב בעל מנוע אטמוספרי ולא בסיס לשיפורים.

נכון, אך עדיין רכב מהנה לנהיגה,

לא נהגתי על הרכב. אבל מישהו אמר שלא מהנה?!

6. רק GTI דור רביעי ומעלה גודשות.

וחרושות ויקרות, אך עדיין אם בנס הוא ימצא אחת כזאת שמורה, שיקפוץ עליה כמוצא שלל רב,

אגב הרכב זהה מבחינת שלדה גיר ומנוע ללאון. אותו הרכב שהגדרת כאוקטביה קטנה. רק שהלאון דור ראשון רכב טוב יותר מגולף MK4 ומגיע עם הספקים גבוהים יותר. אז אני מבקש לא להתייחס לרכבים שלא מכירים.

7. אין כזה דבר אוטו ישן ממש טוב. הרכבים שאתה מחפש עברו הרבה בחייהם ורוב הסיכויים שהאמינות שלהם לא תהיה טובה.

יש, אצלי הטנדר, ברוך השם חוץ ממצבר ופאן קלאץ' שום תקלה, והטנדר שלי עבר חיים קשים ולא נעימים בכלל,

אתה מסכים איתי שסה"כ ברכב ישן האמינות נמוכה יותר? לזה התכוונתי.

איביזה טורבו זה רכב שהוא בסיס טוב לשיפורים אבל קשה למצוא אחת במצב טוב.

רובם נחרשו ע"י צעירים מסוג הנ"ל

כמו שאמרתי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת במצב טוב.

ממליץ לך לחפש משהו כמו יאריס T ספורט משנתון 2005 ומטה. הרכב הזה לא מתאים לשיפורים אבל הוא יספק אותך לשנתיים-שלוש הקרובות. יש לו ביצועים טובים, עלויות שוטפות נמוכות(דלק,טיפולים) והאמינות של הרכב גבוהה.

אני מבין שיש לך חיבה לאמריקאיות. אין ספק שגם לספינות יש קסם משלהן, אבל אני יותר טיפוס של הוט האץ'.

פורסם
אל תשכח בבקשה עלויות דלק, אל תשכח עלויות ביטוח לרכבים כאלה לגיל שלך.

בהצלחה בחיפוש!

דלק אני משלם, ההורים ביטוח.

לפני שאתה מטיף מוסר על אנשים שאתה לא מכיר, תעשה בדק בית אצלך.

אני כבר קיבלתי הרבה רכבים פוטנציאלים,תודות לאנשים שבאמת עוזרים וגם מטיפים מוסר אבל מתוך דאגה.

ולא מתוך הטרלות.

פורסם

לא הבנתי היכן ראית הטפת מוסר כולשהי, העלתי לך נקודה שאנשים לפעמיים שוכחים ממנה.

לגבי בדק בית אצלי הסר דאגה מלבך.

פורסם
אני מבין שיש לך חיבה לאמריקאיות. אין ספק שגם לספינות יש קסם משלהן, אבל אני יותר טיפוס של הוט האץ'.

למה אתה מוכר את הGT, למה אתה מעדיף את הסיאט? מצטער על השאלה, עם השאלה טיפשית.

• תוכן חדש...