Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
106 ראלי שמורה ומשופרת קלות יכולה להיות מקום טוב להתחיל גם כן. גם 306.

אל תתן לו רעיונות , גם ככה אין לנו הרבה 106 בארץ :\

טעות הכי קטנה ואתה יכול להמרח על עמוד

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תתן לו רעיונות , גם ככה אין לנו הרבה 106 בארץ :\

טעות הכי קטנה ואתה יכול להמרח על עמוד

אוטו עד כדי כך ללא שליטה ?

פורסם

עכשיו בנוגע לרכב:

אתה רוצה רכב עצבני ב30K

מצאתי לך קמארו ביד2:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=2289901&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

לוקח בפתיחות כמעט כל רכב סטאנדרתי,

יש לי חבר מראש העין שאולי מוכר מכונית ספורט (שבי קמארו) בסביבות ה20K

הינה פורד מעניינת שאולי תתאים לדרישות ספורטיביות:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=4aa70bf0cacf3561a34dee37a6eb7fa9f9c&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

הינה פורד קאפרי שתשאיר לך כמה שקלים בכיס:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=234414&Code=f055205124d000528b851af8d4a4d34c

בהצלחה,

כל הרכבים הנ"ל, כולם, הינם רכבים מחורבנים, עם אמינות דפוקה והתנהגות כביש מחורבנת. הם היו כאלו כחדשים, הם לא השתפרו עם הזמן.

בנוסף, אלו מכוניות אספנות, עם כל הבעיות והקשיים של טיפול ברכב נדיר, שאין מי שיודע לטפל בו ואין לו חלקים. לא פרויקט לבן 17 תפרן, בלי מושג במכונאות.

המלצה כזו היא לא רק טיפשית, זה פשוט חוסר אחריות להכניס בן 17 לתסבוכת כזו. אף אחד מהרכבים הנ"ל לא "ישאיר כסף בכיס", הם ימצצו אותו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה אתה מוכר את הGT, למה אתה מעדיף את הסיאט? מצטער על השאלה, עם השאלה טיפשית.

לא שאלה טיפשית.

למוסטאנג יש האיכויות שלה. הנעה אחורית "הארדקור" מה שנקרא, הרכב זורק זנב ממש בקלות וזה כיף.

המנוע V8 יש לו מלא כח והרכב עושה 0-100 כמו רכבים של חצי מיליון ש"ח.

הסיאט בעלת הנעה קדמית. מנוע חזק (211 כ"ס) גם כן ועם שיפור קל הרכב עושה 0-100(לא שזה כ"כ מעניין אותי אבל זה כיף) דומה למוסטאנג. הרכב מרגיש הרבה יותר קשיח וספורטיבי מה שהמוסטאנג בכלל לא.

הסיאט בעלת מימדים הרבה יותר סבירים ועם זאת יותר נוחה(בעלת 5 דלתות לעומת 3 במוסטאנג).

צריכת דלק - יתרון לסיאט למרות שאני מתדלק בה 98.

למרות שלאון FR ממש לא רכב יוקרה הרכב יותר איכותי מהמוסטנג גם מבפנים וגם מבחוץ.

הגיר הידני מדוייק וטוב בהרבה בלאון.

סה"כ הרכבים לא כל כך דומים, ה-FR הרבה יותר מתאימה לי בייחוד ליומיום וגם בנסיעה ספורטיבית היא טובה יותר. מה שכן המוסטנאג בעלת המשקל והגודל המגוחכים יכולה לגרום להנאה גדולה.

פורסם

השליטה היא אצל הנהג, לא ברכב.

כשתדע לנהוג, תבין.

דניאל - אף אחד מהרכבים הנ"ל הם לא נקודת התחלה טובה לנהג בלי ניסיון.

פורסם
כל הרכבים הנ"ל, כולם, הינם רכבים מחורבנים, עם אמינות דפוקה והתנהגות כביש מחורבנת. הם היו כאלו כחדשים, הם לא השתפרו עם הזמן.

בנוסף, אלו מכוניות אספנות, עם כל הבעיות והקשיים של טיפול ברכב נדיר, שאין מי שיודע לטפל בו ואין לו חלקים. לא פרויקט לבן 17 תפרן, בלי מושג במכונאות.

המלצה כזו היא לא רק טיפשית, זה פשוט חוסר אחריות להכניס בן 17 לתסבוכת כזו. אף אחד מהרכבים הנ"ל לא "ישאיר כסף בכיס", הם ימצצו אותו.

אני מוכרח לשאול, אני תפרן ?

איך אתה יודע שאין לי כסף ?

אתה יודע מי אני, מאיפה אני? זה שאני לא מבין במכונאות זה נכון, אבל תפרן ?

ההורים שלי הציעו לי לקנות לי אוטו מעל 150K, אבל אני סירבתי בגלל שרציתי אוטו ישן עם בסיס רחב לשיפורים .

עם אתה כזה מתעניין בכסף שלי או של ההורים שלי, הם יכולים לממן לי הכול אבל אני לא רוצה כי התפקיד שלי זה לא למצוץ

מההורים שלי כסף. אלא עם אני באמת יצטרך משהו מהם אני יבקש.

פורסם

מחזק. הוצאת את המילים מפי, זה חוסר אחריות להציע לנהג חדש רכב אספנות! לא משנה אם זה רכב אמריקאי מגוחך או פורשה.

צריך להניע אותו מהנושא למכוניות כאלה ולכוון לרכב כמה שיותר מודרני, אמין ועם הוצאות נלוות לא גבוהות. כמובן שאין פסול להציע רכבים שמציעים פאן כמו היאריס, צרפתיות למינהן וכו'.

פורסם

ההורים שלי הציעו לי לקנות לי אוטו מעל 150K, אבל אני סירבתי בגלל שרציתי אוטו ישן עם בסיס רחב לשיפורים .

עם אתה כזה מתעניין בכסף שלי או של ההורים שלי, הם יכולים לממן לי הכול אבל אני לא רוצה כי התפקיד שלי זה לא למצוץ

אתה לא קורא נכון את הדברים. אף אחד לא מנסה לזלזל בך, זאת ממש לא הכוונה.

הכוונה לתת לך הכוונה לעשות את המעשה הנכון ולא לשרוף את הכסף שלך לחינם. אף אחד לא אוהב לצאת פרייאר ואני מניח שגם אתה לא.

פורסם

תפרן זה לא לגנאי.

זה שאתה רוצה להסתדר לבד, כל הכבוד, אז תקנה רכב שתוכל להסתדר איתו, גם בנהיגה וגם בתחזוקה.

פורסם

רכב אמריקאי עם מנוע ענקי לנהג חדש זה מיותר לדעתי . אמינות , הוצאות חודשיות , וגם זמינות החלקים .

האוטו קליל מאוד (800 קילו פלוס מינוס לגרסת הראלי) , עדיף שתשתפשף על משהו אחר ורק אז לעבור למשהו ספורטיבי ..

פורסם
אתה לא קורא נכון את הדברים. אף אחד לא מנסה לזלזל בך, זאת ממש לא הכוונה.

הכוונה לתת לך הכוונה לעשות את המעשה הנכון ולא לשרוף את הכסף שלך לחינם. אף אחד לא אוהב לצאת פרייאר ואני מניח שגם אתה לא.

תפרן זה לא לגנאי.

זה שאתה רוצה להסתדר לבד, כל הכבוד, אז תקנה רכב שתוכל להסתדר איתו, גם בנהיגה וגם בתחזוקה.

אוקי, אז איזה אוטו יכול לספק לי גם הנאה וגם ביטחון ללא עלויות חודשיות גבוהות כמו שאתם אומרים ?

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל- פונטו HGT יכולה להכנס יופי למשוואה, אני יודע שקשה למצוא משהו במצב טוב אבל ישאיר לו כסף ליישור קו ושיפורי אחיזה וכדומה.

פורסם
אוקי, אז איזה אוטו יכול לספק לי גם הנאה וגם ביטחון ללא עלויות חודשיות גבוהות כמו שאתם אומרים ?

בתקציב שלך לטעמי הכי טוב שאתה יכול לקנות (אם תמצא) - יאריס ספורט.

עם צרפתיות יש לי פחות נסיון ולכן אני לא יכול להמליץ או לא להמליץ.

האיביזה שהמלצתי פחות ספורטיבית מהיאריס אבל נראית טוב שזה חשוב עבורך וגם מאובזרת מאד בסאנרוף וכו' שזה כיף.

אחרי שתתמקצע על הרכב ותחסוך עוד קצת(בטח יקח לך שנתיים+-) תוכל לקנות את הרכבים האלו בגרסאות החזקות שלהם ( לדוגמה איביזה CUPRA\FR) וזה יצא לי יותר זול ויותר אמין משיפורים כאלו ואחרים.

פורסם
מוסטאנג GT ב40K? פותח השרשור הצליח לבלבל אותי לגמריי,

אני כבר לא מבין מה מהוא מחפש.

רכב ישן עם בסיס רחב לשיפורים שהיה בטיחותי ברמה טובה, שאני יוכל להנות מימנו. ולא רק להרגיש שאני רק משפר את יכולת

הנהיגה שלי.

רשמו פה למעלה שמוסטאנג יכולה להיות אחלה התחלה, אני שואל פה אותכם מה פה יכול להיענות לדרישות שלי עם בכלל.

• תוכן חדש...