Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי שרכב אספנות שלי נגרר (לפחות אני מקווה שנגרר ולא נגנב- בעיריית ת"א כרגיל לא יודעים כלום ולא היה עם מי לדבר בערב!). האוטו חונה במשך כ-3 שנים באותו המקום- כאשר נוסע וחוזר לאותו המקום! המקום פשוט נח לחניה- מדובר באוטו גדול שלא נכנס לכל מקום רגיל. מאז ומעולם היה עם טסט ובמצב הנסיעה- אם כי לא נוסע במשך השבוע בדרך כלל אלא רק בסופי השבוע. בכמה חודשים האחרונים לא היה לו טסט כי לא היה לי זמן להתעסק בזה מסיבות כאלה ואחרות, וקיבלתי מדבקות מהעיריה על הפינוי. כמובן שבאותו היום שקיבלתי- הורדתי אותן, האוטו הוזז כמה מטרים, וכמה ימים אחרי זה לקחתי אותו למוסך (ששם נשאר שבוע) ולאחר מכן הוא חזר כבר עם הטסט. ןעוד נסעתי איתו אחרי זה.כל זה היה לפני כשבועיים, מאז לא נגעתי בו- והיום בערב גיליתי שהוא לא שם!

אז השאלות שנשאלות:

1) באיזה זכות גררו אותו בכלל- ככל הידוע לי (וזה גם מה שכתוב על המדבקות ששמים!)- הם רשאים לגרור רכב שהושאר ברשות הרבים מעל ל-60 יום! כאן מדובר ברכב שזז ועם הטסט, שנראה בסדר גמור (לא עם טונות לכלוך וכ"ד), ויש לי הוכחות שזז (עדויות של המוסכניקים שהיה אצלם שבוע, וטסט עצמו שנעשה לא מזמן)? ממתי העובדה שחונה באותו המקום- הילה לגרירה?! האם אני יכול להגיד להם שאני לא אמור לשלם על הגרירה- כי זו הפאשלה שלהם, ואם לא יסכימו- ללכת למשפט עם זה?

2) אם נגרם לי נזק- האם אני יכול לתבוע אותם על כך?

הודה על התשובות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בוא נגיד ש-99.9 נגרר...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ראשית מצא את הרכב בתקווה שאכן נגרר ולא נגנב.

נגרר שחררהו ממקום מעצרו כי כל יום עולה שם כסףףףףףףףף אני מניח כי תחוייב בתשלום גרירה ואחסנה

אח"כ מכתב חריף הדורש החזר כל העלויות שהיו לך בנושא.

לא יחזירו תתבע.

דווח על ההמשך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה!

מחר נראה מה קורה...:?

פורסם

הטרנזיט???:shock:

וואללה הבני **מילה גסה בערבית+רוסית+גרמנית** הגזימו הפעם..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כן, הטרנזיט....:?

פורסם

אם ראית אותו עד אתמול- אז ראית איפה שהוא גם צריך להיות...:wink: מאתמול הוא נעלם!:? ראיתי את זה רק בערב- אז לא יודע באיזו שעה, כל היום לא הייתי בסביבה...:x

פורסם

מה ניסגר?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

חפש גרריסטים המוכרים את הרכבים לברזל

לפני 3 שנים נשפט גרריסט תושב רמת-גן בחשד לגניבת "גרוטאות "ומכירתן לברזל

חפש במגרשי הברזל

פורסם

נגרר ע"י העיריה כפי שחשבתי...:? לייצנים! לא רק שלא טרחו לבדוק שלאוטו היה טסט לפחות 3 שבועות כבר- גם לא רשמו נכון את המספר במחשב!!!:evil: ובנוסף- משחקים איתך "פינגפונג" בין הטלפונים: אחד-זה לא אני, זה הוא... השני: זה הוא, זה לא אני!!!:? בקיצור שלחתי להם בפקס את הניירות של האוטו שבתוקף- שישברו את הראש! בינתיים האוטו במגרש הגרירות של הקבלן הפרטי (!!!!!- לא ידעתי שהקבלן הזה בכלל מתעסק בגרירות של עיריית ת"א- זה היה מישהו אחר!), מקווה שלא גרמו לו נזק- הם לא נתנו לי אפילו להכנס ולראות, לא חברה הנחמדים ביות ר בעולם...:evil: מחר נראה! בהתחלה אמרו לי: תשלם, תיקח את האוטו, ואם נגיע למסקנה שאתה צודק- אז תקבל החזר! אמרתי: תודה רבה, אחרי זה אאצטרך לרדוף אחריכם- תנו הוראה למגרש לשחרר ככה וזהו! אז הם חושבים...:roll:

פורסם

מי שגורר עכשיו זה קבלן פרטי היפר חלף או המאגר לא זוכר בדיוק.

כנראה יש דיל עם העירייה שמי שלא ייקח את הרכב הם יגרטו אותו לעצמם.

הם יושבים בפ"ת ומטרטרים אותך לשם כאשר הגרירה מת"א ממש חוצפה.

אני הייתי מכריח אותם להחזיר את הרכב למקום.

דרך אגב כמה זמן עבר מהמדבקה האחרונה ועד לגרירה?

פורסם

היפר חלף.... ברור שהם משאירים את הרכבים לעצמם- אלא מה?? אתה יודע כמה יש להם שם עכשיו, כולל אופנועים? ובניגוד לחניונים הקודמים- אצלם אי-אפשר אפילו להוציא כלום, לא רק להוציא- גם לראות!!!:evil:

עבר איזה חודש מההדבקה- אבל כמעט מיד שהדביקו הזזתי את האוטו, ניקיתי אותו, והוא גם נסע ולא היה במקום שבוע- וחזר עם הטסט- יותר מזה?!?:?

• תוכן חדש...