Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגרר ע"י העיריה כפי שחשבתי...:? לייצנים! לא רק שלא טרחו לבדוק שלאוטו היה טסט לפחות 3 שבועות כבר- גם לא רשמו נכון את המספר במחשב!!!:evil: ובנוסף- משחקים איתך "פינגפונג" בין הטלפונים: אחד-זה לא אני, זה הוא... השני: זה הוא, זה לא אני!!!:? בקיצור שלחתי להם בפקס את הניירות של האוטו שבתוקף- שישברו את הראש! בינתיים האוטו במגרש הגרירות של הקבלן הפרטי (!!!!!- לא ידעתי שהקבלן הזה בכלל מתעסק בגרירות של עיריית ת"א- זה היה מישהו אחר!), מקווה שלא גרמו לו נזק- הם לא נתנו לי אפילו להכנס ולראות, לא חברה הנחמדים ביות ר בעולם...:evil: מחר נראה! בהתחלה אמרו לי: תשלם, תיקח את האוטו, ואם נגיע למסקנה שאתה צודק- אז תקבל החזר! אמרתי: תודה רבה, אחרי זה אאצטרך לרדוף אחריכם- תנו הוראה למגרש לשחרר ככה וזהו! אז הם חושבים...:roll:

איני משפטן, לכן קח את הכתוב בעירבון מוגבל. הכתוב בהמשך מבוסס על ניסיון אישי, וגם אני לחלוטין מאמין לגירסתך, אולם-

לפני מספר שנים רכשתי מוצר חשמלי מ- bestbuy. כשהגיע הטכנאי להתקינו התברר שהמוצר אינו תקין. פניתי לחנות בדרישה להחליפו ומשלא נעניתי, מכיוון שבינתיים אזל מהמלאי, "נתבקשתי" על-ידם לקחת מוצר תחליפי, שלא רציתי ולכן גם לא לקחתי. [המוצר הפגום הוחזר להם]

פניתי מספר פעמים לקבלת החזר ולא נעניתי. לקחתי אותם לתביעות קטנות, ושם הובהר לי ע"י השופטת שאני זכאי רק להחזר סכום הרכישה ומאומה בגין טירדה/עוגמת-נפש/טירטור/ביזבוז-זמן וכולי, מכיוון שעצרתי את התשלומים!..עפ"י השופטת, אין לקזז על דעת עצמך חלקים מעיסקה שנרקמה בין 2 צדדים. אם צד א' סבור שצד ב' לא השלים את חלקו בעיסקה יש לו הברירה לקחת אותו להליך משפטי, אולם, וזהו אולם גדול מאוד כפי שהשופטת הדגישה בפני, על צד א' להשלים את חלקו בעיסקה ואין עומדת לו זכות הקיזוז. סמכות זו ניתנת בידי המערכת המשפטית בלבד.

לימים ניגרר רכבי ברח' בן-יהודה בתא, לדעתי שלא כדין, התייעצתי עם חבר עו"ד, כיצד לנהוג, כפי שאתה מציע או לשלם ולאחר-מכן לתבוע אותם [אתרים ירוקים או משהו כזה הם נקראו אז], ושוב, המענה היה חד-משמעי, שלם מה שהם דורשים ואחר"כ תבע בתביעות קטנות.

כאן, אתה "כפוף" לחוקים וסמכות שניתנה להיפר-חלק או מי שלא יהיה לגרור רכבים נטושים או לאו..בכפוף להיגיון זה עליך לשלם להם כפי דרישתם ורק לאחר-מכן, ניתנת לך הזכות לתבוע אותם/את העירייה על העוול [שלדעתך] ניגרם לך..

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה, ושרכבך ישוב אליך במצב תקין.

פורסם
עבר איזה חודש מההדבקה- אבל כמעט מיד שהדביקו הזזתי את האוטו, ניקיתי אותו, והוא גם נסע ולא היה במקום שבוע- וחזר עם הטסט- יותר מזה?!?:?

כן יותר מזה !

מהרגע שהמדבקה הודבקה נפתח ארוע במחשבי העיריה מאותו הרגע האחריות לסגירת הארוע חלה עליך - אתה צריך לשלוח להם הוכחה שהרכב לא גרוטאה ואתה לא שלחת.

פורסם
כן יותר מזה !

מהרגע שהמדבקה הודבקה נפתח ארוע במחשבי העיריה מאותו הרגע האחריות לסגירת הארוע חלה עליך - אתה צריך לשלוח להם הוכחה שהרכב לא גרוטאה ואתה לא שלחת.

כמה שטויות בהודעה קצרה אחת

אני לא צריך להודיע לעיריה כלום.

אני צריך לטפל בבעיה שהיא לעשות לרכב טסט לרחוץ אותו ולהזיז אותו משם, מטר מספיק . נקודה!!

וזה שבא לגרור צריך לראות שיש לרכב טסט ( בהנחה שמדבקה החדשה הודבקה על החלון ).

התעלם הגורר שישלם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוצאתי אותו היום בבוקר, הכל בסדר- לא נגרם לו כל נזק, לפחות הם ידעו לעשות את העבודה בזהירות... אתמול אחרי הבירורים עם העיריה הם החליטו להחזיר לי את האוטו ללא עלות- אז היום בבוקר פשוט באתי, חתמתי ולקחתי...8) (לתדהמתם של כל האנשים בהיפר חלף, שממש לא רגילים לשחרור כזה! :shock: )

אגב: קודם כל אני לא חושב שאני חייב להודיע לעיריה משהו כאשר רכב עם הטסט ונוסע (אלא אם כן אני מבקש לא לגעת ברכב שבלי טסט ומסביר את הנסיבות המיוחדות), מה עוד- שיש בעיה חמורה להגיע למי שצריך להגיע שם: לקח לי כמה שעות עד שאיתרתי את הבן-אדם שמטפל בעניינים האלה! וכל זאת כאשר לחצתי עליהם שאני מחפש את רכבי- מניח שלו הייתי סתם אומר להם שאני רוצה לעדכן אותו במשהו- היו מנפנפים אותי וזהו! מה שכן- הם לפחות באמת ניסו לשתף פעולה, על זה אין לי טענות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתמול אחרי הבירורים עם העיריה הם החליטו להחזיר לי את האוטו ללא עלות- אז היום בבוקר פשוט באתי, חתמתי ולקחתי...8) (לתדהמתם של כל האנשים בהיפר חלף, שממש לא רגילים לשחרור כזה! :shock: )

באמת נחמד מצידם :roll:.

אני שמחה שלא גרמו נזק לרכב ולא פגעו בו חיצונית.

אולי כדאי להבא מכיוון שהאנשים שכנראה עובדים שם לא יודעים לעשות אבחנה,

בין רכב אספנות מטופל לרכב גרוטאה, להשאיר על השמשה שלט הנראה לעין,

בסגנון של "פקח/שוטר יקר אינני גרוטאה אני רכב נוסע ויש לי טסטס בתוקף".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדרך כלל היו מחכים לפחות 60 יום מההדבקה.

הרי ההוכחה שהרכב עמד 60 יום זה תאריך ההדבקה אלא אם כן קיבלת פתק אחר.

ולהזיז רכב מטר 1 לא עוזר צריך קצת יותר שתיהיה תזוזה מורגשת כי הפקח מצלם את הרכב.

איפה הימים שבהם האלקמינו (הצהובה בפרדס כץ) הראשונה שלי שהייתה עם בעיות ניירת עמדה 8 שנים ללא בעיות מפקחי עיריה.

פורסם

נשמע שאתה לוקח את זה ממש בקלות וכל הכבוד לך על כך.

אבל לדעתי אתה לא צריך לשבת בשקט.

- תרים בלאגן רציני על ה"טעות" הזאת שלהם כי פעם הבאה (חס וחלילה) אתה תמצא את הרכב גרוט.

- אין שום סיבה שלא תבקש פיצוי על הזלזול והקלות הרבה שהם הרשו לעצמם לגרור לך את הרכב (זמן, עצבים, התעסקות).

אני לא כותב את כל זה כדי ש"תצא גבר" אלא כדי לוודא שהם לא עושים זאת שוב - זה יכל להיגמר אחרת.

Bimmer

פורסם

למען האמת אני חושב שזה המיקום, כל הייטק וכו'... יש בעיות חניה גם ככה והפקחים החארות מחפשים תירוץ רק להעיף את האוטו משם.

אני מציע שתעביר את האוטו לרחוב קצת יותר צדדי ששם בדרך כלל פקחים לא מתקרבים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ברגע שמעורב "קבלן פרטי" זה עניין של זמן עד שזה יקרה שוב , כל גרירה כזאת שווה להם כסף.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

Wonka,

הקבלן לא גורר על דעת עצמו. הוא מקבל הוראה מהפיקוח ואולי אף מתלווה אליו פקח עירוני בעת הגרירה.

פקח שיעשה יותר מידי טעויות עלול למצוא עצמו מחפש מקום עבודה אחר. אולי הקבלן ירוויח מגרירה מיותרת, אבל בסופו של דבר הפקח עלול להפסיד מקום עבודה.

טעויות כגון אלה יכולות להתרחש. כל עוד מדובר במיעוט, המערכת סובלנית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...