Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

ברשותי מאזדה 3 2008 כמס' שבועות.

אני יודע שהנושא נטחן בעבר אבל יש לי דילמה בהשוואה ספציפית ועדכנית, לכן אני זקוק לעזרתכם.

הרכיבים שממתינים להתקנה:

מגבר Audison Srx3

מגבר Lightning Audio S4.400.4

סאב ALPINE SWR 1222D TYPE-R "12

קומפוננט1. DLS MS6A 100Wrms 4Ohm 92DB

קומפוננט2. Infinity Reference 6520CS 6.5" 4ohm 90Wrms ללא הטוויטר ינגן בfull range

קבל Rockford 2 FARAD

אני משתדל להגיע לרמת איכות הסאונד הכי גבוהה שניתן להוציא אבל מול האופציה הכי כדאית בשבילי, אם ההבדלים מינורים כמובן להשאיר כמה שניתן מקורי.

לגופו של עיניין,

לאחר גישוש מעמיק אני מתבלט אם להשאיר את המערכת המקורית (שקוראת MP3)+מנחת איכותי (אם לא תקטלו) או להחליף למסך דאבל דין.

איך השילוב של מערכת מקורית + מעבד סאונד (מנחת) ROCKFORD 3SIXTY מול החלפה למתאם דש + דאבל דין PIONEER AVH-8400BT ?

(המערכת עוד לא הגיעה לארץ אז כשתגיע או מייבוא. אני עדיין לא סגור אם תוספת של P או בלי P האירופאי/אמריקאי זה תואם לתדרי הרדיו של ישראל)

לינק למערכת, http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/281/AVH-8400BT/index.html

העלויות שלהם לא מעניינות אותי כרגע, גם אם העלות חופפת בין שתי האופציות.

אם יש לי יכולת להשאר "טבעי" - אני מעדיף.

אם המנחת הנ"ל זבל כמו שאר המנחתים בתוצאה הסופית - אין בכלל מה לדבר.

אם זה משהו שיהיה לי קשה להבחין אני מעדיף מקורי ככל שניתן, לא מושך אותי מסך אבל 1DIN יכער לדעתי הכל.

מעולם לא היה לי ניסיון עם מנחתים.

אשמח לתגובות.. אוהד.

• תוכן חדש...