Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שדווקא מכונית, תיהיה יציבה יותר מאשר אופנוע, שמצד שני יכול לשכב ולהוריד את התנע בצנטרפוגה של הסיבוב.

בקיצור, מעניין לדעת.

ואל תגידו לי שזה תלוי במכוניות באופנוע או בסיבוב... תפרטו קצת יותר.

פורסם

בטופ גיר עשו תחרות בין אופנוע למכונית (שניהם ספורטיביים) במסלול. המכונית עקפה את האופנוע בסיבובים, אך בישורת שאחרי הסיבוב האופנוע לקח.

פורסם
בטופ גיר עשו תחרות בין אופנוע למכונית (שניהם ספורטיביים) במסלול. המכונית עקפה את האופנוע בסיבובים, אך בישורת שאחרי הסיבוב האופנוע לקח.

אני זוכר את המבחן בין TYPE R לאופנוע הונדה CBR כלשהו:roll:

המבחן היה עם טיף, כנראה שאתה מתבלבל זה היה מבחן של fifth gear.

שורה תחתונה לרכב הרכב יותר שטח פנים ומגע עם הכביש, לכן רכב אוחז יותר ויכול לנסוע מהר יותר בסיבובים.

כמובן שבישורת המצב שונה.

הנה ההשוואה של fifth gear:

http://www.youtube.com/watch?v=4Bz6jpCjGQg

פורסם

אם F1 ואופנוע מוטו GP נחשבים צריך רק להשוות זמני הקפה, F1 עם אחיזה גבוהה בשימוש כח הצמדה תהיה מהירה

יותר מאופנועהנסמך על אחיזה הנובעת מכוח חיכוך הצמיגים בלבד.

ודרך אגב קלרקסון טועה, הקאררה AWD לא תהיה איטית יותר מגירסת ההנעה אחורית גם על מסלול יבש בכל זמן, רק בהתחלה.

פורסם

מנסיון אישי שלי, בעולם האמיתי, אין לאופנוע ספורט (GSX-R 1000, CBR600 RR וכו'...) שום סיכוי מול גולף GTI דור 5,

אז בטח ובטח שמול מכונית ספורט כמו פורשה זה בכלל פאדיחה. במיוחד שהכבישים בארץ לא הכי טובים, זה לא מסלול.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם נהג מכונית ייכנס לסיבוב ב2% יותר מהר מהמהירות שניתן לקחת את הסיבוב בלי החלקה, הוא יחליק 20 ס"מ.

אם רוכב אופנוע ייכנס לסיבוב ב2% יותר מהר מהמהירות שניתן לקחת את הסיבוב בלי החלקה, הוא יאושפז ל20 יום (במקרה הטוב).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
_UDXcotDqDs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וואו, הוידאו ממש מריץ אדרנלין.

אם כן שורה תחתונה ניחשנו נכון - המכונית לוקחת בסיבוב בנוק אאוט- (גם ובסה"כ - תלוי במסלול)

וזאת למרות שהאופנוע משיג מהירות עליונה יותר, ומהר יותר. ואו כבר אמרתי?

וזאת כבר שאלה של טעם.

אני מעדיף מכונית, אבל היה לי פעם אופנוע כביש 500 סמ"ק. והוידאו הזכיר נשכחות. תודה.

• תוכן חדש...