Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהרון חלפים ברחוב הרכב 1 בתל אביב .

2 דקות מיצחק שדה . הוא יבואן של חלקי חילוף מקוריים למאזדה ופורד ויש לו מחירים סבירים .

אגב , הוא גם מוכר מוצרים לטיפוח הרכב של קארפלאן - ווקסים , חומרים לפלסטיקים וכו .

פורסם

חלפים מקוריים קונים ממוסכים מורשים או מהאינטרנט. חנויות החלפים בארץ בד"כ לא מחזיקות חלפים מקוריים (וגם אם כן זה לרוב באותו מחיר של המוסכים ולעיתים אף גבוה יותר). אם תמצא חנות של יבואן פרללי (כמו שיש ליונדאי ופיאט למשל) או אז סביר להניח שתמצא חלפים מקוריים במחיר זול יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק לידיעה כללית, מסנן אוויר מקורי במוסך מורשה מאזדה עולה (לפחות לרכב שלי) - 199 ש"ח.

לפחות מחליפים אותו כל 4 שנים. :roll:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בעיקרון יש מספר חנויות ברחוב יצחק שדה בת"א שמחזיקים פילטרים שהינם שווה ערך למקורים תוצרת MANN FILTER ללא לוגו של מאזדה.

חברת MANN FILTER מייצרת פילטרים כייצרן מקורי כמעט לכול ייצרני הרכב בעולם.

בקישור המצורף תוכל להתאים לעצמך פילטר ולהזמין אותו מצנטרל בת"א.

https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?iKeys=23.1.0.21.1

איזה כייף לי :)

פורסם
בעיקרון יש מספר חנויות ברחוב יצחק שדה בת"א שמחזיקים פילטרים שהינם שווה ערך למקורים תוצרת MANN FILTER ללא לוגו של מאזדה.

חברת MANN FILTER מייצרת פילטרים כייצרן מקורי כמעט לכול ייצרני הרכב בעולם.

בקישור המצורף תוכל להתאים לעצמך פילטר ולהזמין אותו מצנטרל בת"א.

https://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?iKeys=23.1.0.21.1

מרק,

מאיפה ניתן להשיג פילטר של MANN באזור רחובות? ומה צריכה להיות העלות שלו לרכב שלי?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

• תוכן חדש...