Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מפרט מסויים לקבל? או שכל קבל דיגילי יתאים למגבר

לא מדבר עם איכות חברה אלה על מפרט טכני

לדוגמא ראיתי רשום קבל 1.2 או 0.8 או 1

זה משנה?

פורסם

גודל הכבל משתנה לפני כמות הצריכה של המגברים מגבר בעל צריכה גבוהה צורך כבל בעל יכולת כיבול חשמל גדולה בכדי לא ליצור עליו מאמץ תמיד כדי לקח כבל גדול ממשצריך אם אתה רוצה לחבר שני מגברים לכבל אחד אני ממליץ לקחת לפחות 2 פראד לפי דעתי זה המינימום הנדרש לא משנה מה גודל המגבר

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

אני מקווה שאתה בודק את עצמך ומגבה את תגובותיך בידע מבוסס כי אתה סתם זורק מספרים באוויר בלי שום שיטת חישוב והגרוע מכל זה שאתה מטעה אנשים.

פורסם

אני אשאל אותך כך,למה אתה צריך קבל? 2 מגבגים? איזה מגברים? יש בעיות בחשמל, נפילות מתח?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אני אתן לך את דעתי:

אין כזה דבר קבל דיגיטלי, זה שיש לו צג עם מספרים לא אומר שהוא דיגיטלי.

וזה בזבוז כסף. חבל על ה200-300 שקל האלו. לך תקנה לך איזה דיסק או קי במקום.

• תוכן חדש...