Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל דלקת כרונית בכתף ימין

יש כתבה מהיום שתעניין אותך.

לגופו של שואל, כמו שאמרו זה מאד סובייקטיבי, אבל ידני בפירוש לא מקל על הנהיגה בתנאי פקק קשים. אני נוהג באוטומטיות כבר שנים, עם גיחות לידני מדי פעם, ונהנה בעיקר מהאפשרות (היחסית) להביט ולהתעסק עם דרישותיה של הנוסעת הקטנה שמאחור - נפל מוצץ, צעצוע, בקבוק מים הפוך, ניגוב אף וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרתי דלקת כרונית בכתף ימין - לא כתף שמאל

:-P:-P:-P

הבעיה די נרגעה אפרופו - לדעתי אני יכול לחזור לרכב ידני, זה בעיקר נסיעות ארוכות, שעתיים ומעלה שזה נהיה ממש חריף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להגיד לך את האמת,

אני מאד נהנה לנהוג בידני בכביש פתוח,

אבל אני ממש סובל בפקקים של גוש דן, במיוחד בפקקים בעליות,

או בחניות בהילוך אחורי כולל עליה.

הרכב הבא שלי יהיה חד משמעית אוטומטי.

אין מה לעשות, כשרוב הנסיעה היא בפקקים, לדעתי גיר ידני הופך להיות די סיוט.

פורסם

זה מאוד תלוי ברכב, ליתר דיוק בקלאץ ובגיר.

פקקים בעליות או חניה בעליה\ירידה זה, לא הייתי אומר סיוט, אבל מאוד מעצבן. אני גר בקריות אז אין ממש פקקים ואין ממש עליות (רק כשאני מבקר בחיפה). לנסוע בפקק מתגלגל אינה בעיה בכלל, הבעיה מתחילה שזה פקק של ראשון-ניוטרל-קלאץ-ראשון וחוזר חלילה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שלום לכולם.

האיש אמר גוש דן- ככל שאני מכיר, אין ממש עליות.

בתכלס ברוב המקומות והשעות גיר ידני יהיה נסבל לחלוטין. תל אביב עצה מטפלת דיי יפה בפקקים אבל אם אתה בכניסות/ יציאות שלה בדיוק בשעות העומס, או בפ"ת או במקומות מועדים לפורענות יש אולי סיבה לחשוש (אם אתה מתפנק).

מבחינת החזרה לגיר הידני אחרי שנים של אוטומט, אני יכול לומר שמנסיון (וכמו שעוד מישהו כתב פה) אתה תתרגל תוך 200 מטר או 3 העברות הילוכים.

בכל מקרה תנסה לנהוג בנסיעת מבחן על הרכב המדובר.

פורסם

אין לי בעיה לנהוג בידני בפקקים כמובן שזה לא כיף גדול, גם באוטומט זה לא כיף.

לדעתי אם אתה מתורגל בגיר ידני זה לא כל כך נורא. מה שכן זה משנה את סגנון הנהיגה שלך, בידני אתה הרבה פחות "נדחף" ונוהג בצורה פחות "אלימה" בפקקים. הריי לא תשלב כל פעם לראשון בשביל כל מילימטר.

• תוכן חדש...