Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

נאי צריך המלצה על בית דפוס טוב ואמין אם מחריים סבירים שמדפיס מדבקות שאני יבקש ממנו.

אני מיתכוון שאני יתן לו דיסק שיש בוא כמה תמנות של לוגו מסויים, והוא ידפיס את הלוגו על דף מידבקה בגדלים שונים.

זה אפשרי?

אם כן, איך המחיר ניקבע לפי אורך\רוחב וכו?

מבקש המלצה על בית דפוס כזה ברעננה,הרצליה,רמת השרון.

תודה.

פורסם

בכמה מדבקות מדובר ?

והכי חשוב - איפה הן הולכות להיות מודבקות ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הכי מומלץ יהיה פלוטר לוינייל. אחריו כנראה מדבקות וינייל ולבסוף PVC. בתי דפוס כלליים כמו קופיפרינט בבורגשוב לוקחים משהו כמו 10 ש"ח לדף מדבקה בגודל 42X29.7.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את האשכול שוב

מעוניין לעשות כמה מדבקות בגודל נייר מדפסת

מדבקה שקופה על זכוכית

מה העלות בערך שאני ידע?

מקום מומלץ ברמת השרון הרצליה רעננה?

תודה

פורסם

http://www.colortouch.co.il/

יש לי נסיון מאד חיובי איתם ואיזה חצי כרטיסיה שאני צריך לנצל כשאני במרכז.

יעלה לך (למיטב זכרוני) כ20-30 שקל להדפיס דף A3 עם מדבקות שקופות. אני השתמשתי בזה לעיצוב לפטופים ויצא לא רע.

מה שאני אוהב בהם זה שהם מקום ששואף לאיכות, ולא פעם הם הדפיסו שוב כי לא יצא מושלם. אני יודע שהמון שנקריסטים עובדים איתם אז תנסה לא להגיע בתקופת בחינות כי רצח שם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...