Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב.

בוא נתחיל מזה שמחובתך המלאה לפנות את רכבך מיד לאחר ת.ד. במיידי וללא דיחוי.

לא באותה שניה וגם לא באותה דקה, זמן סביר של כעד שעתיים לערך עליך לדאוג לפנות את רכבך מהמקום, לא מעניין אף אחד שאין לך מוסך וכדומ' לגרור אליו מכיוון והוא סגור. גרור את הרכב אליך לבית וביום ראשון גרור אותו לאן שלבך חפץ.

לא מדוייק.

אתה חייב לפנות את הרכב מהמקום בתוך 24 שעות ובתנאי שהוא לא מפריע לתנועה.

ארז רונן

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל אופן השבוע קיבלנו הצעת פשרה מהפרקליטות שהתיק הגיעה אליה.

אם על שבועיים המשטרה שילמה 5000 ש"ח לבטח היא תשלם יותר על 4 חודשים.

או שיחליטו לקזז מהסכום את העובדה שבעל הרכב השאיר אותו בצד הדרך למשך סוף שבוע שלם, בניגוד לחוק ותוך יצירת סיכון מיותר.

פורסם
או שיחליטו לקזז מהסכום את העובדה שבעל הרכב השאיר אותו בצד הדרך למשך סוף שבוע שלם, בניגוד לחוק ותוך יצירת סיכון מיותר.

את זה הם לא יכולים...

כמו שאני לא מחייב אותך על השטויות שלך...

פורסם
היה לי מקרה דומה לפני כמה חודשים,

אומנם הרכב לא נגרר אבל אחרי שהשארתי את הרכב לאחר תקלה בגיר והלכתי לקנות שמן גיר,

לאחר דקה בדיוק התקשרה שוטרת ששאלה לפשר הרכב, אמרתי לה שיש בעיה והלכתי לקנות שמן והוזמן כבר גרר.

ואמרה טוב וסגרה את השיחה, לאחר כמה דקות חזרתי לרכב וחיכה לי שם דו"ח על סך 250 שקלים.

משטרת ישראל :inlove:

יצאת בזול.

לפני כשלושה שבועות.

חזרתי מראשון לציון בשני רכבים. אני ברכב אחד וגיסי ברכב אחר.

הרכב של גיסי נתקע בכביש 1 ליד אבו גוש. בגלל רצועת מנוע שנקרעה.

הרכב היה בשוליים!~ עם משולש אזהרה. ועוד רכב עמד כ 10 מטרים יותר רחוק מהשוליים. שלא יפריע בכלל לכביש.

הוזמן גרר.

אחרי כ 40 דקות. כאשר הגרר כבר הגיע! והוא בדיוק מוריד את הסקטים. (כדי להעלות את הרכב)

עוצרת ניידת של המשטרע (עם 2 שותלים ). הם עוצרים (לא צמוד למעקה). חוסמים טיפה את הנתיב..

ומתחילים לצעוק עלינו שאנחנו מפריעים לתנועה. ואנחנו כאן כבר שעה. כי כאשר נסעו (השותלים) מכיוון ירושלים לתל אביב ראו אותנו עומדים.

וזה דוח של 500 שקל. ותעופו מכאן. ולמה אתם עומדים. ואתם מפריעים לתנועה. וכו.

הגורר. הסביר לשוטר (הצעקני) כי הוא הרגע הגיע. והוא צריך לבדוק שהרכב באמת של הבעלים שרוצה לגרור. ואז הוא גורר.

אז שיפסיק לצעוק ולהפריע. ויתן לו לגרור.

השותל ה"נחמד" נכנס לרכב. ונתן קיק ונעלם.

לא הציע עזרה. ישר צעקות ועצבים. ממש שרות (סיוט) לציבור.

ולא חסרות דוגמאות כאלו.

ממש לא מפתיע שכאשר שותל עושה דבר טוב. זה מגיע לחדשות זה נדיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חסרים מקרים של שוטרים שמציקים דווקא לתמימים? אני מבטיח לך שאם הייתה עומדת S קלאס עם חלונות שחורים במשך יומיים בצד הכביש אף אחד אפילו לא היה מדבר עם הנהג... פחדנים עלובים!

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

הזכרת לי קטע מלפני כשנה וחצי.

נסעתי עם הרכב של העבודה. חזרתי מעבודה של מעל ל24 שעות.

הייתי גמור מעייפות עצרתי בצד הדרך. בתוך מפרץ חנייה. עלייתי על המדרכה. הייתי כ 2 מטר מהשוליים!

הלכתי לישון. בשעה של 4 בבוקר! בשעת 6 בבוקר אני מתעורר. מדפיקות על החלון.

שותל דופק על החלון. ומעיר אותי

הוא מתחיל לצעוק עליי. שאני מסכן את התנועה. וזה לא בסדר שאני ישן.

עניתי לו. שאני הייתי מוכן לנסוע עייף. אבל לא בא לא לדפוק את הרכב של העבודה בגרוטה המהבהבת שלו.

כי הייתי נרדם בנהיגה.

אחרי מספר מילים. הוא אמר תניע וסע. וחיכה שאני יתחיל לנסוע משם.

כשהוא מאחורי בגרוטאה שלו. וצועק במגאפון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
את זה הם לא יכולים...

כמו שאני לא מחייב אותך על השטויות שלך...

אם תחליט לתבוע, השופט יכול להחליט לקזז מה שירצה.

והשטויות שלו מחייבות.

השטויות בחינם, הכבוד יקר ואתה כנראה לא יכול להרשות אותו לעצמך...

פורסם

והשטויות שלו מחייבות.

אז לפחות תדייק, כי לצורך איזשהו קיזוז צריך גורם המכונה אשם תורם.

השארת הרכב איננה מהווה אשם תורם, כי היא לא הגורם לנזק, היא איננה חלק מהקשר הסיבתי בגין המעשה שעשתה המשטרה.

אני מאמין שהמשטרה יכולה לחייב על גרירה, או לחילופין לתת איזשהו קנס במקום או בנוסף אך אינני בקי בחוקי התעבורה השונים, מה גם שלרוב רכב שעובר תאונה! ולא תקלה מכנית! גרר מטעם המשטרה גורר אותו למגרש.

אך היות וזה לא הסיפור, אין אשם תורם לאחר מספר נסיונות לאתר את הרכב והגשת תלונה כי הוא גנוב...

האדם הסביר ינקוט בדיווח למשטרה, כאשר מדובר ברכב רגיל, לא נטיל על אדם לחפש את הרכב מלבד דרך הודעה למשטרה.

כלומר אי הדיווח של המשטרה הוא הבעיה , נעשו מספר ניסיונות אקטיביים לאתר את הרכב באמצעות המשטרה, מכיוון שהוא השתדל, והם לא גילו לו כי הרכב אצלם במגרש למרות האמור בחוק!!! המטיל חובת הודעה על הקצין המטפל!

ומכיוון שמדובר במשפט אזרחי הנהג כן עבר את נטל ההוכחה הדרוש ממנו, ולכן כן מגיע לו פיצוי, ואין הבדל אם הוא עשה תאונה, או שחנה במקום אסור או לא... יש חובת דיווח ולא התבצע דיווח!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז כמה יעלה לכם אם ייקחו לכם את הרכב למשך למעלה מ 4 חודשים ?

השופטת הציעה כפשרה 14K ש"ח שנראה ע"י חבר שלי כלא מספק, ולכן לא הסכים לכך ואז הוא קיבל פסק דין לטובתו על סכום של 10K ש"ח, ההפרש בין השניים מוגזם, אבל תמיד אפשר לנסות לערער. לדעת חברי הטוב, צריכים לשלם לו הרבה יותר.

פורסם

חבר לא חכם יש לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טוב, אז כמה יעלה לכם אם ייקחו לכם את הרכב למשך למעלה מ 4 חודשים ?

השופטת הציעה כפשרה 14K ש"ח שנראה ע"י חבר שלי כלא מספק, ולכן לא הסכים לכך ואז הוא קיבל פסק דין לטובתו על סכום של 10K ש"ח, ההפרש בין השניים מוגזם, אבל תמיד אפשר לנסות לערער. לדעת חברי הטוב, צריכים לשלם לו הרבה יותר.

טעות קטנה... השופטת הציעה, והפרקליטות לא הסכימה.

אז רק שתדעו שעל כזה דבר שופטת שבאה מהפרקליטות וכוללת קביעות לא נכונות בפסק הדין, כמו שהחבר עצמאי ולכן יכול להתקזז במע"מ - למרות שהוא שכיר... ועוד כמה קביעות לא נכונות מהפן המשפטי, ועל כן כל מי שהמשטרה עושה לו כזה תרגיל - נא לתבוע. בינתיים 10K פיצוי בפסק הדין, אנחנו מחכים לערעור.

פורסם

והשטויות שלו מחייבות.

אתה צדקת, היא אכן קיזזה, אחרי עמוד וחצי שהיא כתבה כמה הנהג לא בסדר, וקבעה אשם תורם של 10 אחוז, רק שהקביעה הזו אינה נכונה משפטית.

פורסם
טעות קטנה... השופטת הציעה, והפרקליטות לא הסכימה.

אז רק שתדעו שעל כזה דבר שופטת שבאה מהפרקליטות וכוללת קביעות לא נכונות בפסק הדין, כמו שהחבר עצמאי ולכן יכול להתקזז במע"מ - למרות שהוא שכיר... ועוד כמה קביעות לא נכונות מהפן המשפטי, ועל כן כל מי שהמשטרה עושה לו כזה תרגיל - נא לתבוע. בינתיים 10K פיצוי בפסק הדין, אנחנו מחכים לערעור.

האם החבר הוכיח כי הוא שכיר ולא עצמאי.

נשמח לשמוע את תוצאות העירעור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שכירות חודשית לרכב אוט' קטן עומדת על בערך 3000 ש"ח.

כלומר, 12000 ש"ח על שכירות רכב ועוד קצת על הטירטור והטיפשות.

14K בהחלט היה יכול להיות תמורה נאותה.

גם 10K זאת התחלה טובה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שכירות חודשית לרכב אוט' קטן עומדת על בערך 3000 ש"ח.

כלומר, 12000 ש"ח על שכירות רכב ועוד קצת על הטירטור והטיפשות.

14K בהחלט היה יכול להיות תמורה נאותה.

גם 10K זאת התחלה טובה...

עידן

לא ראיתי את הקבלה אבל עולה קצת מעל 2000, כשאתה מתחייב לחודש, כל אופן, הם עוד קיזזו לו את התשלום כי היה שם רכיב של ביטוח (למרות שאתה חייב לשלם לחברת השכרה זו לא בחירה) ואת האגרה השנתית (שממש לא) הוחזרה לו...

כשקוראים את פסק הדין, מבינים עד כמה היא לא הייתה לטובתו, ובעד המערכת, אבל לאור המקרה היא הייתה חייבת לפצות איכשהו.

• תוכן חדש...