Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמגאן ניסה להגיד זה שיש אנשים נותני שירות ממורמרים ואין על זה פיקוח מצד ההנהלה. זה נובע גם מהטבע של רוב האנשים (כנראה של הישראלים) להיות חאפרים בעבודות לא רציניות (מבחינתם), לדפוק את המערכת מתי שהמערכת דופקת אותך והרבה זריקת זין. נוסיף לזה חוסר רצון לייצג בכבוד את מקום העבודה שלך ולא אכפת לך ממנו (בכלל!!) והגענו לסיבה של השירות הדפוק פה.

דוגמאות שאני מכיר אישית יש בשפע מחברים שלי שעבדו לפני הצבא.

מלצר באולם אירועים שהיו שמים אותו בתור מלצר בשולחנות ילדים החליט יום אחד שכל מה שהילדים מבקשים הוא לא מתייחס וככה כל אירוע במשך כמה אירועים ולא משנה שבאו אמרו להורים או לאחראיים והוא היה סתם עושה בלאגן כי כל פעם היו "דופקים" אותו בשולחנות ילדים ולא הסכימו להעביר אותו אז הוא לא היה מביא כלום והילדים היו מתלוננים שהוא היה מביא להם מה שבא לו באותו רגע וכל הזמן יושב.

עובד במזון מהיר שלא קיבל עובד מצטיין (לקח את זה קצת קשה) היה מתחרפן שם, צועק על לקוחות, מתקמצן בכל דבר בצורה מגעילה ודוחה ולא היה אפשר להתלונן עליו כי זה החוקים של המקום - החזיק אותם בביצים והתנהג מגעיל לכל בן אדם.

וגם בלי שיעשו לך משהו, בחור שעבד בפרוייקט התחבורה הציבורית בקיץ שעבר היה הולך לים וחשבו שהוא עוזר לאנשים, בחורה שהייתה מחלקת טעימות בסופר החביאה הכל וטענה "שנגמר" או הייתה הולכת לישון במחסן וזה בשלוף.

אני לא יודע מה קורה שזאת העבודה שלך לטווח ארוך, אבל אני רואה שאין שינוי :roll:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגן200 - ייתכן, אבל נושא השרשור הוא עדיין איך ראש קטן ונקמנות של נציג, שהעדיף לגרור אדם לסוכנות בכוונה ברורה להשפיל אותו גרמו למעסיק לו להפסיד 8 עסקאות ולא אני או אתה, בכל הכבוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אלא רק את ההודעה הראשית.

אני לא מסכים עם ההתנהגות של איש המכירות אך עליך להבין כי מטרת נציג המכירות והסוכנות הינה

למכור ולהדגים רכב ללקוח פוטנציאלי.

בצורה דומה אך שונה, אדם מן הרחוב שיכנס לסוכנות פורשה ויבקש נסיעת מבחן ייאלץ להוכיח כי הוא לקוח

פוטנציאלי ויש באפשרותו ויכולתו לרכוש את הרכב.

בעיסקת ליסינג, אתה אינך לקוח של UMI ובטח שלא לקוח של הסוכנות אליה נכנסת -

הלקוח במקרה הזה זו חברת הליסינג.

אתה הלקוח של חברת הליסינג ועל כן אם ברצונך לבחון את המוצר שאותו תרצה לשכור, עליך לפנות אל חברת הליסינג

ואליה בלבד.

היבואן (לצורך העיניין UMI) נותן מחיר נמוך לחברת הליסינג בין היתר מהסיבה שהוא מוכר כמות של רכבים בלי "לבזבז זמן"

עם לקוחות, לשכנע אותם (לתפעל מערך רכבים ועובדים) וכן הלאה...

אם אכן הבהרת לנציג מהתחלה כי אתה לקוח ליסינג והם תיאמו לך בכל זאת, הם היו צריכים לספוג את זה בשקט

ובטח שלא להתנהג בצורה כזאת ולבזבז את זמנך לשווא (ובעיניין הזה אין קשר את אתה מנכ"ל או מאבטח).

פורסם

m1011409 - החשיבה הזאת היא הקטנת ראש. לא חברת הליסינג היא הלקוח - הלקוח הוא משתמש הקצה, שבמקרה הזה מכתיב לחברת הליסינג מה לקנות עבורו. לפיכך הוא זה שקובע, ואותו צריכים לשכנע ולא את קצין הרכב או מי מחברת הליסינג. חברת הליסינג היא פשוט צינור, אפילו לא מתווך. אם תרצה - בעקבות הקטנת הראש אותה חברת ליסינג תקבל מלקוחות הקצה הוראה לרכוש 8 יחידות מיבואן אחר. יבואן (לרבות נציגיו) שלא מבין את זה - לא יצליח בטווח הארוך.

מגן200 - הכל טוב, אין פה על מה לכעוס :-)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב חברים.

עדכונים אחרונים מהנעשה בעניין.

צלצל אלי מנהל הסניף, התנצל והסביר במפורש שאין שום מדיניות של הפרדה בין לקוח ליסינג או פרטי.

הוא לא יודע למה אמר את הדברים אותו איש מכירות.

הבחור קיבל על הראש.

המנהל הסביר לי שאיש המכירות הודה שאמר את מה שאמר והסביר לי שוב ושוב שכ-ל מי שמתעניין ברכבים שלהם, מקבל נסיעת מבחן.

אין שום אבחנה בין ליסינג לאדם פרטי ואין שום הנחיה לשלוח את הלקוח לחברת הליסינג.

כמו שאמרתי,המנהל אמר ש UMI מבינים שעסקה שנסגרת בעקבות לקוח מרוצה היא עסקה שמכניסה כסף לרשת.

לא משנה באיזה כובע הוא מגיע.

מבחינתי, אחרי ההבהרה החד משמעית שאני לא לקוח סוג ב' ומדובר בכשל נקודתי בלבד, אני חוזר לשם כדי לעשות נסיעת מבחן.

m1011409 - הסיבה היחידה שהזכרתי את התפקיד שלי בעבודה היתה כדי להבהיר שלא הגעתי לשם כי היה לי משעמם או כי גנבתי שעה מהמעביד כדי לברוח מהעבודה. פיניתי לי זמן כדי לעשות משהו חשוב. או לפחות כך אני רואה את זה.

הזמן שלי יקר לי ולכן זה פגע בי אישית.

פורסם

את האמת אני מבין את התסכול שלך והעצבים, אבל לדעתי סתם מיהרת להכפיש את שמם על גבי הפורום.

במידה ולא היית מקבל תשובה טובה מהסוכנות הראשית אז יש מקום להכפיש אותם.

אבל בגלל סוכן מכירות אחד שלא עושה את עבודה לבוא ולהרוס למותג(יבואן) שעוד לא הספיק לענות לבקשה שלך.

בתור מנהל בכיר בחברה כלשהי אתה צריך לדעת שלפעמים עובד זוטר עלול לגרום לנזק למרות כל העבודה הקשה שעושים.

ולכתוב לאחר מכן שהם התנצלו ולקחו אחריות וכו זה לא ממש משנה את התמונה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

עברתי על כל מה שכתבתי ולא ראיתי הכפשה.

ומבחינתי, אני לא צריך לעבור דרך הנהלות וסוכנויות ראשיות אם נציג מכירות שעומד מולי אומר לי שזאת ההתנהלות של הרשת.

זה לא שמדובר באיזשהו מוצר חובה שצריך להתעקש עליו ולחפש תשובות ממקומות גבוהים יותר.

לא רוצים? תודה רבה יש אחרים.

אם לקוח צריך להגיע להנהלה, יש כאן בעיה.

אבל לפרסם את המקרה רצוי כדי שאחרים גם ידעו.

בתור מנהל אני אכן מכיר את משל הטיפש שזורק אבן לבאר ולכן אחד מהכללים הכי חשובים שמקבלים עובדים שלי הוא - אם יש ספק, אין ספק.

יש משהו שאתה מתלבט בו, משהו חריג, טענה, קושיה או לא משנה מה, אל תעשה שום צעד נמהר לפני שאתה מרים טלפון אלי לקבל הנחיה.

מן הסתם דברים שמנהל רואה הם בעלי פרספקטיווה שונה מאשר איש השטח.

פורסם

מבחינתי, אחרי ההבהרה החד משמעית שאני לא לקוח סוג ב' ומדובר בכשל נקודתי בלבד, אני חוזר לשם כדי לעשות נסיעת מבחן.

קצת קשה לי להאמין שהנציג "קיבל על הראש". נו מילא. אני בכל אופן לא הייתי חוזר לשם - דרכו עלי פעם, אני לא אחזור לאותו מקום עם סימני סוליה על הפנים. יש מספיק אנשים שישמחו לעבוד ויעשו זאת מצויין. אם אני הייתי המנהל, והייתי יודע שאחד הסוכנים שלי כרגע חיסל עסקה עסיסית בגלל האגו שלו, הוא כבר מזמן היה הולך הביתה.

פורסם

לא היתי חוזר לשם גם אם היו נותנים לי "בונוס" מתנה וגם אם לא יודע מה.

יחס כזה מזלזל לא בא רק עלייך, אלא גם על אנשים אחרים, וזה למה אני שונא חברות ש"מחזיקות" מעצבן.

יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

Opel Adam S 2017

פורסם

ובכך אתה מצדיק את ההתנהגות המבחילה של חלק גדול מאנשי המכירות בישראל, בדיוק אותם ה-99 אחוז שמוציאים שם רע לשאר.

UMI צריכים לשלם הרבה כדי שתחזור אליהם, וההצהרה של המנהל שהבחור חטף על הראש לא שווה כקליפת השום בעיני וזה גם לא העיקר. מבחינת UMI הם לא הפסידו כלום - הרוויחו חזרה את הלקוח ואת חבריו, ובמקרה שאכן העובד פוטר, הם גם הרוויחו טיוב של כח האדם שלהם.

אני אומר לך כמנהל עסק וכאיש מכירות - הם צריכים ללמוד דרך הכיס! בצורה שאתה מתאר אין להם שום אינסנטיב לשפר את השירות, וחבל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים יקרים, הייתי אומר שאתם צודקים וגם לא :mm_smile:.

השרשור הזה נכתב כאן לאחר שהבנתי מאיש המכירות, שUMI פועלים כך כמדיניות הרשת וכבחירה שלהם.

אותי זה הרתיח ולכן החלטתי שרשת שמתנהגת כך, לא תראה אותי כלקוחותיה.

עם זאת, כשהובהר לי שלא כך הדבר, וכשקיבלתי התנצלות אישית גם למייל הפרטי וגם לטלפון ע"י מנהל הסניף (שלא התנער מאחריותו, הצדיק אותי בכל המהלך שנקטתי וגם יטרח ללוות אותי אישית בנהיגת המבחן) - אני רואה את העניין כפתור.

אם העניין היה מתנהל אחרת, אם היה נסיון של טיוח ושקרים או הודאה במדיניות, הרי שהעניין היה נסגר אחרת.

אני לא רואה עניין בהתמשכות הסיפור והתעקשות אם הצד השני הודה בטעותו ועשה הכל כדי להוציא אותי מרוצה.

נהג מתחיל, היית צודק במה שאתה אומר אם הייתי מקבל התעלמות או התחמקות או נסיון להוציא אותי שקרן וכו'. בצורה שהעניין התגלגל, אני דווקא רואה הודאה בטעות וטיפול מהיר ונקודתי של המערכת בלקוח פגוע נקודה של אור בשירותיות במדינה שלנו.

טעויות תמיד קורות ותמיד יקרו. החוכמה היא לא רק להמנע מטעות אלא לדעת לצאת ממנה בצורה מכובדת.

ואת זה לדעתי UMI עשו.

בל נשכח ש UMI לא הרוויחו בינתיים כלום. המתחרים עדיין קיימים וההתלבטות קיימת. מאד יתכן שאבחר ברכב שלהם. מאד יתכן שגם לא.

אני רק בשלב נסיעת המבחן.

פורסם

ceyal, העיקר שהעניין סודר. אני באמת לא מבין את האנשים אשר ניסו להצדיק את הסוכן ההוא.

דווקא לי יש ניסיון חיובי בUMI חיפה, התעניינתי בזמנו בסילברדו והיחס שקיבלתי היה לא פחות ממעולה. לכן זה היה נשמע לי מוזר כאשר כתבת שאותו נציג אף הגדיל לעשות וטען כי מדובר על מדיניות. טוב לשמוע שהם הודו בטעותם ועשו מאמץ לתקן את העוול שנעשה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...