Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרץ יצאו במבצע משתלם לדעתי, של מימון רכב, שאפשר לשלם 15% מקדמה ואת היתרה בתשלומים, עכשיו ככה, אני צריך רכב שהמחיר שלו הוא בערך 90K חדש מהשקית אני מזכיר לכם, יש שם בדוגמאות שלהם פיאט פונטו ויונדאי גטס, כמובן שאם אין אלטרנטיבות אחרות, אני אקח גטס, בשאיפה ל-GLS.

אז תודה לכל העוזרים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מבית פיאט.

קוראים לה פיאט פנדה, והיא מכונית דומה לפונטו ואפילו טובה ממנה כל עוד לא דורשים מרחב של סופר מיני, וכל עוד לא מסתכלים על העיצוב החיצוני :roll:

פורסם

אייל, יאריס 1300 עד כמה שזכור לי מגרדת 100.

מאזדה 626, שמעתי על זה שפנדה עולה רק 75, אבל אני כבר מעדיף לקנות רכב ב10 אלף או אפילו להשאר עם הסובארו שיש לי עכשיו ולא לקנות פנדה.

לינק לפרטים:

http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,93441,00.html

ד"א: אם תעשו חישוב, יוצא שמחיר הגטס לא רחוק מ-130 אלף לפי התכנית מימון הזו, אבל בהתחשב בזה שטיפולים ואחזקה זה עליהם וגם טסטים, נראה שווה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא כל כך הצלחתי להבין למה העניין משתלם לך ? הרכב עולה 90,000 ש"ח ואתה מתכוון לשלם 122,192-129,160 ש"ח (תלוי בגודל המקדמה). כלומר 32,192 ש"ח יותר.

בהתחשב שאתה נהג ממוצע שנוהג 15,000 ק"מ לשנה אז בשנה יהיה לך טיפול אחד ,נניח 1000 ש"ח בשנה כלומר 5,000 ש"ח בחמש שנים.

טסט נניח לחמש שנים עוד 5,000 ש"ח ...הגענו ל - 10,000 ש"ח מגולמים לחמש שנים (זאת אומרת ש - 8,000 ש"ח הם עתידים שיושבים היום בבנק ומקבלים ריבית). קילקולים, צמיגים ואין לי מושג מה עוד - 10,000 ש"ח (שעוד לא יצאו מהכיס) הגענו ל - 20,000 ש"ח רעיוניים..

עכשיו תסביר לי למה לקחת הלוואה ל - 60 חודש בפריים + אחוז כשאתה יכול להכנס לבנק או לטלפן לחברת כרטיסי האשראי ולקבל הלוואה מינימום בפריים ואפילו בפחות מכך בלי כל הבבל"ת הזה של הבנק שבסופו של דבר אתה משלם עוד שליש רכב.

פורסם

שימו לב ה"מבצע" איננו מציאה כלל וכלל.

הלקוח מקבל רכב יד שניה מחברה (הרץ) זאת ע"מ ש"הרץ" תקבל את הנחת ציי הרכב על הרכב הנמכר כך שהיא מרוויחה מראש את ההנחה (שיכולה להגיע עד לכ-20% מערך הרכב)

בעוד שהלקוח אינו מקבל הנחה כלשהי במחיר עקב היות הרכב יד שניה מחברה.

המלצתי היא לנסות לבדוק בחברות הליסינג מי מוכן למכור רכב חדש עם 0 ק"מ בהנחה של כ-10 אחוז שתכסה חלק גדול מהריבית וכל אחד יעשה לעצמו ליסינג פרטי ע"י הלוואה זולה יותר בבנק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...