Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף העולם שמאלה - או פרסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואללה פעם הgps הטעה אותי ואני כמו טמבל הקשבתי לו, ואת האמת זה היה יכול להיגמר אחרת.

מאז gps זה רק לנקודות כלליות וזה גם לא, אני קורא מפה ומסתמך את תבליט ותחסית, עד עכשיו לא מאכזב אותי

פורסם
וואללה פעם הgps הטעה אותי ואני כמו טמבל הקשבתי לו, ואת האמת זה היה יכול להיגמר אחרת.

מאז gps זה רק לנקודות כלליות וזה גם לא, אני קורא מפה ומסתמך את תבליט ותחסית, עד עכשיו לא מאכזב אותי

גם אותנו פעם הוא רצה להכניס באין כניסה כשהיינו בארה"ב :shock: . מזל שיש שילוט ואנשים באמצע הדרך :-P

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

פעם בשוויץ הייתי רציתי לאיזה הר ושמתי GPS. הוא התחיל לנווט אותנו בדרכים לא דרכים עד שבסוף עבר גם לדרכי עפר. מכיוון שעד אז הוא לא איכזב החלטתי להמשיך להקשיב לו. בסופו של דבר הגעתי להתפצלות של הכביש עם שלטים של אסורה כניסה לרכב מנועי בכל אחת מהזרועות, כשהGPS אומר שיותר רחוק אני כבר לא יכול להגיע אבל המסלול המצויר המשיך:lol:

בסופו של דבר הצלחתי לפרסס ולקחתי רכבת.

פורסם

אותי GPS הביא לאיזו בקתה שכוחת אל ביער השחור, כאשר רציתי לפרסס (על מדרון תלול למדי) הוצאתי את המשפחה והאשה והבן הבכור הדריו אותי. כאשר הם חזרו לרכב הם סיפרו לי שנסעתי על 3 גלגלים.

את הלחק למדתי - לפני תכנון מסלול ב-GPS אני מכין את הרקע באמצעות Viamichelin או Expedia או Google maps כך שתפקיד ה-GPS נותר לפרטים הקטנים ואני מזהה מהר מאוד אם הוא לוקח אותי בדרך לא נכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...